Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de Marti 26 Iulie 2016

Written By NIKE B. on luni, 25 iulie 2016 | 05:33


Horoscop de azi Marti 26 Iulie 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Marti 26 Iulie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Ai un mare vis in minte, dar uneori te sperii chiar tu de el si teama aceasta genereaza oprelisti. Ai un exemplu demn de urmat in fata ochilor, o persoana caruia i s-a implinit visul similar cu al tau, ca atare incearca ori sa-l imiti, ori sa-i calci pe urme, pentru ca reteta sa de succes ti se potriveste si tie. Evident, tu nu esti exact ca el, dar poti face unele ajustari pe ici, pe colo la modul tau de a fi pentru a-i semana, semn ca scopul spre care evoluezi necesita si din partea ta unele eforturi de vointa. Nu poti ajunge acolo fara unele modificari chiar asupra ta, ca om!



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Vestile care vin au efecte excelente asupra ta, pentru ca te stimuleaza sa pornesti o directie noua ce poate avea urmari profitabile. Ca e vorba de o discutie despre afaceri, de o intrevedere cu scopul unei tranzactii viitoare sau citesti o carte ce-ti deschide noi sensuri in activitatile care te preocupa, daca vei pune in aplicare ceea ce afli acum, vei merge mult mai repede spre un scop cat se poate de promitator. Ai curajul sa investesti resursele de care dispui din belsug, fara sa te temi de efecte, iar resursele tale cele mai pretioase acum sunt: timpul personal, mintea si mainile tale. Pune-le la treaba si vei avea numai de castigat!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Primesti un sfat atat de bun, incat merita sa il pui imediat in practica! Este fundamentul perfect pentru proiectul pe care il cladesti pas cu pas, caramida de pornire, deci incepe sa construiesti in jurul sau cu incredere si entuziasm, deoarece roadele vor aparea foarte repede. Uneori e nevoie doar de o incurajare pentru a te apuca de treaba, iar azi ai noroc: primesti exact portia potrivita de energie pentru a te apuca de o treaba care iti place, care te incanta, care va aduce rezultate excelente! Considera totul ca pe un start bun catre o mare reusita de care te vei bucura multa vreme.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Ar fi nevoie de un negociator care sa intervina in discutia in contradictoriu in care esti implicat si tu. Fiecare tabara isi sustine punctul de vedere cu vehementa, cu argumente forte, si tocmai datorita acestei incrancenari, e greu de ajuns la un consens. De aceea se cere interventia unei persoane impartiale din afara care sa puna cele tabere la masa tratativelor sa le ajute sa ajunga mai usor la o intelegere. Fii deschis la negocieri, la argumentari, la explicatii logice care sa alunge suspiciunea si neincrederea intre partile adverse, pentru ca adevarul ar putea fi undeva la mijloc.




Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Cum se face ca peste tot dai numai de oameni nervosi, agitati, recalcitranti, care isi elibereaza nervii exact pe tine? Nu poti discuta cu astfel de persoane, pentru ca apeleaza de fiecare data la ton ridicat, la replici severe, la critici si acuzatii nefondate, ce tensioneaza inutil atmosfera. Evita sa stai in compania lor, pentru ca ori iti strica tie toata buna dispozitie, ori te molipsesc si pe tine de aceeasi maniera de comunicare: nepoliticoasa, rautacioasa, certareata, or tu nu esti asa de obicei.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Nu asculta ce-ti transmite azi persoana care iti tine companie, pentru ca interesele sale se vor dovedi a fi egoiste si periculoase pentru tine. Are sigur ceva de ascuns, desi disimuleaza perfect ceea ce gandeste cu adevarat, dar flerul tau iti atrage atentia la timp ca nu e ceea ce pare. Simti de la o posta ipocrizia si falsitatea celor care ti se baga pe sub piele si reusesti sa iei masuri pentru a-i tine la distanta inainte de a interveni cu ceva in treburile tale. Minciuna lor poate strica totul.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Timpul trece intr-un ritm care te favorizeaza, pentru ca iti inspira starea necesara pentru a te apuca serios de un plan de lunga durata ce va evolua foarte lent. De ce sa te grabesti, iti spui, de aceea te apleci pe indelete asupra tuturor aspectelor pe care altadata le-ai fi tratat cu mai multa superficialitate. Probabil cineva ti-a dat sfatul sa o iei cu binisorul, fara a sari peste unele etape, pentru ca orice pas de pe parcurs se va dovedi a fi util pentru rezultatele finale. Grabeste-te incet, spun inteleptii, si te vei comporta ca atare.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu mai trebuie sa stai si sa analizezi la nesfarsit evenimente din trecut care oricum nu mai au nici un rol, chiar daca tu esti cel mai atasat de vremurile de odinioara. Trecutul e acolo, la locul lui, acum conteaza prezentul, ca atare priveste ceea ce se petrece in acest moment in jurul tau, pentru ca de aici vor aparea cele mai bune solutii. Priveste prezentul cu incredere, cu realism, cu mai multa claritate, pentru ca nu mai conteaza absolut deloc ce a fost pana mai ieri. Acolo, in urma, se afla doar invataturile si experientele care te vor duce la etapa urmatoare, dar nu trebuie sa fie refugiul tau permanent atunci cand prezentul te deceptioneaza. Concentrat pe trecut nu vezi la timp oportunitatile prezentului!



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Incearca sa nu cheltuiesti azi nici un ban, pentru ca si cea mai mica investitie (nu neaparat necesara) poate dezechilibra bugetul si asa subred. Resimti chiar un blocaj financiar, pentru ca ar putea aparea sansa unei afaceri sau a unei achizitii tentante, dar cand numeri cati bani ai in portofel, rezultatul te cam dezarmeaza. Rezista ispitelor financiare, pentru ca nu stai tocmai bine cu banii acum si ti-ai putea crea singur probleme! Tine banii la saltea macar azi, pentru ca iti vei multumi singur mai tarziu ca ai fost precaut si ti-ai infranat dorintele.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Fa ceva sa te debarasezi odata de acea amintire urata care iti tot revine in minte iar si iar! Nu iti prieste, are numai efecte negative asupra ta si practic te tine blocat in trecut intr-o zona nefasta. De tine depinde sa stergi acea restanta, fie ca e vorba de o relatie esuata pe care trebuie s-o scoti din viata ta, de o eroare de demult care inca iti strica imaginea sau de un conflict care revine in actualitate din cand in cand, atat cat sa ti se ridice tensiunea. Cu un efort de vointa, poti scapa de acea ghiulea pe care o tot tragi dupa tine!



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nu mai privi inapoi si nu te mai raporta intruna la cele intamplate anterior pentru ca nu te vei mai intoarce acolo. Drumul pe care mergi acum, desi nu stii foarte clar incotro duce, are o singura directie: inainte.. Nu mai poti schimba trecutul, dar te poti concentra eficient asupra zilei de maine, pentru ca asta, da, poti schimba! Poti modifica inca de acum cursul unor evenimente viitoare in functie de deciziile sau actiunile tale de acum, deci aici trebuie sa depui cele mai serioase si corecte eforturi. Cum iti asterni, asa vei dormi, deci ai grija ce alegeri faci chiar azi!



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Chiar daca schimbarile pe care le asteptai nu survin cu surle si trambite, adica nu se petrece nimic spectaculos, ai incredere in ele. Uneori, nu e nevoie de ceva iesit din comun pentru ca viata ta sa se transforme, ci poti merge pe un teren bine cunoscut, fara nimic nou in peisaj, dar numai ce descoperi la un moment dat ca sensul e altul. Fa la fel si acum, lasa-te dus de normalitatea lucrurilor, dar sperand ca acest drum sa duca la acel etaj nou la care speri. Nu pretinde si nici nu visa evenimente speciale, pentru ca viata ta se schimba in cel mai banal ritm si mod, tocmai pentru a nu-ti da peste cap firescul cotidian.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții