Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop Urania saptamana 28 Mai–3 Iunie 2016 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 27 mai 2016 | 07:19



Horoscop Urania săptămâna 28 Mai–3 Iunie 2016 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 28 Mai–3 Iunie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Berbec pentru săptămâna 28 Mai–3 Iunie 2016

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→În ziua de 28 mai, la cote ridicate se vor afla informațiile și schimbul de idei și opinii pe care un nativ din Berbec le poate avea cu unul sau mai mulți prieteni. Pot apărea și surprize plăcute: informații care să le deschidă o nouă perspectivă asupra unei stări de lucruri sau sugestiile inteligente pe care aceia le pot oferi nativilor. Între 29 și 30 mai, existența lor cotidiană trece printr-un moment de recul sau de repliere. Berbecii încearcă să se liniștească, să se limpezească și să analizeze toate datele care au venit spre ei, în ultimul timp, tulburându-le niște convingeri sau niște principii.

Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru săptămâna 28 Mai–3 Iunie 2016

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→În ziua de 28 mai, Taurii vor simți nevoia să facă ceva deosebit, să se remarce printr-o atitudine, o opinie, o inițiativă, să fie „vizibili”. Dar tendința este nu tocmai confortabil susținută de tranzite, fiind alimentată de vanitate, de dorința de a da o replică cuiva, de a demonstra ceva sau de a lansa un avertisment la adresa unui rival. Mai indicat ar fi să se abțină. Între 29 și 30 mai, se anunță secvențe plăcute de viață petrecute alături de prieteni. Momente de delectare alături de cunoscuți.

Citeste horoscopul...




Horoscop Gemeni pentru săptămâna 28 Mai–3 Iunie 2016

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→Ziua de 28 mai este una a inspirației, a fanteziei și unele dintre ideile care le vor trece prin minte nativilor se vor putea materializa dacă ei vor dovedi implicare, hotărâre și perseverență. Perioadă caracterizată prin „aspirații”. Între 29 și 30 mai, de la caz la caz, unii se pot confrunta cu probleme de imagine, cu derapaje în ceea ce privește relația lor cu publicul, alții pot trece prin momente de cumpănă, dacă sunt șefi și trebuie să ia o decizie de a cărei utilitate nu sunt convinși, dar sunt constrânși de context, ori de care se tem că le-ar prejudicia statutul socio - profesional.

Citeste horoscopul...





Horoscop Rac pentru săptămâna 28 Mai–3 Iunie 2016

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→În ziua de 28 mai, Racii vor fi încercați de tot felul de curiozități stranii: să afle ceva, să experimenteze ceva ori ar putea fi puși, chiar și fără această disponibilitate a lor de moment, să treacă prin situații stranii, unele cu aer de accident. Între 29 și 30 mai, nativii ar putea fi obligați să reformuleze în mare grabă o serie de atitudini și viziuni asupra unor oameni, idei, întâmplări și planuri de viitor din perspectiva unor informații discrete pe aproape că le „prind din zbor” și care au darul de a-i alarma. Uneori, relațiile de muncă pot evolua de așa natură încât să-i oblige să ia în calcul amânarea punerii în practică a unor decizii anterioare.

Citeste horoscopul...





Horoscop Leu pentru săptămâna 28 Mai–3 Iunie 2016

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→28 mai va fi o zi dificilă pe multiple planuri. Reacțiile lor sunt tipice lor când este stârnit un nivel autorității, reprezentării sau stabilității prin meserie, funcție, imagine. Se vor opune oricărei ingerințe care încearcă să le modifice stilul de viață. Reacțiile lor vor fi vehemente chiar dacă va fi vorba de părinți, rude apropiate sau de partenerul de viață. Între 29 și 30 mai, preocupările pentru bani se vor amesteca, de-a valma, cu cele legate de creșterea, educarea, îngrijirea sau susținerea materială a copiilor.

Citeste horoscopul...







Horoscop Fecioară pentru săptămâna 28 Mai–3 Iunie 2016

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→În ziua de 28 mai, cel puțin din punct de vedere astral, nu se întrevăd, evenimente speciale. Poate doar o mică surpriză la locul de muncă. Între 29 și 30 mai, situația se schimbă și, pentru unii, ea poate deveni de-a dreptul dramatică. Toate premizele astrale care se bazează pe Pătratul Mistic (v. prezentarea generală a săptămânii) creează culoare de manifestare pentru acțiunile în derulare sau care urmează să se producă. Primul sector este cel al rivalităților, al proceselor, al divergențelor conjugale sau între partenerii de afaceri. Contextul devine extrem de solicitant spre sfârșitul săptămânii și puțini vor fi cei care vor rămâne neatinși de această aripă astrală.

Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru săptămâna 28 Mai–3 Iunie 2016

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→În ziua de 28 mai, mic moment de grație și fantezie posibil datorită relațiilor armonice pe care Soarele nativilor îl face cu planetele în tranzit prin semnele de Aer și care le dau Balanțelor disponibilitatea spre reverie, spre cufundarea în gânduri, spre călătorii imaginare, spre romantism și originalitate. Între 29 și 30 mai se pot ivi situații tulburi la locul de muncă provocate de o serie de măsuri administrative sau economice care impun o revizuire a stilului de muncă, o redistribuire a competențelor dar și o reașezare a salarizării.

Citeste horoscopul...







Horoscop Scorpion pentru săptămâna 28 Mai–3 Iunie 2016

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→În ziua de 28 mai, continuă să se consolideze un aspect astral conturat din 2 7 mai cu privire statutul personal al nativilor din Scorpion, și, de la caz la caz cu privire la afacerile, procesele, dușmăniile sau căsniciile acestora, motiv pentru care unii încep să nu se simtă bine. În funcție de vârstă, de natura problemei care se ridică pentru fiecare persoană în parte, se poate vorbi de spaimă, de exasperare, de revoltă. Pentru unii, poate fi vorba de reeditarea sau continuarea, la alt nivel, a unor conflicte care s-au declanșat în a doua parte a lunii februarie 2016, pentru alții aceste evenimente, care le răscolesc întreaga existență, abia acum se concretizează.

Citeste horoscopul...


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 28 Mai–3 Iunie 2016

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→28 mai se arată a fi o zi extravagantă când nativii pot da dovadă de extrovertire. Ei se vor comporta degajat, vor vorbi sincer și dezinhibat, ceea ce îi poare face simpatici sau convingători. Poate fi o zi a surprizelor, a știrilor care creează senzație. Perioadă când se poate face mici deplasări neprevăzute, scurte ieșiri din rutina cotidiană cu scop recreativ. A se evita prea multă jovialitate la locul de muncă; glumele nu vor fi gustate. Unele informații care privesc sănătatea (rezultatul unor analize, informații despre un tratament sau despre un medicament anume, indicația unui doctor) îi pot pune în cumpănă: ceva îi miră, ceva nu se potrivește cu starea lor de sănătate.

Citeste horoscopul...




Horoscop Capricorn pentru săptămâna 28 Mai–3 Iunie 2016

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→În ziua de 28 mai, este posibil să nu se petreacă nimic special, cu excepția celor cărora, le vor trece pe la ureche zvonuri legate de schimbări la locul lor de muncă cu efect financiar. Între 29 și 30 mai, Capricornii vor trece printr-un moment de slăbiciune provocat de oboseala de a fi hărțuiți, din nevoia de a fi sinceri sau, chiar, din naivitatea că, schimbând tactica, cu una mai puțin combativă, vor depăși o etapă dificilă din viața lor mai repede și și cu mai puțină suferință. Astfel, lăsând garda jos, ei vor deveni vulnerabili.

Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 28 Mai–3 Iunie 2016

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→În ziua de 28 mai, continuă starea de bine și de detașare de contingent a acestor nativi. Unii se simt inspirații, alții sunt doar veseli și, în general, cu toții sunt dornici să ducă o viață activă, să se întâlnească cu prietenii, să vorbească, să se afirme. Între 29 și 30 mai, cei care au mai avut probleme cu plățile, cu încasările, cu veniturile din varii surse, o iau de la capăt sau chiar problemele lor ating o culme a încurcăturilor. Alteori, chiar dacă au resursele financiare necesare, cheltuielile pe care trebuie să le facă sunt substanțiale dacă este vorba de creștere a copiilor; dacă este vorba de prieteni, atunci, intervin alte criterii – obligații morale, solidaritate, conduită corect, onestă sau generoasă.
Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru săptămâna 28 Mai–3 Iunie 2016

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→ În ziua de 28 mai, Peștilor le vor trece prin minte tot felul de idei, mai ales dacă se confruntă cu probleme personale, multe dintre ele, suspendate undeva pe o frânghie existențială, fără a putea fi rezolvate convenabil. Asupra lor se va abate un vânt de libertate și unda unei forțe interioare care le va da aripi casă se apuce de treabă și să intervină cumva, în reglarea existenței lor. Pentru unii, cel mai vulnerabil sector, poate fi cel legat de studii, obținerea unei diplome, trecerea unor probe de verificare a cunoștințelor. Pentru alții, se poate vorbi de un drum necesar, la capătul căruia speră într-o rezolvare.
Citeste horoscopul...



Horoscop Urania saptamana 28 Mai–3 Iunie 2016

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții