Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de Duminica 26 Iunie 2016

Written By NIKE B. on sâmbătă, 25 iunie 2016 | 06:32


Horoscop de azi Duminica 26 Iunie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Duminica 26 Iunie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Azi apreciezi mai mult ca oricand valoarea prieteniei, pentru ca un om este alaturi de tine si iti ofera cel mai de pret ajutor exact cand ai mai mare nevoie de asta. Culmea, nu e neaparat cel pe care il numeai cel mai bun prieten, deci nu te astepta la miracole de la cel de la care ai astepta asta, ci poate fi vorba de o persoana care nu se bate cu pumnul in piept de cate face pentru tine, in schimb e acolo langa tine su te sustine. Ajutorul lui nu e neaparat unul concret, adica sa puna mana sau umarul ca sa faca ceva palpabil pentru tine sau in locul tau, dar e calauza cea mai de incredere care iti arata o cale. Urmeaza-i sfaturile, pentru ca sunt folositoare in situatia de fata!



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Daca il iei pe nu in brate si nu accepti pentru nimic in lume alternative mai bune care ti se ofera, e clar ca vei ramane blocat intr-o zona trista si sumbra. Sta in puterea ta sa te ridici si sa pleci din acel spatiu care te tine in intuneric, dar daca iti place sa te auto-compatimesti si sa ti se planga de mila, nimic nu se schimba. Te poti rupe singur de tristete si frustrare, dar printr-un gest de vointa pe care sigur poti sa-l faci. Tu nu esti asa, ai o atitudine optimista si pozitiva chiar si in fata celor mai dificile momente, si trebuie sa scoti din interiorul tau acel personaj care te reprezinta. Tu nu esti suparat, ingandurat si ingrijorat din fire, ci dimpotriva: curajos, optimist, deschizator de drumuri spre lumina.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Faci echipa excelenta cu o persoana care te completeaza perfect. Tu esti sursa de informatie, cel care le pregateste pe toate in detaliu din punct de vedere teoretic, iar celalalt e sursa de energie. Stati mult de vorba, va incurajati reciproc sa va manifestati in voie, si orice proiect cladit in doi, in tandem, in care nimeni nu o face pe seful, va fi de succes. Ca e o relatie de serviciu, una de iubire sau una de afaceri, mereu gasesti in cel din fata ta stimulentul potrivit pentru a spune clar ce gandesti si ce doresti.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Inainte de a te dedica unei cauze nobile, pe care o pui in slujba altora, gandeste-te un pic la cel din fata ta. Oricat de mult ai iubi oamenii, oricat de idealist ai fi si ai investi in ei doar incredere, ar trebui sa asculti un pic ce-ti transmite intuitia, pentru a vedea adevarata fata a acestuia. Nu fi chiar atat de bun si de darnic, nu da si camasa de pe tine de dragul unui om care iti cere ajutorul, pentru ca s-ar putea sa aiba si interese egoiste pe care le ascunde in spatele unei povesti impresionante, dar nu neaparat reala! Deschide bine ochii, nu doar inima, pentru a vedea cine este cu adevarat, ca sa nu te daruiesti unei persoane care va prelua de la tine tot ce ai de dat, si nici macar un multumesc nu stie sa spuna.




Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Aveai o stare ciudata de neliniste, o emotie negativa care ti se cuibarise in suflet, dar azi orizonturile se lumineaza ca prin farmec si dispar toate aceste stari ciudate. Nu mai esti atat de derutat, de nesigur pe tine si pe ceilalti, ci iti recapeti dintr-o data atitudinea optimista si tonica, pregatit de orice. Aveai nevoie doar de o scanteie de energie pozitiva pentru a depasi acest hop emotional negativ, care semana cu apatia, depresia, disperarea, dar daca te agati de acel carlig cat de mic ce te scoate la lumina, te vei simti din nou foarte sigur pe situatie.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Iubirea e alaturi de tine clipa de clipa, nici nu are rost sa te indoiesti de asta, chiar daca ai fi tentat sa spui ca nu e sub forma visata de tine. Ce visezi de fapt? O Ileana Cosanzeana ca-n basme si un Fat Frumos calare pe cal alb? Acestea nu exista in viata reala, in schimb iubirea poate lua cea mai fireasca si mai banala forma pe care o poti primi in inima ta cu bucurie. Lasa-te ghidat de iubire in tot ce faci, indiferent cui oferi aceasta iubire, pentru ca se va dovedi a fi sursa tuturor lucrurilor minunate din viata ta. Presara o lingurita de iubire peste tot ceea ce faci - la serviciu, la scoala, pe strada sau acasa - si ai sa vezi ce gust minunat capata ziua!



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare, dar mai ales cu toleranta imensa, deoarece oamenii pe care ii intalnesti astazi sunt greu de suportat. Dai numai peste oameni pusi pe harta, care te contrazic la orice fleac, spun nu la orice propunere, incat tot tu trebuie sa fii cel care renunta la propriile pareri doar pentru a restabili armonia, treci tot tu cu vederea, inchizi tot tu ochii la ce nu-ti convine. Si bine faci, pentru ca exact aceasta atitudine de compromis, de sacrificiu in fata celor din jur, mult prea orgoliosi si incapatanati, e cea care te va scuti de nervi in plus. Taci si suporta, e spre binele tau!





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Vestile bune vin de pretutindeni si poti spune ca e o zi fericita, frumoasa, luminoasa. Cele mai bune lucruri se petrec in relatie directa cu ceilalti oameni pe care ii intalnesti, ca atare iesi in lume, socializeaza, cunoaste persoane noi, pentru ca printre acestia se pot afla viitori prieteni de nadejde, potentiali parteneri sentimentali, tovarasi cu care te vei simti pe aceeasi lungime de unda in proiecte de succes. Schimbul de sentimente, de vorbe bune, de complimente merita pus mai bine in valoare, pentru ca la energia pozitiva pe care o emiti tu primesti dublu acelasi gen de energie!



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Simti ca ai nevoie de mai multa grija, dar nimeni nu-ti poate oferi aceasta alinare decat tu insuti. Apleaca-te asupra ta cu mai multa iubire, ingrijeste-te mai mult, vezi unde ai nevoie de vindecare, pentru ca tu iti cunosti cel mai bine corpul si sufletul ca sa poti interveni. Vei descoperi cu aceasta ocazie ca detii instrumente de tamaduire a oricarui aspect al vietii tale, pentru ca solutiile sunt intotdeauna la tine. Mai mult, ai asemenea talente de vindecator, incat simpla ta prezenta face bine altora care nu sunt in apele lor: le ridici moralul, le dai un sfat benefic, iei pe umerii tai unele eforturi care sunt peste puterile lor, si astfel ii vezi si pe ei ca-si recapata tonusul pozitiv. Esti ca un medic!




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

De cate ori ti-ai spus in ultima vreme te iubesc? Da, chiar tie! Hm, probabil o faci mult prea rar, ca atare e un moment bun sa te privesti cu ochi ingaduitori, admirativi, cu mai multa stima de sine, pentru ca detii toate calitatile care te fac demn de a fi iubit. Daca nu te iubesti pe tine insuti asa cum esti, cum ai vrea sa te remarce ceilalti si sa te adore? Priveste-te in oglinda cu un dram de detasare, nu pentru a-ti vedea defectele, asa cum adeseori faci, ci pentru a-ti descoperi maretia, unicitatea, miracolul care il reprezinti pe aceasta lume. Spune-ti cat de multe ai primit de la viata, de la destin, de la Dumnezeu, si ai sa vezi ce lunga e lista si atunci vei spune cu intelepciune si iubire: sunt fericit!



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Concentrarea este secretul succesului in orice actiune, altfel lucrurile pot lua directii pe care nu le vei mai putea controla. Imagineaza-te ca esti un fascicul laser care nu poate tinti decat intr-o singura directie, si ceea ce se naste din aceasta canalizare de energii, de emotii, de ganduri, nu poate fi decat in avantajul tau. Daca simti ca tu, singur, nu reusesti sa-ti aduni atat de bine fortele, cere ajutor divin, pentru ca de undeva de sus vin azi resursele tale cele mai bune care te fac sa fii mai organizat, mai eficient, mai atent la ceea ce doresti sa atingi. Tu concentreaza-ti ruga spre cer si de acolo, inapoi, vin si raspunsurile cele mai utile.



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Nici tu nu stii cum sa te imparti mai bine intre atatea aspecte aparent minore cu care dai piept azi. Numai de tine depinde sa te organizezi eficient, sa acorzi prioritate acelor planuri care sunt cu adevarat importante in acest moment si sa nu incerci sa le faci pe toate in acelasi timp. Cand incerci sa lucrezi pe doua planuri simultan, risti sa nu-l duci pe niciunul la capat, ca atare reusita planurilor tale depinde de capacitatea ta de a analiza rapid resursele de care dispui si pe cele de care ai nevoie ca sa alegi exact proiectul pe care il poti duce la capat cu brio.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții