Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 27 Mai 2016

Written By NIKE B. on vineri, 27 mai 2016 | 06:26



Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 27 Mai 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 27 Mai 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Brusc, sunteti excentric, plin de idei nebunesti si de ...duh. Gasiti cele mai ciudate solutii pentru probleme, iar cei din jur nu privesc asta cu ochi rai. Asa ca ati face bine sa tineti de acest val de inspiratie ciudata care v-a lovit.



Horoscop pentru femeia din Taur

E perioada in care ati face bine sa va axati pe problemele mai profunde ale vietii dumneavoastra, decat sa va preocupati de lucrurile prea...pamantesti. Ideile pe care le aveti acum pot deveni linii de ghidaj pe viitor, asa ca pastrati-va mintea si ochii deschise.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astazi, viata dumneavoastra e ca un roller-coaster. Nu sunteti multumit de relatiile cu cei din jur. Mai bine va axati pe ceea ce va multumeste, decat sa mai cautati nodul din papura.


Horoscop pentru femeia din Rac

Pregateste-te sa te confrunti cu unele proiecte amanate, pe care nu ai vrut sa le duci la bun sfarsit, de teama ca nu esti in stare. A venit momentul sa te confrunti cu lucrurile de care iti e frica si care nu mai suporta amanare.



Horoscop pentru femeia din Leu

Nu lasa banii sa iti afecteze deciziile in ce priveste relatiile pe care le ai. Daca perechea ta nu reuseste sa gestioneze banii asa cum ti-ai dori, ar fi bine sa ii prezinti si punctul tau de vedere, nu sa ii imputi din start abordarea.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Va trebui sa scoateti bani de la ciorap, dar si sa strangeti cureaua. Stabiliti-va prioritatile, in asa fel inccat sa va puteti distribui banii eficient. Daca va veti educa sa cheltuiti cu masura, veti obtine multe beneficii viitoare.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Muncesti din greu pentru a gasi noi surse de inspiratie in viata si munca ta, dar lucrurile nu par sa se puna in miscare. Daca toate resursele ti s-au epuizat, poate ca e cazul sa incerci tu ceva nou, care sa te faca sa incerci trairi pe care nu le-ai mai avut pana acum.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Noi oportunitati in plan financiar pot cere ca, momentan, sa investesti cam mult. Dar iti vei recastiga investitia, daca faci alegerile corecte. Incearca sa cauti printre prietenii tai o persoana care te poate sfatui in acest sens!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Apar obstacole in calea auto-disciplinarii tale. Nu reusesti sa te organizezi eficient si scopurile tale nu vor fi duse la bun sfarsite astazi. Rabdare, lucrurile se vor aseza in curand.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Schimbarile de la locul de munca par sa te afecteze mai mult decat e cazul. Poate ca nu vorba doar de asta si sunt lucruri mai profunde care te framanta, dar nu vrei sa recunosti.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

E greu sa renunti la convingeri inradacinate de parinti, inca din copilarie. Mai ales cand parintii iti sufla in ceafa si iti urmaresc fiecare miscare. Va trebui sa te desprinzi de ceea ce te-au invatat ei, pentru ca vremurile se schimba odata cu noi.

Horoscop pentru femeia din Pești

Planuiti o calatorie de lunga durata in tari straine, pentru ca simtiti nevoia sa intelegeti mai bine lumea. Astazi patrundeti mai adanc in lucrurile abstracte, precum metafizica sau fenomenele paranormale.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții