Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Joi 23 Iunie 2016

Written By NIKE B. on joi, 23 iunie 2016 | 05:41


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 23 Iunie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 23 Iunie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Sunteti energic si plin de carisma, lucru care va afecteaza in mod pozitiv relatiile. Purtati conversatii lungi si intime cu cineva special. Colaborarea la un proiect va aduce beneficii financiare.



Horoscop pentru femeia din Taur

Aflati ceva care va deschide ochii in legatura cu o experienta pe care o respingeati din start. E o perioada buna pentru studiu.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Nu va aratati prea sensibil si emotiv, cei din jur vor profita de asta. Fiti foarte atent cui ii dezvaluiti sentimentele dumneavoastra astazi.


Horoscop pentru femeia din Rac

Primele ore de lacomie sunt amuzante, dar conscintele au aparut deja. Azi trebuie sa evitati excesele culinare si sa fiti mai atent la dieta.



Horoscop pentru femeia din Leu

Participarea dumneavoastra la planurile familiei ar putea rezolva o problema actuala. Folositi-va timpul mai eficient pentru a ii satisface pe cei dragi si pe dumneavoastra insiva.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi sunteti cam larg la mana, desi nu va sta in fire. Inainte de a epuiza toate resursele pe care le aveti, ar fi bine sa va platiti datoriile.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Spiritul dumneavoastra va fi revitalizat daca petreceti timp cu persoane mai tinere. Iesiti putin din cercul obisnuit si explorati si un teren mai "proaspat".





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Deveniti indiferent fata de o relatie de la care aveati asteptari mari. Veti purta discutii intense pentru a readuce prietenia pe linia de plutire.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Aveti nevoie de implicarea celor din jur pentru a va imbunatati viata profesionala. Ati fost atat de concentrat, incat ati uitat sa mai alimentati orice fel de relatie din viata dumneavoastra. Includeti-i pe cei din jur in planurile dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Vi s-a imprumutat ceva care v-a imbunatatit stilul de viata, dar acum e cazul sa renuntati. Trebuie sa depuneti mai mult efort la munca, pentru a obtine mai multi bani. Despartirea e grea!



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Situatia de la locul de munca va face sa analizati felul in care job-ul dumneavoastra va multumeste nevoile personale. Cei din jur va reproseaza ca nu le acordati destula atentie.

Horoscop pentru femeia din Pești

Un prieten devine autoritar in anturaj si incercati sa fiti diplomat, dar cea mai buna solutie este sa adunati cat mai multi oameni care au aceeaasi parere ca dumneavoastra si sa i-o spuneti in fata. Trasati-i limite in fata ochilor.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții