Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 25 Iunie 2016

Written By NIKE B. on sâmbătă, 25 iunie 2016 | 06:26


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 25 Iunie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 25 Iunie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Accentul cade pe planurile financiare pe termen lung. Abilitatea de a studia intens e ridicata si e suplimentata de interesul pentru probleme profunde. E o perioada propice pentru reglementarea oricarui soi de afacere.



Horoscop pentru femeia din Taur

Traiti o perioada de incredere in sine in ce priveste viata amoroasa. Unul dintre noii prieteni care va intra in anturaj va atrage atentia intr-un mod...special.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

E o intretaiere intre viata sociala si cea profesionala, care va face sa va binedispuneti colegii de munca si prietenii. Ar fi o idee buna sa planuiti ceva special pentru oamenii speciali din viata dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Rac

Iesiti din cutia in care v-ati inchis si profitati de creativitatea care va loveste astazi. Stresul scade in intensitate, ceea ce va permite sa va reorganizati eficient programul.



Horoscop pentru femeia din Leu

Energia si vitalitatea va faciliteaza negocierile astazi. Timpul petrecut cu o persoana draga va binedispune si mai mult, pentru ca lucrati impreuna la indeplinirea unor taskuri imediate. Ar fi bine sa evitati tendintele de a-i domina pe cei din jur.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Daca ati intalnit pe cineva special de curand, relatia dumneavoastra va fi un succes de proportii, mai ales daca, pentru moment, o tineti secreta. Sunteti ca un magnet din punct de vedere sexual. Pastrati-va energia pozitiva cu un nou plan de exercitii fizice.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Capatati cunostinte noi din cadrul grupului de studiu in care v-ati inscris. Sunteti in preajma unor oameni care sunt deschisi schimbarii sau care activeaza in domeniul tehnologiei.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ziua de astazi e definitorie pentru urmatoarele, asa ca mobilizati-va astazi, pentru a diminua eforturile in viitorul apropiat.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Cineva va salveaza atunci cand va asteptati mai putin. Pastrati-va increderea, universul nu va lasa de unul singur, intervine doar atunci cand e reala nevoie.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Felul in care cei din jur va privesc va ofera o noua perspectiva asupra propriei persoane. Starile de spirit pe care le incercati va abat de la caile obisnuite. Nu va aplecati urechea la argumente slabe.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Sunteti cam agitat si va simtiti apasat de peretii biroului. Preferati sa va retrageti intr-un colt de natura si sa va restabiliti tintele. Astrele va planuiesc cateva zile deosebit de palpitante.

Horoscop pentru femeia din Pești

Sunteti cam reticent la ideea de schimbare, dar ar fi bine sa va ganditi de doua ori. Ascultati-i pe cei din jur si apoi luati deciziile. S-ar putea sa ratati o ocazie unica in viata.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții