Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop Urania saptamana 15–21 Octombrie 2016 in functia de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 15 octombrie 2016 | 07:53



Horoscop Urania săptămâna 15–21 Octombrie 2016 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 15–21 Octombrie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 15–21 Octombrie 2016

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→Între 15 și 16 octombrie (până la ora 18:05'), nativii pot fi angajați în discuții care privesc relațiile între soți și/sau asociați. Motivele care le stârnesc vor fi ciudate iar felul în care ei vor reacționa la provocări va fi surprinzător. Pe 16 octombrie, pe fondul fazei de Lună Plină în Berbec, când Uranus se va afla în conjuncție cu Luna și în opoziție cu Soarele în Balanță, s-ar putea stârni, din senin, conflicte sau s-ar putea activa conflictele mocnite până atunci. Evenimentele de ultimă oră pot schimba cursul proceselor în desfășurare.

Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru săptămâna 15–21 Octombrie 2016

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→Între 15 și 16 octombrie (până la ora 18:05'), activitățile legate de locul de muncă precum și toate gândurile, proiectele ori relațiile care privesc acest sector zodiacal sunt trăite intens. De la caz la caz, unii pot purta discuții la locul de muncă, alții pot face demersuri pentru a rezolva acest capitol. Nota generală este de intrare în legalitate, de asigurare a unui cadru juridic necesar desfășurării oricărei activități plătite.

Citeste horoscopul...


evomag.ro%20


Horoscop Gemeni pentru săptămâna 15–21 Octombrie 2016

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→Între 15 și 16 octombrie (până la ora 18:05'), relațiile de prietenie dar și cele cu mare încărcătură emoțională vor fi supuse încercărilor determinate de Lună Plină în Berbec. Nativii pot simți, mai intens ca în alte dăți, presiunea unor relații. Fie nu se simt la fel de bine ca altă dată în prezența unor persoane, fie acelea arată o nouă latură a personalității lor care nu le place Gemenilor.


Citeste horoscopul...





Horoscop Rac pentru săptămâna 15–21 Octombrie 2016

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Între 15 și 16 octombrie (până la ora 18:05'), situații neprevăzute care provoacă enervare și angajează familia nativului. Racii se vor mobiliza rapid și vor face eforturile pentru a se apăra, a-și proteja imaginea, a-și consolida autoritatea (dacă sunt șefi, patroni, conducători, lideri, etc.) sau vor avea inițiative surprinzătoare prin curaj și determinare.

Citeste horoscopul...


vivacredit.ro


Horoscop Leu pentru săptămâna 15–21 Octombrie 2016

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→Între 15 și 16 octombrie (până la ora 18:05'), premize astrale care pot genera evenimente - surpriză sau care îi pot împinge pe nativi să ia decizii neașteptate. Lumea ideilor și reprezentărilor superioare se poate reașeza pe principii noi după eventuale confruntări dure sau brutale cu consecințele vechilor concepții sau decizii ori pe fondul unor evenimente care se precipită.

Citeste horoscopul...





Horoscop Fecioară pentru săptămâna 15–21 Octombrie 2016

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→Între 15 și 16 octombrie (până la ora 18:05'), turnură riscantă sau dezechilibrantă financiară provocată de efectele fazei de Lună Plină care va opera în acel răstimp asupra axei celor două case ale banilor și avantajelor materiale de tot felul. O notă de inedit, de atipic se va observa în felul care se va declanșa o situație, cum se va desfășura, cine o va declanșa, cine o va controla sau cine va beneficia de pe urma acestei mici crize materiale.

Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru săptămâna 15–21 Octombrie 2016

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→Între 15 și 16 octombrie (până la ora 18:05'), perioadă intensă care le poate activa multe sectoare de viață. Pe 16 octombrie se va produce Luna Plină în Berbec, cu implicarea Soarelui, aflat în prezent în tranzit prin semnul lor natal. Poate fi, de aceea, momentul unor confruntări intense, sonore, radicale, încărcate de ostilitate și pline de exagerări între soți, parteneri de afaceri, rivali mai vechi, dușmani mai noi.

Citeste horoscopul...







Horoscop Scorpion pentru săptămâna 15–21 Octombrie 2016

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→Între 15 și 16 octombrie (până la ora 18:05'), intensitatea Lunii Pline din Berbec își va pune amprenta pe sănătatea de fiecare zi, prin posibile migrene, enervări, tensiune psihică, insomnii ori, chiar, mici traumatisme în zona capului. Soarele, aflat în tranzit prin casa a XII-a a cerului de naștere al Scorpionilor, le va induce hiperactivitate mentală: gânduri, analize, frământări, calcule, reevaluarea unor evenimente sau a reacțiilor unor persoane cunoscute.

Citeste horoscopul...


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 15–21 Octombrie 2016

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→Între 15 și 16 octombrie (până la ora 18:05'), se anunță o perioadă excelentă: nativii vor fi în formă fizică maximă. Cei dotați cu însușiri artistice pe care și le exercită pe fondul unei activități de creație sau interpretative vor fi privilegiați prin implicarea și entuziasmul de care vor da dovadă, prin inspirația și vigoarea actului de creație. Sportivii pot face față, mai ușor decât în alte momente de peste an, antrenamentelor intense, și stresului competițional. Teoretic, vor fi avantajate toate disciplinele sportive, în particular, însă, se pot remarca cei care practică fotbalul și atletismul, dansul sportiv sau de societate.

Citeste horoscopul...


Zonia.ro


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 15–21 Octombrie 2016

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→Între 15 și 16 octombrie (până la ora 18:05'), se pot afla în prim-planul atenției lor sau al unor instituții cu care aceștia interacționează casa, averea, patrimoniul lor și al familiei lor. Surprizele pot fi, în acest răstimp controlat de faza Lunii Pline din Berbec, ceva la ordinea zilei. Vor fi mai vulnerabili, în fața acestui tranzit, cei care au sau au avut funcții și care se pot vedea „limitați” sau restricționați în dreptul lor de a-și administra bunurile personale.

Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 15–21 Octombrie 2016

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Între 15 și 16 octombrie (până la ora 18:05'), nativii pot primi informații șocante. Nu toate vor avea aceiași importanță și același impact asupra vieții lor de fiecare zi. Dar, ele vor ridica semne majore de întrebare asupra legitimității unei atitudini, a unei conduite pe care nativii doreau să o adopte.

Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru săptămâna 15–21 Octombrie 2016

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→Între 15 și 16 octombrie (până la ora 18:05'), nativii vor fi obligați să se ocupe de bani, de plăți dar și să creeze noi cadre de plasament al forței și capacității lor de muncă, în vederea unei echilibrări financiare. Unele soluții vor fi de-a dreptul revoluționare, altele extravagante (cel puțin pentru un om obișnuit), dar, în linii mari, ele vor putea fi puse în aplicare.

Citeste horoscopul...


Zonia.ro

Horoscop Urania saptamana 15–21 Octombrie 2016

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții