Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Citește Horoscopul zilei de Joi 1 Septembrie 2016

Written By NIKE B. on miercuri, 31 august 2016 | 06:40


Horoscop de azi Joi 1 Septembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Joi 1 Septembrie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Va ocupati cu eficienta de bani, deoarece aveti aplombul necesar de a negocia bine; veti avea succes in perioada potrivita semnarii de contracte. Ca sa fiti in siguranta in privinta sanatatii fizice, feriti-va de bauturi reci si de plimbari la munte. Felul in care vorbiti sau va comportati poate sa-i determine pe cei din jurul dumneavoastra sa va ia ca model si chiar sa se indragosteasca de fiinta voastra. La locul de munca, se poate dovedi oportuna reluarea unei initiative si examinarea aspiratiilor legate de viitor vostru in cariera.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Sunt posibile schimbari de directie profesionala, menite sa va aduca mai aproape de puterea dorita, sa va creeze oportunitati noi de afaceri. Este o etapa importanta in viata dumneavoastra pentru a va debarasa mai usor de toxinele de tot felul, fizice si emotionale. Felul in care vorbiti sau va comportati poate sa-i determine pe cei din jurul dumneavoastra sa va ia ca model si chiar sa se indragosteasca de fiinta voastra. In cazul in care va mentineti o atitudine obiectiva veti primi rasplata meritata atunci cand opiniile dumneavoastra vor fi bine primite de cei alaturi de care lucrati.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Un pont primit de la sef ori de la cineva aflat intr-o pozitie de autoritate poate fi lesne transformat intr-un castig banesc concret. Rinichii dumnevoastra pot fi impulsionati cu ajutorul ceaiului din matasea porumbului; iar circulatia venoasa se poate stimula cu un consum de afine. Dragostea familiala este in prim-plan si e bine sa cultivati legaturile de rudenie; acestea va vor da nu doar o stare de bine si de unitate, ci va vor putea inspira sa indrazniti sa faceti mai multe cu viata dumneavoastra. Daca exista activitati initiate si neterminate, ele merita reluate si duse la indeplinire; momentul este prielnic si veti culege curand roadele muncii depuse.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Sunteti pusi pe facut bani, cu sanse foarte frumoase de reusita care sa va faca viata mai buna, mai prospera. Sunteti in forma si va simtiti ca un sporiv de performanta la locul de munca. Relatia de cuplu poate trece printr-o adevarata renastere, gratie trigonului regal, care netezeste cutele trecutului, dand speranta viitorului. Traiti un moment prielnic pentru a va gasi un job nou, pentru a schimba orientarea profesionala spre folosul dumneavoastra.




Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Venus se ingrijeste ca surprizele din viata dumneavoastra sa fie placute si va alimenteaza dorinta de a cheltui bani pe saturate pentru tinuta de primavara-vara, in asa fel incat sa electrizezi grupul de prieteni din care faci parte. Fuga de durere e tot o forma de evaziune, va mandriti cu o sanatate exemplara, demna de invidiat. Va apuca cheful de distractie si va veti amoreza de cineva pe care l-ati cunoscut la o petrecere intre prieteni. Traiti un moment prielnic pentru a va gasi un job nou, pentru a schimba orientarea profesionala spre folosul dumneavoastra.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Patronul spiritual al dumneavoastra incepe sa se ocupe de bunastarea voastra si poate contribui la sporirea veniturilor directe, fara prea mare efort. Va scade considerabil riscul de infectii, ciclul hemoragic, dispare riscul de accidente vasculare si dureri de cap, daca ati face o cura cu astragalus - planta medicinala. In cuplurile stabile este bine sa va exercitati talentul de a asculta ce spune si celalalt si, in felul acesta, puteti discuta cu folos cu partenerul de cuplu care va va aprecia si mai mult. Aveti de fructificat un proiect profesional care va poate propulsa intr-o pozitie importanta in conducerea unei institutii.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Castigurile dumneavoastra salariale pot creste cu efort minim, de aceea intreprindeti demersuri care tin de finante. Tineti sub control tensiunea intraoculara, punand comprese calde cu infuzie de albastrele si galbenele, in proportii egale. Un nou romantism cu Neptun va da nastere pentru dumneavoastra unor relatii profunde, unor uniuni sufletesti, unei empatii si receptivitati fata de aproapele dumneavoastra. Aveti planuri grandioase, in care se tinteste clar si precis, in care scopul e urmarit cu tenacitate, iar succesele va vor coplesi adesea.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Un pont primit de la sef ori de la cineva aflat intr-o pozitie de autoritate poate fi lesne transformat intr-un castig banesc concret. Pentru a beneficia din plin de aspectul favorabil care va poate plasa pe un maxim de forma trebuie sa va ajutati ficatul si plamanii printr-un consum de silimarina in asociere cu sucul proaspat de citrice. Afectiune din plin puteti gasi intr-o noua relatie care poate deveni profunda si benefica pentru dumneavoastra. Castigati din ce in ce mai multa prestanta in ochii lumii, cu o conditie sa depuneti putin mai mult efort.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Desi 'banii nu aduc fericirea', in urmatoarea etapa, din perspectiva astologiei financiare, aveti predispozitie spre castiguri substantiale din munca proprie. Ziua este favorabila pentru a va trata de afectiunile dumneavoastra cronice: armonizarea glandelor endocrine, mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor, functionarea corecta a pancreasului. Luna in semnul dumneavoastra va echilibreaza, astfel incat sa puteti duce discutii productive in relatia de dragoste sau in intentia unei calatorii de relaxare. Cei ambitiosi dintre dumneavoastra, dornici sa-si ridice cariera la un alt nivel, sunt sprijiniti de oameni influenti, ca sa obtina succese in pefesie si in afaceri.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Una dintre afacerile sau investitiile dumneavoastra poate culmina la mijlocul zilei, mai ales daca in aceasta actiune este implicat si un barbat intelept din familie. Fuga de durere e tot o forma de evaziune, va mandriti cu o sanatate exemplara, demna de invidiat. Vi se accentueaza latura simtitoare si puteti sa va reindragostiti de partenerul stabil ori, daca sunteti singuri, puteti intalni o persoana fermecatoare. Steaua uluitor de norocoasa va ajuta sa primiti recunoasterea profesionala pe care o meritati sau pentru care ati muncit in sir.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Patronul spiritual al dumneavoastra incepe sa se ocupe de bunastarea voastra si poate contribui la sporirea veniturilor directe, fara prea mare efort. Energia corporala va fi la cote inalte, va veti simti protejati si ghidati de forte divine in mentinerea sanatatii fizice si mentale. Nu puteti exista unii singuri, sunteti parte a unui univers mult mai larg, strabatuti cu totii de acelasi har divin - dragostea. Sansa unei promovari este foarte reala, poate ca rasplata pentru realizari din trecut, care au primit aprecierea cuvenita.



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Pe plan financiar va merge bine, insasi patroana banilor se ocupa de cresterea veniturilor directe. Rinichii dumnevoastra pot fi impulsionati cu ajutorul ceaiului din matasea porumbului; iar circulatia venoasa se poate stimula cu un consum de afine. Sunteti guvernat de Neptun, planeta dragostei si a indragostirii, a iubirii neconditionate, a empatiei, a uniunii profunde dintre oameni. Vi se promite o transformare uluitoare in bine, cu o viata profesionala aglomerata, dar triumfatoare.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții