Horoscop weekend pentru femei

Horoscop pentru femei weekend 19-21 Aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de ast...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 28 Mai 2016

Written By NIKE B. on sâmbătă, 28 mai 2016 | 06:29



Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 28 Mai 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 28 Mai 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Uneori, metoda cea mai buna de a va binedispune e sustinerea celor din jur. Ei vor fi primii care vor beneficia de pozitivismul care va domina in aceasta perioada.



Horoscop pentru femeia din Taur

Trebuie sa aveti incredere in propria intuitie in ce priveste noile relatii care apar la orizont. Daca aplecati urechea la sfaturile celor din jur, nu mai ajungeti nicaieri. In ce priveste viata amoroasa, ascultati-va instinctele.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Intampinati piedici in indeplinirea viselor dumneavoastra. Mai ales ca, astazi, incepeti sa aveti indoieli in ce le priveste. Daca petreceti putin timp pentru a reflecta la ce va doriti cu adevarat, veti iesi dintr-o situatie care va pare ca un drum inchis.


Horoscop pentru femeia din Rac

Te incearca o stare de slabiciune, nesiguranta si frica, din pricina careia nu reusesti sa iei nicio decizie astazi. Daca nu esti in apele tale, nu e o idee rea sa ceri o zi libera sefilor, pentru a te asigura ca nu iti pui in pericol proiectele.



Horoscop pentru femeia din Leu

Principalul plan pe ordinea de zi este largirea spatiului in caminul tau. Simti nevoia sa aerisesti camerele, sa schimbi aranjamentul si dai un aer nou in locul in care te afli.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi veti avea nevoie sa lucrati mai atent la organizarea timpului dumneavoastra, pentru a nu fi constrans de implicarea celor din jur in propriile probleme. Veti obosi daca veti continua sa inaintati impotriva curentului. Se intrevede o negociere legata de lucruri neplacute care va sunt impuse de altii.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Actualul tranzit planetar va tenteaza sa va faceti un tatuaj sau un peircing. Tendinta generala de a nu va gandi la consecinte va afecteaza atat pe dumneavoastra, cat si pe cei din jur. Pregatiti-va pentru incercarea unor emotii puternice si atractii magnetice.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Povestile de dragoste neasteptate sunt captivante, dar dureaza putin. O persoana pe care o intalniti va entuziasmeaza cu usurinta, dar nu va asteptati sa fie o relatie de lunga durata. E o faza trecatoare in viata dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Un nou proiect inseamna si un nou sef de la care ai posibilitatea de a invata o multime de lucruri noi, care te ajuta sa avansezi in cariera ta. Nu ezita sa ceri sprijinul si consilierea lui, chiar si in afara programului de munca!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Planetele va influenteaza lucrurile de valoare, banii si afacerile financiare. Sunteti un magnet pentru evenimente pozitive in viata dumneavoastra daca va eficientizati in manevrarea propriilor resurse. Pastrati-va lumina interioara care va ghideaza in acest moment.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Compasiunea pe care o afisati va atrage multe persoane care au nevoie de sfaturi. Astazi, misiunea dumneavoastra este de a avea grija de altii, pentru ca va simtiti legat emotional de persoanele din jur.

Horoscop pentru femeia din Pești

Chiar daca sunteti pe cale sa consolidati castigurile de pe urma planurilor dumneavoastra, nu renuntati la strategiile de optimizare a timpului de care dispuneti. Fixati-va bine tinta in fata ochilor, pentru eventualitatea in care va veti simti tentat sa renuntati. Duceti la bun sfarsit ceea ce ati inceput.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții