Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 24 Iunie 2016

Written By NIKE B. on vineri, 24 iunie 2016 | 05:54


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 24 Iunie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 24 Iunie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Partenerul are in cap un plan cam periculos, dar ar fi bine sa ii dati unda verde. Are nevoie de ceva iesit din comun si daca ii transmiteti propriile temeri, ii veti induce o stare de plictiseala. Sprijiniti-l!



Horoscop pentru femeia din Taur

Veti cheltui bani pe reparatia unui obiect electrocasnic sau pe masina personala. Pe deasupra, sunteti solicitat de o persoana apropiata intr-o problema care va consuma timpul pretios.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Nu aveti prea multa energie astazi si ati face bine sa o dramuiti. Orice activitate in plus va poate seca de puteri si asta va pune in pericol activitatea de la locul de munca.


Horoscop pentru femeia din Rac

E o buna ocazie sa va debarasati de cateva indatoriri legate de munca. Nu va simtiti vinovati, asa le oferiti si altora ceva de facut.



Horoscop pentru femeia din Leu

Energia va cam paraseste si aveti nevoie sa va refaceti programul de lucru, pentru a nu ceda. Veti vedea lucrurile mai clar si veti lua deciziile corecte.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Va extindeti antenele "sentimentale" si relationati mai usor, chiar si cu persoanele pe care nu le prea agreati. Luati deciziile pe baza intuitiei.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Daca va tot agatati de trecut, riscati sa pierdeti relatia din prezent. Pastrati drumul drept! O discutie legata de incapatanarea dumneavoastra risca sa degenereze intr-o cearta. Lasati orgoliul deoparte!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Problemele legate de cheltuieli va deprima, in ciuda faptului ca atmosfera din camin e foarte favorabila unor noi baze financiare. Aveti ocazia sa va mutati biroul in propria casa.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi actionati in discordanta cu propria minte: vreti una, dar faceti alta. Luati o decizie si urmati-i cursul, orice oscilare e o irosire de energie.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi sunteti elementul in plus oriunde ati merge. Sunteti tentat sa incercati lucruri noi, dar asta va face sa va simtiti ciudat. Incercati sa cereti parerea prietenilor inainte de orice gest extrem.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

E timpul sa va urniti la interviul pentru job care va asteapta. Din punct de vedere profesional, e foarte probabil sa va atingeti tintele astazi.

Horoscop pentru femeia din Pești

Chiar cand credeati ca ati batatorit cararile iubirii, noi gropi apar pe drumul dumneavoastra. Veti fi nevoit sa analizati indeaproape impedimentele din relatia dumneavoastra.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții