Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 17 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop Urania saptamana 1–7 Octombrie 2016 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 30 septembrie 2016 | 06:38



Horoscop Urania săptămâna 1–7 Octombrie 2016 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 1–7 Octombrie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 1–7 Octombrie 2016

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→Între 1 și 2 octombrie, până în jurul orei 23, evenimentele care se vor produce vor gravita în jurul fazei de Lună Nouă în Balanță, care se va așeza pe casa a VII-a, a relațiilor parteneriale și care va aduce o binefăcătoare tendință de a stabili relații armonioase, sănătoase sau cel puțin civilizate. Nota generală va fi dată de dorința nativilor de restabili armonia sau o evoluție lipsită de conflicte în afaceri și negocieri și în viața de familie.

Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru săptămâna 1–7 Octombrie 2016

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→Între 1 și 2 octombrie, până în jurul orei 23, nativii vor fi obligați să facă o serie de concesii, să se plieze pe o situație de moment la locul de muncă ori să facă uz de diplomație pentru a-și păstra statutul în instituția unde activează și de unde primește bani. Pentru unele persoane, dacă acestea se află în litigii de muncă cu un angajator, se poate ajunge la o hotărâre finală, în favoarea lor, pot obține ceea ce revendică sau pot fi readuși să lucreze în condițiile contractuale stabile mai demult și încălcate prin măsuri abuzive comise împotriva lor, față de care Taurii s-au ridicat cu pretenții, contestații, revizuiri sau procese.

Citeste horoscopul...


evomag.ro%20


Horoscop Gemeni pentru săptămâna 1–7 Octombrie 2016

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→Între 1 și 2 octombrie, până în jurul orei 23, perioadă excelentă pentru toți cei care lucrează în domeniul creației artistice, al presei, literaturii, al comunicării, al prestației scenice sau al unei activități care presupune relații publice. Este vorba de forță de expresie, de putere creativă, spirit viu, nou, de avânt și energie, de intuiție, de spontaneitate. Acest impuls astral îi va face pe cei tineri să se lase duși de plăcerea, de farmecul și de noutatea adusă de aventuri și de situațiile inedite. Curiozitatea va fi unul dintre factorii care îi vor determina pe unii Gemeni să intre în tot felul de situații de viață provocatoare, ca și cum totul ar fi un joc, o miză, un pariu.


Citeste horoscopul...





Horoscop Rac pentru săptămâna 1–7 Octombrie 2016

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Între 1 și 2 octombrie, până în jurul orei 23, puternice accente ale vieții de familie, poate, chiar, etape de destin în viața Racilor provocate sau condiționate de relațiile de familie care vor primi amprenta astrală a fazei de Lună Nouă în Balanță. Teoretic, sunt mai multe justificări astrale care ne conduc la concluzia că, pe fond, etapa nu este dificilă și nici periculoasă, chiar dacă ea va fi trăită cu intensitate sau chiar dacă, în acest răstimp, unii nativi ar fi obligați de cursul evenimentelor să ia niște decizii de natură să protejeze statutul unor rude apropiate și patrimoniul acelora ori chiar al lor, în devălmășie cu al familiei.

Citeste horoscopul...


vivacredit.ro


Horoscop Leu pentru săptămâna 1–7 Octombrie 2016

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→ Între 1 și 2 octombrie, până în jurul orei 23, se conturează o perioadă bună pentru comunicare, susținerea unei prestație publice. Nativii pot lua examenele destul de ușor, pot trece de etape eliminatorii cu succes, pot face o impresie bună în fața unei comisii de verificare a cunoștințelor, a abilităților sau a pregătirii lor practice. Vor fi avantajați cei care vor susține probe orale. Din 7 octombrie, acest context se va întări prin influența și contribuția astrală directă, salutară, a planetei Mercur care va intra în Balanță și care le va da nativilor fantezie, spontaneitate, intuiție, capacitate de a se descurca repede și bine, pe moment.

Citeste horoscopul...





Horoscop Fecioară pentru săptămâna 1–7 Octombrie 2016

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→Între 1 și 2 octombrie, până în jurul orei 23, preocupări de ameliorare a unei situații financiare. Din 7 octombrie Mercur, o planetă care își exercită virtuțile în mod fericit în privința câștigurilor și speculațiilor, va intra în Balanță, în sectorul casei a II-a a banilor câștigați din efort propriu și va contribui, alături de Jupiter, la instaurarea normalității în privința plăților și încasărilor. Între sfârșitul zilei de 2 și 5 octombrie, până la ora 11:30, mecanismul astral nu-i va avantaja pe cei născuți în Fecioară pentru că le va induce chef de ceartă cu tot felul de persoane mai puțin importante în economia relațiilor personale.

Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru săptămâna 1–7 Octombrie 2016

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→Între 1 și 2 octombrie, până în jurul orei 23, se poate vorbi de o adevărată perioadă de grație pentru acești nativi care vor trăi un moment plăcut și aducător de noutăți, deschizător de drumuri, înnoitor spiritual, personal sau social. Este vorba de impactul pe care îl va avea faza de Lună Nouă în Balanță, care se va produce la începutul zilei de 1 octombrie și care-și va pune amprenta astrală asupra evoluției nativilor în perioada următoare, prin impulsul pe care li-l va da cu privire la abordarea unor noi atitudini, noi idealuri și materializarea unor intenții de schimbare personală în direcția pe care nativul o va simți necesară, în funcție de vârstă, profesie și loc sau rol în societate, în acest moment.

Citeste horoscopul...







Horoscop Scorpion pentru săptămâna 1–7 Octombrie 2016

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→Între 1 și 2 octombrie, până în jurul orei 23, se anunță o perioadă indicată pentru refacere interioară, pentru calmare, pentru regăsirea echilibrului psihic, fizic sau sufletesc, pentru recuperare după perioade de stres, epuizare sau suprasolicitare mai ales prin repaus, somn, tihna, izolare de provocările cotidiene, terapii de relaxare. Această predispoziție astrală va dura întreaga săptămână viitoare iar din 7 octombrie ea se va întări prin influențele introduse de Mercur care va intra în casa a XII-a și care va funcționa ca un adevărat catalizator astral.

Citeste horoscopul...


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 1–7 Octombrie 2016

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→Între 1 și 2 octombrie, până în jurul orei 23, relațiile cu prietenii și cunoscuții le pot aduce nativilor momente de bucurie, de satisfacție dar, poate mai important decât toate acestea, le pot aduce protecție, sprijin real, intervenție salutară. Unii pot primi ajutor sub forma unui model uman care le oferă reperele necesare formării și evoluției lor (dacă sunt tineri), pentru refacere personală, pentru afirmare. Alteori, acest ajutor presupune că acele persoane, intrate în cercul lor de afini, le pot face dreptate într-o chestiune personală, îi pot aduce pe calea cea bună (dacă au luat decizii greșite sau au luat-o pe un drum periculos).

Citeste horoscopul...


Zonia.ro


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 1–7 Octombrie 2016

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→Între 1 și 2 octombrie, până în jurul orei 23, pentru destul de multe persoane, de vârste și condiții sociale diferite, poate fi vorba de un succes, de o victorie personală, de o numire, de un beneficiu de imagine. Etapa decurge normal până la sfârșitul săptămânii când se va întări prin aportul planetei Mercur care, în ziua de7 octombrie, va intra în acest sector și va intensifica tot ceea ce ține de notorietate. Vor fi avantajați toi cei care au funcții sau vor primi responsabilități speciale, cei care activează în profesii legate direct sau tangențial de justiție, drept, domeniul legislativ, aplicare a normelor etc.

Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 1–7 Octombrie 2016

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Între 1 și 2 octombrie, până în jurul orei 23, perioadă favorabilă construcțiilor mentale, activității intense în plan intelectual, elaborării unor planuri de viitor, finisării unor proiecte prin capacitatea de a inova, a descoperi, a reinventa. Nativii își pot valorifica din plin calitățile personale sau, dacă sunt tineri, se pot afirma prin curajul și cutezanța ipotezelor lor de lucru, spiritul revoluționar, prin suflul nou, original al unor demersuri, prin capacitatea de a entuziasma, de a convinge un grup de specialiști în cadrul cărora activează sau se prezintă pentru prima dată.

Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru săptămâna 1–7 Octombrie 2016

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→Între 1 și 2 octombrie, până în jurul orei 23, preocupările materiale sporesc în această perioadă. Pe fondul fazei de Lună Nouă care operează pe 1 octombrie, în acest sector, se pot înregistra și secvențe de viață care țin de domeniul noutății, al schimbării, al unui început. Teoretic, aspectul astral este favorabil, echilibrat, permițând nativilor să contrabalanseze printr-un gest, printr-o inițiativă, o dereglare a finanțelor sau a veniturilor de pe urma valorificării unor bunuri.

Citeste horoscopul...


Zonia.ro

Horoscop Urania saptamana 1–7 Octombrie 2016

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții