Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Citește Horoscopul zilei de Miercuri 28 Septembrie 2016

Written By NIKE B. on marți, 27 septembrie 2016 | 06:20


Horoscop de azi Miercuri 28 Septembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Miercuri 28 Septembrie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nu insista sa termini repede ce ai inceput, pentru ca un ritm sustinut nu naste decat extenuare ce poate duce la atingerea limitelor tale maxime. Cu cat te straduiesti mai mult, cu atat piedicile vor parea mai mari, de aceea azi trebuie sa faci totul lent si chibzuit, fara a tinti prea departe. Din aproape in aproape, vei materializa acest tel, iar oboseala nu ar fi la fel de mare ca acum, cand incerci sa-ti depasesti limitele. Esti om si neputinta poate fi atinsa la un moment dat.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Lucruri care nu mai aduceau nimic nou in peisaj par dintr-o data sa dea semne de revigorare, infloresc sub ochii tai, renasc speranta in inima ta si esti incantat de perspectivele promitatoare care se vad la orizont. Depune pasiune chiar si in cele mai banale lucruri, nu pretinde doar evenimente iesite din comun, pentru ca bucurii poti primi si din directii complet neasteptate. Multumeste-te cu maruntisuri si acorda-le si lor atentie, fara a astepta doar evenimente sclipitoare. Monotonia poate fi si ea sursa de fericire!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Drumul pe care ai pornit nu demult duce la un nivel demn de toata aprecierea, pentru ca pe parcurs vei acumula noi si noi informatii care vor crea, la final, un nivel superior pe care te vei putea baza mai apoi o viata. Calatoria in care ai pornit e o scoala a vietii si fiecare etapa mai pune o caramida la cel care vei deveni candva. Ca e un curs de specializare, ca e o perioada de ucenicie sub supravegherea unui expert, tot ce acumulezi acum devine bagaj bogat de cunostinte care te va propulsa mai apoi in pozitia de maestru! Trage tare, invata, munceste, pentru ca e o ascensiune lenta.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Nu esti in apele tale, se vede ca te macina niste griji carora nu le mai dai de capat, dar daca ai fi atent, ai primi de la cineva drag din preajma ta exact sfatul de care ai nevoie. Daca esti incapatanat si iti tot plangi singur de mila, s-ar putea sa respingi exact cele mai de pret indrumari care vin de la oameni care au trecut prin situatii similare si stiu exact ce trebuie facut in problema in care acum esti tu implicat. Ridica privirea din pamant si priveste cu incredere la cel care este acolo sa te sustina!



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Tine sub control atitudinea ta un pic cam agresiva care nu va fi interpretata corect de cei din jur, chiar daca e modul tau de a te ridica pentru cine stie ce nedreptati, chiar daca e ca o revolutie personala prin care vrei sa te eliberezi de un blocaj care te-a tinut pe loc, ai grija totusi in ce directie canalizezi aceasta criza de furie. Ai putea da peste oameni si mai nervosi, si mai agresivi, si mai razboinici, si din confruntarea celor doua tabere la fel de puternice e greu de crezut ca va iesi ceva bun. Unii te vad ca pe un rebel care nu tine cont de nimic, nici de reguli, nici de limitari, dar e dreptul tau sa te ridici pentru ceea ce iti doresti.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Daca primesti sustinerea potrivita de la cei din jur, esti capabil de succese de rasunet, deci cel mai greu e sa-ti alegi tovarasii potriviti. Esti in fata unei provocari interesante cu mari sorti de izbanda, dar cu atat mai bune vor fi rezultatele cu cat reusesti sa atragi si pe altii alaturi de tine. Vei aduna un grup mai larg de persoane si veti vasli impreuna in acelasi sens. Ei devin motorul secundar pentru tine, pentru ca altfel evoluezi cand stii ca ai pe cineva alaturi care tine cu tine, te incurajeaza si crede in ceea ce doresti sa faci!



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Nu fi niciodata atat de sigur ca un lucru, odata ajuns pe un teren aparent stabil, se va mentine asa multa vreme. Oricand poate aparea o surpriza care sa dea peste cap tot echilibrul si sa te oblige s-o iei de la capat cu eforturile depuse pana in acel moment. Asa se poate intampla si azi, cand ceea ce ai construit cu rabdare in ultima perioada este dat peste cap de un impediment pe care nu l-ai luat in seama. Cu alte cuvinte, trebuie sa ramai in alerta chiar si dupa ce crezi ca ai ajuns la nivelul sperat, pentru ca riscuri pot aparea la tot pasul. Nu te culca pe laurii victoriei ci lupta sa pastrezi ce ai cucerit.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu te poti detasa de problemele majore de serviciu, ci simti nevoia sa discuti cu cat mai multe persoane despre sarcinile nerezolvate inca. Discutiile au un efect eliberator, pentru ca, spunand altuia ce ai realizat pana acum si incotro vrei sa mergi, descoperi ori o alta viziune asupra evenimentelor, ori o solutie salvatoare, ori o eventuala eroare pe care, de unul singur, nu ai fi observat-o. Partenerul de viata sau un parinte iti atrage atentia asupra punctului cheie, astfel incat vei putea repara totul cu brio, deci cere pareri si sfaturi.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Unele persoane iti descriu viitorul in culori foarte promitatoare, dar, desi esti genul optimist de felul tau, de data aceasta ai rezerve daca sa-i crezi sau nu. De fapt, astepti dovezi mai clare ca va fi chiar asa de bine pe cat promit ei si stai in expectativa, precaut si un pic temator, ca nu cumva tot ce spun ei sa fie doar un scenariu fantezist dus la extrem. Vei crede totul atunci cand se va si intampla, de aceea preferi sa astepti sa vina acel moment si abia apoi sa te entuziasmezi la fel ca ceilalti.



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Deciziile bune sunt o combinatie intre ceea ce iti transmite inima si ceea ce te sfatuieste mintea. Daca ai gasi o varianta care sa uneasca ambele laturi, ai avea numai de castigat. Nimic in exces nu e bun, iar o fire echilibrata ca tine nu va turna nici prea multa emotie, nici prea multa logica in reteta acestui moment. Alegerea facuta se va dovedi a fi cea mai buna care raspunde si la nevoile tale sufletesti, si la cele mentale, aducand la un numitor comun dorinta si datoria.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Desi te apropii cu mari rezerve de un grup de persoane, vei descoperi din partea lor o reala bunavointa de a te accepta printre ei. Esti primit cu bratele deschise intr-un colectiv fata de care, initial, nu simti ca ai avea vreo afinitate, dar, dupa ce te vei obisnui, te vei integra perfect in acest mediu incat vei avea impresia ca esti de aici de o viata! Daca cineva te invita sa te alaturi unui grup nou, nu refuza! Poti gasi aici exact ce aveai nevoie: prieteni noi, interlocutori interesanti, tovarasi de afaceri.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Proiectul la care iti aduci contributia de ceva vreme ajunge intr-un impas care te obliga sa iei o pauza. Profita de acest ragaz, pentru ca poate fi de folos pentru a-ti face ordine prin ganduri si a gasi alte variante pentru a ajunge la rezultatele dorite. Dupa o perioada de detasare binefacatoare, te intorci la vechile probleme cu multe solutii noi care vor debloca unele planuri care stagnau de la o vreme. Uneori, o perioada de pauza poate fi de bun augur pentru a continua dupa aceea cu alt tonus.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții