Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 22 Octombrie 2016

Written By NIKE B. on sâmbătă, 22 octombrie 2016 | 06:28


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 22 Octombrie 2016
l;
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 22 Octombrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

In acest moment, iti doresti ca tot ce vrei sa se petreaca instantaneu. Este un mod de gandire practic si materialist, unul care pune accentul pe bani. Trebuie sa inveti, insa, ce conteaza cu adevarat si s-ar putea sa-ti fie greu.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

S-ar putea ca cineva sa incerce sa va faca sa va simtiti ineficient, dar totul este doar in mintea dumneavoastra. Veti proiecta multa putere. Daca aveti intalniri, dar daca simtiti ca nu sunteti pus la curent cu subiectul, interesati-va de el de dinainte. Nu exista scuze pentru lene.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Fii latent la cheltuieli si in mod special ai grija sa iti platesti datoriile la timp. Daca nu ai bani, e timpul sa iei un imprumut de la banca , un credit sau sa iei bani de la altii. Nu te osteni prea mult, caci ii poti lasa pe ceilalti sa faca partea dificila.


Horoscop pentru femeia din Rac

Ai nevoie de ceva stimulativ pentru a-ti descarca energiile astazi si posibil sa gasesti asta intr-o distractie pe care ti-o ofera o audienta crescuta relative la un subiect interesant. Daca multimile nu sunt punctual tau forte, atunci o evadare la munte sau un peisaj frumos ti-ar putea adduce usurarea de care ai nevoie. Este timpul sa iesi in natura!



Horoscop pentru femeia din Leu

Astazi poti primi o invitatie sau un cadou. Ai tendinta sa refuzi dar nu uita ca un refuz este relationat cu o insulta. Fii recunoscator/oare pentru ceea ce primesti si nu uita oamenii simt nevoia sa-si reconfirme valoarea prin propria generozitate.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Oficialii guvernului, un parinte sau prieteni cu atitudini foarte serioase s-ar putea sa te ajute. S-ar putea sa ti se recunoasca niste eforturi din trecut. Este momentul sa-ti revizuiesti planurile de viitor.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Actuala ta stare emotional nu este una bun a pentru a lua decizii profesionale, caci sentimentele tale se vor schimba, dar rezultatul actiunilor tale, nu. Este usor sa faci miscari pripite pe care le simti opportune, dar mai tarziu vei regreta repercursiunile. Evita sa fii luat de val acum , ca de altfel si mai tarziu.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Rezista tentatiei de a de a fugi daca lucrurile iau o intorsatura neasteptata si eforturile tale acutuale sunt nerasplatite. Schimbarea de atitudine si negocierea vor aduce lucrurile pe drumul lor, dar exploziile sunt mai greu de dres, asa ca evita-le. Lucrurile spuse in valtoarea pasiunii ar trebui sa fie despre pasiunea insasi – evita asta.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Nu lasa sobrietatea unui asociat sa iti compromita buna-dispozitie pe care o ai astazi, indifferent cat de multa treaba ai avea de facut.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Fii sigur ca iti poti da jos ochelarii care te fac sa vezi lumea in roz atunci cand este nevoie. Pe de alta parte, ai capacitatea de a ii face sa vada lumea in roz pe cei care au nevoie, iar o atitudine pozitiva va fi apreciata. Sentimentele frumoase pe care le ai facand asta sunt o recompense in sine, dar de asemenea iti vor adduce si alte recompense, atat pe termen scurt cat si pe termen lung.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Fii rapid si dezlantuie-te si da la o parte micile erori din dosar. Ceea ce oamenii nu stiu nu ii poate rani, dar viitorul tau poate depinde de ceea ce altii stiu, asa ca ai grija. Fii pregatit sa sacrifice mai mult timp pentru a rezolva ceea ce trebuie, caci sansa bate la usa ta.

Horoscop pentru femeia din Pești

Noi context emotionale iti cer sa pasesti cu grija si sa oscilezi catre noi sensuri, asa ca nu astepta aceeasi minge la mijlocul terenului! Pandeste daca cineva din exterior iti arunca un indiciu. Ai grija la primele tale reactii, caci poate nu sunt cele mai bune. Ar fi bine sa ai si un plan B.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții