Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 23 Octombrie 2016

Written By NIKE B. on duminică, 23 octombrie 2016 | 06:18


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 23 Octombrie 2016
l;
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 23 Octombrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Castigi mai mult sprijin emotional acasa in acest moment. Deoarece ai fost un pic mai generos/oasa cu persoana iubita, vei primi nu numai afectiune dar si raspunsuri si ajutorul de care ai nevoie de la oamenii din jurul tau. Este o peritad propic sa-ti amenajezi casa sa faci reparatiile necesare si imbunatatirile. Vei avea parte de sprijin si la acest capitol.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Este timpul sa-ti improspatezi cercul te prieteni, aplificand dragostea care exsita deja. Este o perioada buna sa-ti largesti acest cerc si sa-i incluzi pe cei care au mai mult de oferit decat de cerut. Vei avea ocazi sa profiti de pe urma creatiei celorlalti asa ca nu cauta calul de dar de dinti.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Poate simti ca nu mai ai energie si ca nu mai poti continua. Stai linistit, este un ciclu inchis care iti cere sa stai o perioada singur, departe de cei care te-ar putea face sa te simti mai prost. Te epuizeaza cineva caruia chiar nu-i pasa cum te simti? Scapa de el!


Horoscop pentru femeia din Rac

Sexul si banii cumpara multe in ziua de astazi – poate prea multe. A vrea pe cineva sau ceva pare sa fie de mare importanta: dorinta, carisma…poate si obsesie. Apar legaturile financiare cu alte persoane – investitiile sunt primordiale.



Horoscop pentru femeia din Leu

Daca incearca cineva sa va restrictioneze in vreun fel astazi, s-ar putea sa se ajunga la cutite. Va veti concentra sa fiti cat mai liber astazi, mai ales la munca. Dar v-ati gandit ca poate va opuneti procesului natural care, in cele din urma, va va face sa progresati si sa aveti succes? Nu fortati situatiile si fiti deschis la beneficiile care vi se pot oferi.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Nu uita ca si prietenii tai sunt oameni. Asteptarile tale sunt disproportionate. Poate ca te dezamagesc promisiunile nerespectate ale cuiva in care ai avut foarte multa incredere. Nu uita, insa, ca nu are legatura cu soarta ta cat are cu faptul ca unele persoane nu stiu sa isi respecte promisiunile.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

La ordinea zilei este intoarcerea la cateva principia de baza. In mod suprinzator, cineva din familie iti poate arata cum sa faci asta. Nu va fi voreba de o discutie sau de o predica, ci mai degraba de un mod frumos in care iti va reaminti cat de placuta poate fi simplitatea si relaxarea. Este genul de zi in care sa stai acasa.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Singura lucru care te nemultumeste momentan este lipsa de raspuns a partenerului tau. Vei dori sa il seduci si sa il faci sa fie mai afectiv. Nu are nimic, doar este lenes. Asigura-te ca relatia este reciproca, nu doar din partea ta.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Iti vei aprecia mult cariera si calitatile practice. Iti place sa rezolvi puzzle-uri si probleme, sa gasesti solutii etc. S-ar putea, chiar, ca si superiorii sa te aprecieze…de fapt, toata lumea.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Orice grija legata de chestiuni financiare va disparea in scurt timp , este o usurare pentru tine. Daca te gandesti sa iei un imprumut pentru a-ti cumpara ceva extravagant, trebuie sa discuti mai intai cu altcineva. Poate ca unul dintre apropiatii tai are o alta parere despre modul in care ar trebui sa cheltuiesti acei bani, si entuziasmul tau va disparea. Ai incredere in instinctele tale, dar tine minte ca trebuie sa fii responsabil.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Esti momentan la apogeul tau de luna asta, cand orgoliul si increderea ating cote maxima, o ocazie buna sa iti reamintesti cat de bun esti atunci cand esti pe val. Straluceste, dar tine minte cum faci asta, ca sa devina un obicei.

Horoscop pentru femeia din Pești

Asigura-te ca mentii liniile de comunicare deschise astazi. Nu sterge emailurile primate care au titluri relevante, s-ar putea sa nu fie spamuri. Poti sa ratezi sa primesti o invitatie si asta te poate face sa regret mai tarziu. Verifica minutios toata corespondenta de astazi.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții