Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop Urania saptamana 7–13 Ianuarie 2017 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 6 ianuarie 2017 | 11:11



Horoscop Urania săptămâna 7–13 Ianuarie 2017 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 7–13 Ianuarie 2017. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 7–13 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→Între 7 şi 8 ianuarie, se poate observa o tendinţă de reorientare a nativilor în urma cheltuielilor făcute în ultimul timp. Aceştia îşi vor impune o atitudine responsabilă şi mai chibzuită faţă de bani. Intenţiile legate de veniturile salariale îi vor determina să gândească o strategie pragmatică căreia îi vor va curs la momentul oportun. Între 9 şi 10 ianuarie, comunicarea va fi intensă. De parcă ar fi rămas datori pe această secvenţă de viaţă, Berbecii vor fi dornici să schimbe impresii cu vecinii şi cunoscuţii de dată recentă sau cu fraţii.

Vor dori să depene impresiile măcar de pe urma întâmplărilor trăite în ultimele două / trei săptămâni când, viaţa lor a fost, probabil, marcată de sărbători, de excursii, de vacanţă. Sunt posibile deplasări de scurtă durată sau pe distanţe mici. Berbecii pot relua contactele cu străinătatea. Între 11 şi 12 ianuarie, un careu în T, pe semnele Cardinale, împreună cu Luna în tranzit, va alimenta factorii de stres care vor viza viaţa personală, cea de familie, căsnicia şi multiplele ipostaze ale vieţii publice, sociale sau profesionale. Totul va merge greu, se vor ivi opoziţii sau amânări din partea unor persoane, instituţii sau interdicţii ale reglementărilor în vigoare.

Pe 13 ianuarie, va fi o perioadă mai bună, marcată de veselie, de chef de viaţă, de petrecere. Simţindu-se în formă, Berbecii vor fi atraşi de exerciţiile fizice, de practicarea sporturilor nu neapărat de sezon, pentru că, în afară de schi şi patinaj, ei se pot simţi bine practicând şi alte discipline sportive sau antrenamente în sala de fitness menite să le asigure o formă fizică bună. În oricare dintre zilele săptămânii viitoare, procesele pot instala condiţii drastice de desfăşurare ale unui conflict în justiţie. Cei care au funcţii şi răspundere vor trece prin momente greu de acceptat sau de trăit în plan afectiv.



Horoscop Taur pentru săptămâna 7–13 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→Între 7 şi 8 ianuarie, preocupări legate de propria persoană (aspect fizic, sănătate, iniţiative). Unele dintre gesturile sau intenţiile care stau la baza unor decizii pleacă de la nemulţumirile legate de felul în care se desfăşoară o activitate de colaborare, o afacere, un pas în doi, situaţii şubrede din punct de vedere relaţional pe care doresc să le elimine din câmpul lor de atenţie.

Între 9 şi 10 ianuarie, discuţii legate mai ales de cadrul juridic care le va permite să obţină nişte venituri; unele pot avea aspectul unui salariu, alteori poate fi vorba de sume globale ce ar putea fi plătite o singură dată, şi nu cu cadenţa unei retribuţii lunare. De aceea, discuţiile care se vor purta vor viza tocmai acest cadru legal care să stea la baza unei înţelegeri cu scop lucrativ. Teoretic, Taurii ar trebui să evite să intre în combinaţii băneşti cu prieteni sau cunoscuţi despre care nu ştiu nimic pentru că aceştia ar putea da curând o altă turnură actualei înţelegeri contractuale. Între 11 şi 12 ianuarie, nativii vor fi forţaţi de împrejurări să tacă şi să se gândească o dată, de zece ori, de câte ori e nevoie, la un fapt de viaţă de dată recentă cu care se confruntă.

El poate privi o opţiune esenţială, un set de dorinţe, credinţe, convingeri sau interese ce intră în contradicţie cu direcţia de mers a vieţii obişnuite, cu ceea ce se întâmplă la locul lor de muncă, în familie, în ţară, în societate. Unii, pentru a se lămuri mai repede şi mai bine, vor apela la lecturi esenţiale, la studii în care vor căuta argumente pro şi contra şi în care, dacă vor avea răbdare şi capacitate de înţelegere, vor identifica cauzele neîncrederii sau îndoielii care a pus stăpânire pe ei. Pe 13 ianuarie, în familie va fi nevoie de o mână forte şi de autoritate şi, ca întotdeauna, ei se vor oferi să fie acea mână autoritară.



evomag.ro%20


Horoscop Gemeni pentru săptămâna 7–13 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→Între 7 şi 8 ianuarie, tendinţa de a micşora turaţiile, de a o lua mai încet. Gemenii vor încerca să se calmeze, să se liniştească, eventual să doarmă pentru a recupera energia pierdută cu zbuciumului zilelor de vacanţă. Va fi o nevoie atât a trupului cât şi a sufletului de a găsi un moment de răgaz pentru odihna lor.

Între 9 şi 10 ianuarie, Gemenii îşi vor reveni la forma fizică normală: vor fi din nou energici, implicaţi activi,veseli şi vor fi în stare să ia din nou în piept o serie de tensiuni şi situaţii complicate care datează de anul trecut şi care se manifestă în plan social, profesional, sau al imaginii şi autorităţii unde, cel puţin pentru săptămâna viitoare, vor avea parte de situaţii plăcute. Unii pot fi lăudaţi, alţii pot primi distincţii, aplauze, cronici bune, mai ales dacă sunt actori şi interpreţi. Între 11 şi 12 ianuarie, nativii pot constata că micile rezerve de bani s-au epuizat şi că perspectiva nu-i chiar roz. Pentru moment, nu se conturează nici o soluţie sau, chiar dacă există, ele se vor îndepărta, încet, încet de nativ. Pe 13 ianuarie, Gemenii pot fi obligaţi să facă faţă unei situaţii de familie, de căsnicie, de afaceri etc. în care trebui să dea dovadă de curaj, de hotărâre şi de autoritate, oricât de greu le-ar fi.

Pe 12 ianuarie, Mercur, Guvernatorul lor, revenit la mersul direct, în casa a VIII-a, le va oferi un suport raţional, putere de judecată corectă şi de evaluare precisă a unei situaţii privitoare la un avantaj material sau bănesc de orice natură. Nota generală a săptămânii viitoare va fi dată de razele care pleacă de la cele patru planete aflate în tranzit prin zodia Peştilor (casa a X-a a cerului acestor nativi) şi care privesc fiinţa intrinsecă a Gemenilor precum şi statutul casei a VII-a unde se află Saturn, care încearcă să pună ordine în dezordinea relaţională instaurată de cel puţin un an încoace.






Horoscop Rac pentru săptămâna 7–1 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Între 7 şi 8 ianuarie, în ciuda dorinţei nativilor de a stabili pe baze corecte nişte relaţii de prietenie cu unele persoane, demersul nu le reuşeşte pentru că acele persoane le vor oferi cel puţin câteva motive de îndoială sau de îngrijorare cu privire la felul lor de a gândi şi acţiona, ori la caracterul şi trecutul lor de natură să strecoare îndoiala în sufletul Racilor. Între 9 şi 10 ianuarie, perioadă de conversaţii cu sine.

Racii se vor ocupa de universul lor interior şi vor cântări ori vor măsura ce au făcut bine, ce au făcut rău, până acum, pentru a decide mai cu spor mai ales în două privinţe fundamentale pentru existenţa lor: locul de muncă şi, implicit, venitul, şi sănătatea. Unii simt nevoia unei informări complete, a aprofundării unei situaţii prin lectură, studiu, consultare cu specialişti. Între 11 şi 12 ianuarie, Luna în tranzit prin Rac, semnul lor zodiac natal, îi va învălui cu influxuri ei bune, tandre, calde dar, restul caselor (IV, VII, X), locuite de planete aflate în relaţii de cuadratură sau de opoziţie, pot strica armonia creată de Astrul Nopţii. Cel puţin opoziţia Jupiter/Uranus este de natură să mişte din temelii premizele vieţii profesionale sau publice.

Din 12 ianuarie, Mercur va intra în casa a VII-a de unde, alături de Soare şi Pluton, va radicaliza relaţiile şi evenimentele ce ţin de partenerul de viaţă sau de afaceri, de negocieri şi contracte. O atenţie sporită trebuie avută în legătură cu evoluţia unor procese unde, propria lor prestaţie (mărturie, depoziţie,precizare, cerere, apărare, etc.) trebuie să fie impecabilă, riguroasă şi în conformitate cu adevărul. Zvonul că ar putea fi schimbaţi din funcţie trebuie luat în serios şi, fără a face din asta o dramă, să se găsească soluţii pentru o trecere lină de la un statut la altul sau pentru aflarea unui plasament echivalent.



vivacredit.ro


Horoscop Leu pentru săptămâna 7–13 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→Între 7 şi 8 ianuarie, perioadă când, în sufletul unor nativi, se nasc ambiţii mari şi dorinţe de revanşă. Unele au ca motivaţie un orgoliu rănit şi nevindecat, alţii, prinzând chef de putere vor dori să fie în prim-planul vieţii publice, o altă categorie va dori să se afirme prin calităţile şi experienţa profesională pentru a justifica anii de pregătire şi de aşteptare. Atenţie: planurile de mărire neconcretizate până 10 octombrie se vor transforma în dorinţe de răfuială, de răzbunare sau în demonstraţii de forţă ceea ce, în cazul celor ce au funcţii, ranguri şi demnităţi, va reprezenta un element astral periculos pentru statutul şi imaginea lor.

Între 9 şi 10 ianuarie, unele persoane vor fi antrenate în discuţii utile şi plăcute, în general, dar, de la un punct încolo, plictisitoare şi enervante prin gratuitatea şi pierderea de timp pe care o vor genera. Dacă va fi vorba de străini în ipostază de oaspeţi sau de delegaţii oficiale, ele vor trebui suportate cu stoicism. 11 şi 12 ianuarie, vor fi zile dominate de o stare proastă de natură organică (osoasă, hepatică, gastrică). Din 12 ianuarie, Mercur va intra în casa a VI-a şi, în afara unor posibile dialoguri de rutină cu un medic specialist, el va permite ca nativii să fie chemaţi la ordine, să fie luaţi la rost şi să li se ceară explicaţii în scris (rapoarte).

Din 13 ianuarie, Luna va deveni un aliat al lor puternic care le va alimenta mândria şi dorinţa de afirmare. Este de reţinut forţa de impact a opoziţiei Jupiter/Uranus care operează pe axa celor două case ale comunicării şi care aruncă, în permanenţă, scântei de ostilitate şi intensifică dorinţa de a se contrazice, de a-i corecta pe alţii, de a interveni în dialogul altora. Uneori, deşi motivul lor este întemeiat dar felul brutal în care Leii vor interveni va face ca justificarea lor să pălească în faţa vehemenţei cu care îşi vor prezenta şi susţine argumentele, ideile sau soluţiile.






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 7–13 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→Între 7 şi 8 ianuarie, moment de luciditate şi de calcul onest, logic, pe care nativul şi-l face cu privire la aspectele importante sau mai puţin importante de viaţă. Se poate vorbi strategie, de adaptarea la noi condiţii de viaţă, de muncă sau de relaţii interumane. Această luciditate îi va face capabili să vadă corect realitatea şi să înţeleagă mecanismul unor evenimente în adevăratul lor sens. Între 9 şi 10 ianuarie, jocurile publice se fac şi se desfac; alianţele vechi vor ceda locul celor noi, interesele vechi pălesc, altele noi se nasc.

Fecioarele trăiesc într-un vârtej relaţional de natură să le schimbe multe perspective dar şi multe repere în numele cărora au acţionat, până acum. Cele mai intense s-ar părea că vor fi relaţiile parteneriale care brusc, se vor înmulţi, se vor nuanţa şi vor crea o ţesătură groasă, rezistentă de interese care-l vor atrage pe orice nativ dornic să-şi consolideze statutul. Perechea Marte/Venus, în acest sector, va lumina casa căsătoriei, aducând speranţa împăcării, netezirea conflictelor, alungarea amintirilor neplăcute. Perioadă bună pentru semnarea de contracte şi ajungerea la înţelegeri de orice fel.

Între 11 şi 12 ianuarie, o undă de rezervă şi de circumspecţie necesară îndreptată spre vechii prietenii - care, deh! -, s-au mai schimbat şi ei. Din 12 ianuarie, Mercur, care va intra în casa a V-a a relaţiilor afective, le va face pe unele Fecioare să dea un pas înapoi în cazul în care persoana dragă le stârneşte îndoiala. De asemeni, din acest moment, relaţiile părinţilor – Fecioară cu copiii lor vor fi autoritate, grija lor îndreptându-se spre educaţie, respectarea programului şi a principiilor care stau la baza educaţiei. Fără a deveni excesiv de pretenţioşi sau rigizi, nativii vor da aborda o atitudine corectă dar fără compromisuri şi indulgenţe. Din 13 ianuarie, va creşte nivelul stimei de sine şi, prin asta, va scădea modestia sau dorinţa de a rămâne în umbră.



Horoscop Balanță pentru săptămâna 7–13 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→Între 7 şi 8 ianuarie, o perioadă obişnuită, cu griji materiale cotidiene, în nota deja cunoscută. Între 9 şi 10 ianuarie, frumoasă deschidere spre lumea gândului, a intelectului, a cunoaşterii, a dorinţei nativilor de a-şi lărgi orizontul, de a învăţa, de a experimenta. Răstimpul, frumos dar din păcate prea scurt, îi va ajuta pe toţi cei care sunt la vârsta şcolarităţii, a facultăţii dar şi pe adulţii care continuă să evolueze în plan profesional prin exigenţă şi care tind spre excelenţă. Perioadă bună pentru examene, susţinerea unor referate sau chiar a tezelor în cadrul unui program masteral sau doctoral.

Există şi dimensiunea străinătate în tot acest context astral, care le poate da celor departe de ţară posibilitatea să acceadă la forme speciale de studiu sau de învăţământ, de astă dată mai favorizate fiind mediile academice, cercetarea ştiinţifică şi domeniile de mare rigoare. Teoretic, călătoriile ar trebui să decurgă fără probleme. Între 11 şi 12 ianuarie, premize dificile pentru cei care au primit funcţii. Povara răspunderii apasă pe umerii lor cu atât mai mult este posibil ca aceştia să nu activeze într-un mediu favorabil lor şi unde, de aceea, nu vor găsi căldură sufletească, indulgenţă sau spirit de cooperare ci numai relaţii de serviciu uscate, riguroase şi exigente.

Nu sunt de neglijat discrepanţele ce se pot ivi sau dacă ele deja există se pot accentua în plan conjugal, unde conflictele banale evoluează rapid spre statutul de furtună tropicală. Pe 12 ianuarie, Mercur va intra în casa a IV-a şi, de acolo, îi va îndemna pe nativi să pună odine în casa lor la propriu sau, la figurat, adică în relaţiile de familie şi să nu se mai lase copleşiţi şi ghidonaţi de interesele unor rude care pretind ajutor în numele rudeniei sau cine-ştie cărui bine făcut de ei, în trecut, nativilor. Din 13 ianuarie, se pot instala la lideri de opinie sau şefi în grupul lor de prieteni.








Horoscop Scorpion pentru săptămâna 7–13 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→Între 7 şi 8 ianuarie, dorinţa nativilor este de a consolida nişte relaţii de curând create bazate pe cooperare, proiecte comune, câştiguri rezultate din afaceri. Nu întotdeauna însă vor avea succes, unele persoane dovedindu-se greu de manevrat şi influenţat. Între 9 şi 10 ianuarie, se pot ivi nişte situaţii care le pot permite să schimbe întrucâtva criteriile de salarizare de până acum.

Astfel, se pate ivi posibilitatea unei renegocieri a contractului, se poate face transferuri sau schimbări de statutul şi responsabilitate profesională pe care nativul este bine să le valorifice acum în vedere rediscutării condiţiilor de plată. Iniţiativa trebuie să vină din partea dvs. Între 11 şi 12 ianuarie, Scorpionii vor fi măcinaţi de tot felul de stări difuze, greu de catalogat al căror mobil pleacă de la unele percepţii subtile, de la intuiţii, presimţiri sau semne care le transmit lor, pe această cale neconvenţională, că o persoană sau o situaţie nu e în regulă. De aceea, vor deveni bănuitori la tot pasul, atenţi, la pândă ca să mai prindă un argument în vederea consolidării unei opinii. Alteori, destul de porniţi pe câte cineva, care nu le face pe plac îi urmăresc în tăcere, pas cu pas, ca să ştie tot ce fac aceia.

Pe 12 ianuarie, Mercur va intra în casa comunicării şi va accentua indispoziţia lor spre comentarii, schimb degajat de opinii şi impresii. Scorpionii vor deveni rezervaţi, tăcuţi, atenţi la tot ce e în jurul lor şi prea puţin dispuşi să se lase antrenaţi în vizite şi întâlniri ca între prieteni. Din13 ianuarie, se vor manifesta tendinţe puternice de emancipare sau de afirmare ale nativilor bazate pe orgoliu şi dorinţa de a îndepărta dintr-o mişcare (bine studiată înainte), un adversar, un competitor, un detractor, un personaj critic sau ostil lor. Indiferent de vârstă, casa a V-a a poveştilor de dragoste are tot ce-i trebuie: şi sarea (Venus) şi piperul (Marte) necesare pentru a - împinge în braţele aventurii.



Horoscop Săgetător pentru săptămâna 7–13 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→Între 7 şi 8 ianuarie, Săgetătorii fără a avea vreo suferinţă organică concretă, nu vor fi în apele lor. Tot timpul îi va deranja ceva prin disfuncţii şi dureri. Între 9 şi 10 ianuarie, mulţi Săgetători ar dori să facă pace, să fie linişte în jurul lor, între ei şi colaboratori, în căsnicie, etc. Vor alege, pentru a-şi atinge acest scop, calea dialogului partea proastă este că nimeni nu va avea nici timp, nici chef să-l asculte în acele moment, ba, dacă el se va îndrepta cu aceste intenţii bune spre rudele apropiate sau mai în vârstă s-ar putea să amplifice un conflict, mai vechi, mocnit.

Între 11 şi 12 ianuarie, cu destulă îngrijorare vor vedea că din punct de vedere bănesc stau prost. Oricât şi-ar reface planurile de cheltuieli pe teren scurt, tot în impas se vor afla. De cele mai multe ori, această ipostază va fi generată de întârzierile unor drepturi salariale. Din 12 ianuarie, Mercur va reveni în casa banilor câştigaţi din muncă proprie şi va contribui la schimbarea atitudinii acestor nativi faţă de efort, performanţă, program, responsabilitate şi plată. Cu acest prilej vor renunţa la generozitate sa resemnare şi îşi vor proiecta alt tip de dialog şi alt nivel de exigenţă bănească de la angajator. Ceea ce, de-a lungul lunii ianuarie, le-ar putea aduce o ajustare nu însă o mare schimbare.

Pe 13 ianuarie, cei tineri sau maturii din primul segment al acestei etape de viaţă (până spre 42-43 de ani) pot face o impresie frumoasă în mediul public prin poziţia adoptată, curajul dovedit sau competenţa etalată care, o dată remarcate, vor atrage o recomandare favorabilă, o susţinere, un sprijin viitor. Vor fi favorizaţi de acest aspect astral politicienii, oamenii de drept, jurnaliştii care aparţin Săgetătorului. Dinspre familie, cel puţin teoretic, ar trebui să le vină sprijin moral, iubire, încredere sau solidaritate.



Zonia.ro


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 7–13 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→Între 7 şi 8 ianuarie, calm şi stabilitate, împăcare interioară şi armonie între părinţi şi copii sau între perechile care se iubesc. Tentaţiile vor pune stăpânire pe Capricorni şi, fără ca aceştia să se dedea la excese, nu se vor refuza un fel de mâncare gustos (din care vor cere şi a doua porţie, de la o prăjitură sau de la un pahar de vin). Plăcerile trupului unui trup bine îngrijit (băi, masaje,cosmetică, etc.) vor însemna mult, în acele zile, pentru bunăstarea lor interioară.

Între 9 şi 10 ianuarie, vârtej de informaţii contradictorii, unele adevărate, altele false sau exagerate, cu privire la locul lor de muncă, la eventualele modificări care ar surveni pe fondul unor schimbări majore care nu stau în puterea lor să le influenţeze. Discrete disfuncţii legate de fiziologia aparatului loco-motor, de musculatura şi osatura braţelor (inclusiv coaste, stern, claviculă) sau tulburări de circulaţie periferică. Între 11 şi 12 ianuarie, preocupări legate de soţ-soţie, de bunul mers al căsniciei, Negocierile însă se vor desfăşura într-un chip nemulţumitor) unii lipsesc de la dezbatere, timpul e prea scurt, intervin urgenţe care întrerupt discuţia de bază, lipseşte documentaţia necesară etc.).

Pe 12 ianuarie Mercur va reveni în zodia Capricornului în care s-a mai aflat cu câteva săptămâni în urmă, înaintea intrării planetei în mişcare aparent retrogradă. Acum va sta în acest semn până pe 7 februarie şi le va da nativilor puterea de a analiza corect, de a evalua riguros o situaţie, de a privi clar lucrurile, de a lua deciziile utile cu minimum de efort sau de cheltuială, Mercur va acţiona în special asupra mecanismelor lor de gândire. Pe 13 ianuarie, motiv de bucurie cu privire la rezolvarea unei chestiuni patrimoniale ori măcar siguranţa că aceasta se vor rezolva repede. Careul planetelor din casa a III-a va duce stropul de sensibilitate şi intuiţie necesară contracarând peisajul riguros creat de planetele din Capricorn.



Horoscop Vărsător pentru săptămâna 7–13 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Între 7 şi 8 ianuarie, situaţii neplăcute, enervante, care durează puţin dar îl scot din sărite pe nativ care constată că ba una, ba alta nu merge în activitatea cotidiană. Fireşte că, în acest context, nici el nu va fi un etalon de calm şi răbdare. Între 9 şi 10 ianuarie, vacanţa continuă, aventurile continuă, cheful de provocări şi plăceri este la fel de intens ca în perioada sărbătorilor. Ceva care i-a încântat va fi reeditat: deplasarea într-un loc anume, o vizită, un tip de chef, de masă.

Între 11 şi 12 ianuarie, excesele se vor plăti. Vor suferi cei care au mâncat şi au băut prea mult şi acum se vaită de cap, de ficat, de stomac. Se vor repara, dar starea lor de spirit nu va fi deloc uşor de suportat de către apropiaţi şi familie. Mai trebuie spus că nu vor avea chef de muncă de loc Nici dialogurile nu vor avea vreun rezultat pentru că întregul context astral, alcătuit din opoziţii şi cuadraturi pe semnele Cardinale le va da impulsuri nefericite: să glumească pe seama cui nu trebuie, să aibă replici nepotrivite cu omul, locul sau momentul, să răstălmăcească ceea ce li aduce la cunoştinţă.

Pe 12 ianuarie Mercur va intra în casa a XII-a şi, de acolo, când i se va permite de către nativi, va face ordine şi curăţenie în bucătăria gândirii lor, reinstaurând ordinea şi normalitatea într-un univers tulburat de plăceri şi senzaţii contradictorii. Din 13 ianuarie, totuşi, trebuie să iasă din această mahmureală spirituală dacă nu şi organică. Sunt destul de multe aspecte de viaţă publică şi partenerială care vor reclama prezenţa lor. Pentru alte categorii de Vărsători, care trăiesc mai cumpătat şi mai puţin sau deloc hazardat, casa banilor este excelent aspectată aşa încât, în următoarele două săptămâni, cu răbdare şi metodă, ei ar putea echilibra o situaţie materială, ar putea face demersuri care să atragă bună-voinţa şi înţelegerea celor ce îi plătesc pentru o activitate prestată şi să le ofere un plus salarial.



Horoscop Pești pentru săptămâna 7–13 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→Între 7 şi 8 ianuarie, nativii vor da dovadă de abilităţi tehnice (ei neexcelând la acest capitol). Pot acumula nişte cunoştinţe necesare sau puţină practică, astfel încât să se descurce singuri în chestiunile curente. Bună perioadă pentru a învăţa, asimila, memoriza. Totuşi nu e momentul potrivit să răscolească gânduri şi amintiri neplăcute. Oricum, nu le vor rezolva, acum. Între 9 şi 10 ianuarie, tocmai spuneam că nu e bine să intre în universul tulbure al amintirilor şi iată că tranzitele acestor zile îi obligă să reintre în calapodul situaţiilor cu care s-au familiarizat deja, al inconvenientelor familiale şi parteneriale.

Doar că, Peştii vor avea de partea lor o platoşă suavă care, în ciuda fragilităţii ei, îi va apăra de atacuri, conflicte sau situaţii absurde care i-ar supăra sau întrista. Cele patru planete care străbat semnul lor zodiacal sunt de natură să le vindece sau să le anestezieze suferinţele provocate de ipostazele de viaţă prin care vor fi obligaţi să treacă prin oferirea unei compensaţii de ordin moral, artistic, spiritual, cultural, religios. Va fi o alinare. În plus, Marte şi Venus, în semnul lor natal, le vor aduce chef de viaţă, plăcerea de a visa, de a construi, de a spera, de a se lăsa purtaţi de aripile inspiraţiei sau imaginaţiei detaşându-se prin asta de elementele dizgraţioase ale realităţii inconvenabile lor.

Între 11 şi 12 ianuarie, Peştii vor observa micimea umană a unor personaje care fac tot ce pot să se compromită în ochii lor. Nici nu se mai obosesc să se supere. Pur şi simplu îi vor ignora. Pe 12 ianuarie Mercur va intra chiar în această casă a prieteniei şi le va da tăria necesară să ridice garduri, ziduri şi bariere între ei şi cunoştinţele care nu mai au ce căuta în ograda lor. Pe 13 ianuarie, între bani, muncă şi statut social se realiză o armonie deplină ce poate fi speculată sau care, şi fără efortul nativilor, poate crea oportunităţi profesionale şi materiale remarcabile.



Zonia.ro

Horoscop Urania saptamana 7–13 Ianuarie 2017

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții