Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Joi 26 Mai 2016

Written By NIKE B. on joi, 26 mai 2016 | 06:28



Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 26 Mai 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 26 Mai 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Sunteti foarte persuasiv astazi, deoarece e o colaborare perfecta intre inima si minte. Ziua de azi se construieste din conexiuni, discutii amiabile si relaxare prin lectura.



Horoscop pentru femeia din Taur

Cuvantul "rezonabil" nu e in vocabularul tau astazi. GAseste ceva amuzant de facut, care sa nu iti aduca probleme, inainte ca aceasta tendinta sa dispara!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Nici o intelegere nu e incheiata pana nu se pun semnaturile pe acte, asa ca analizati foarte bine termenii colaborarilor dumneavoastra. Nu va fie frica sa puneti intrebari pentru a va nelamuri indoielile.


Horoscop pentru femeia din Rac

Va trebui sa fiti mai clar in ce priveste intentiile dumneavoastra. Chiar daca veti crede ca e vina celorlalti ca nu va inteleg, problema e la dumneavoastra. Daca va pastrati buna dispozitie si rabdarea, veti reusi sa va imbunatatiti relatiile.



Horoscop pentru femeia din Leu

Astazi sunteti exigent, atat cu sinele cat si cu cei din jur. Munca abundenta, circumstantele dificile sau chiar vremea urata va poate irita. Rezolvarea problemelor cere rabdare si concentrare, mai ales ca aveti tendinta sa fiti pesimist.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Pacea caminului va este tulburata astazi. Probleme din trecut pe care le-ati ignorat apar la suprafata. Din pacate, trebuie sa va descurcati pe cont propriu.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Te asteapta o perioada destul de frustranta, atat in camin, cat si la munca. O poti folosi insa pentru a readuce lucrurile pe un fagas normal, care sa te multumeasca.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Amintirile de ieri pot fi motorul viselor de maine: meditati asupra lucrurilor mai putin evidente. Inlaturati umbrele de indoiala si incercati sa va sustineti speranta. Gasiti puterea din voi capabila sa va alimenteze capacitatea de a manevra situatiile noi care va bat la usa.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Relatiile dumneavoastra sunt pe focuri astazi. Sunteti in priza, comunicativ si plin de idei. Relaxarea va este adusa de sport sau de o plimbare prelungita.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Aveti tendinta sa dati inapoi in fata celor din jur si ii veti induce in eroare pe cei care se bucurau de comunicativitatea dumneavoastra. Daca le explicati motivele, totul va fi bine. Impartasiti-va sentimentele si va veti simti mai bine decat daca va retrageti in umbra.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Daca vrei sa iti faci viata mai palpitanta, va trebui sa incerci experiente noi. Daca asculti mai atent pe cei din jurul tau, vei gasi oportunitati noi pentru tine.

Horoscop pentru femeia din Pești

E o idee buna sa faceti o surpriza unui prieten sau unei persoane apropiate. Nu trebuie sa va fie frica sa faceti ceva iesit din comun. Joaca va va duce mai departe relatia si cineva poate sa va rasplateasca in acelasi fel.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții