Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Citește Horoscopul zilei de Vineri 24 Iunie 2016

Written By NIKE B. on joi, 23 iunie 2016 | 05:48


Horoscop de azi Vineri 24 Iunie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Vineri 24 Iunie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Te simti ciudat intr-un mediu in care, altadata, totul era armonios si placut, dar azi parca ar plana ostilitati in aer. Nu prea ai cu cine vorbi, interlocutorii tai sunt ori prea tacuti, ori prea indiferenti la ceea ce le spui, deci nu vei primi prea multe raspunsuri la intrebarile tale. Unii sunt cu mintea in alta parte, nicidecum la planurile in care ai dori sa-i atragi, ca atare mai bine ai evita azi sa ceri ajutorul de la colegii cu care, candva, aveai o colaborare fructuoasa. Azi nu au chef sau nu au incredere in tine.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Deschide bine ochii ori de cate ori ti se fac promisiuni marete, mai ales daca e vorba si de bani. Cel care se bate cu pumnul in piept ca-ti poate oferi orice cu generozitate are alte intentii decat declara si, intr-un final, doar el e cel care ar putea avea de castigat. Citeste orice conditii contractuale de doua ori inainte de a bate palma. Verifica atent cu cine ai de a face in tranzactii sau alte intelegeri financiare. Calculeaza de mai multe ori ce investesti si ce ai de obtinut din urma investitiei tale, ca nu cumva celalalt sa te manipuleze doar in favoarea sa!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Banii de care dispui sau cei care urmeaza sa apara in perioada imediat urmatoare te indeamna sa visezi la bunastare. Te poti baza pe acele venituri, esti sigur ca vor ajunge la tine mai devreme sau mai tarziu si faci tot felul de planuri. Desi te-ai fript de multe ori din cauza planurilor care nu ajung la indeplinire, acum esti atat de sigur ca acestea au sorti de izbanda, incat nimeni nu te poate opri sa visezi frumos. Probabil primesti o garantie extrem de convingatoare ca acei bani sunt in drum spre tine, de aceea ai curajul de a-i planifica totul deja pe caprarii.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Ce sansa apare azi in calea ta! Poate fi vorba de o intalnire care iti poate imbunatati toata ziua! Daca pornesti cu un sentiment de oboseala si apatie, acest om va avea pentru tine exact cuvantul potrivit sau gluma adecvata pentru a-ti readuce zambetul pe buze, perfect pentru o zi de succes! Stai de vorba cu lumea, pentru ca dialogul purtat pe un teren pasnic si amuzant va avea efecte excelente asupra starii tale psihice. Dai randament mai bun daca ai pe cineva alaturi cu care sa discuti si sa te sfatuiesti in permanenta, pentru ca asa nu te simti singur, iar suportul celor care tin la tine conteaza enorm!




Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Planul la care muncesti de atata vreme incepe sa schiopateze, semn ca nu duce acolo unde doreai. Poate ar fi timpul sa faci o schimbare de directie, daca tot vezi ca nimic nu se mai misca. A continua in acelasi stil nu ar insemna decat un consum inutil de energie. Constiinta si experienta iti transmit ca nu e sensul cel bun, ci ar fi cazul sa schimbi macazul, dar, din comoditate, parca nu esti inca pregatit. Daca nu o faci din vointa proprie, se vor ivi atat de multe piedici, incat vei fi obligat de imprejurari sa faci schimbarea, deci pune in balanta cum e mai bine: decizi tu sau decid altii pentru tine?

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Tu ai rabdare, nu ai de ce sa te grabesti sa ajungi la un anumit scop, cat timp ai o garantie certa care te asigura ca vei ajunge la telul cel mare. Esti constient ca lucrurile bune sunt cele care se cladesc lent, tocmai de aceea faci pasi mici dar siguri catre rezultatele scontate. Unii spun ca tu inca visezi, dar nu esti de aceeasi parere, pentru ca tu nu doar visezi, ci chiar faci ceva in acest sens. Construiesti totul cu cap, etapa cu etapa, pana va fi un edificiu solid si trainic, dar nu te lauzi inca. Astepti ca totul sa fie gata si apoi vei arata ce ai realizat!



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Te stresezi inutil, desi nu ai nici un motiv sa te chinuiesti atata de unul singur. Te cramponezi de cele mai mici fleacuri care nu sunt la locul lor, in loc sa le tratezi cu detasare, ba chiar cu un dram de ironie, cat timp sunt atat de banale si de usor de rezolvat. Relaxeaza-te, vezi in aceste motive de aparenta ingrijorare motivul de a rade si a te distra un pic, pentru ca da, e o situatie care merita tratata in gluma! Faci haz de necaz, cum s-ar spune, si dupa ce stresul se va diminua, iti vei da seama ca nu a meritat sa-ti faci atatea griji. Ce a fost mai greu, e deja de domeniul trecutului, iar ce a mai ramas e un fleac ce merita tratat ca atare.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Azi este o zi a schimbului de sfaturi, de gesturi bune, pentru ca si tu poti fi altora de ajutor cu ceea ce stii, dar si altii pot participa cu bucurie daca ii inviti sa ti se alature. Pe cine te poti baza cel mai mult daca nu pe cei din familie, ca arare priveste-ti rudele, parintii sau copiii, ca pe cei mai buni prieteni la greu. Ei vor sari in ajutorul tau fara sa stea pe ganduri, dar si tu esti capabil de si mai mult pentru cei care iti cer sfaturile. Relatia parinti copii este astazi in prim plan, pentru ca aici se petrec cele mai frumoase momente de daruire, devotament, apropiere, sprijin. Esti fericit ca sunteti impreuna si faceti totul cu drag unii pentru ceilalti!



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Nu te juca prea mult cu resursele tale financiare, avand impresia ca, oricat ai cheltui, banii se vor intoarce repede inapoi. Nu e chiar asa, iar o atitudine superficiala in privinta banilor s-ar putea solda cu dezechilibrarea bugetului propriu. Singura atitudine jucausa pe care ti-o poti permite e sa cumperi… jucarii! Asta da, deci mergi la cumparaturi si gandeste-te la darurile pentru cei mici din familie. Dar si tu te simti inca un copil, incat nu ar fi exclus sa dai o suma de bani pentru un capriciu considerat de altii drept un gest copilaresc. Ei si ce? vei spune, e dorinta ta fie inseamna sa-ti cumperi un trenulet sau un ursulet de plus, desi tu ai trecut demult de varsta potrivita pentru asa ceva.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Azi ar trebui sa te apleci cu mai multa atentie asupra propriilor tale dorinte si nevoi, fara a mai sta atat de mult la cheremul altora. Da, poti lucra in beneficiul lor, daca asta ti-e sarcina, dar nu uita ca, in tot ce faci, contezi doar tu. Daca ceea ce faci pentru altii nu e si in avantajul propriu, pentru ca-ti dedici timpul si energia doar lor, ar fi bine sa te opresti macar pentru o zi si sa te gandesti inainte de orice doar la tine. Nu e egoism acesta, ci e doar grija pentru propria ta persoana, care are si ea nevoile sale! Ocupa-te prioritar de dorintele tale cele mai aprinse care pot fi indeplinite acum!



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nu te lua dupa parerile nedrepte emise de unii la adresa ta pentru ca te pot influenta negativ fara rost. Ai incredere in valoarea ta, in imaginea ta, in ceea ce reprezinti si simte-te bine in pielea ta, fara a tine cont de comentariile critice venite de la cei care nu te au la suflet. Tot ce auzi azi in jurul tau sunt rautati, ca semn al invidiei unora, dar nu uita: cand esti barfit si ai inamici, e semn ca esti un om de valoare si asta ar trebuie sa te ridice si mai sus, deasupra tuturor. Prefa-te ca nu auzi ce spun ceilalti, pentru ca sunt acuze nemeritate. Fii sigur ca tu esti minunat, esti frumos, esti adecvat oricarei situatii, iar ceilalti sunt niste rai: evita-i!



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Nu te crampona de piedicile absolut firesti din drumul tau catre victorie, pentru ca ele au rolul de a te pune la incercare, ca sa arati si sa-ti demonstrezi tie ca meriti si poti obtine ceea ce doresti. Apuca-te serios de treaba, cauta solutii, invata din mers si continua drumul pe care l-ai inceput pentru ca destinatia e promitatoare. Te indrepti, pas cu pas, spre prosperitate, spre roade demne de toata lauda, dar nimic nu ti se ofera pe tava. Esti inca in mijlocul acestui demers de durata care cere enorm de la tine, e un mare consumator de energie si de resurse, dar fii sigur ca tinta finala e succesul!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții