Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Citește Horoscopul zilei de Luni 20 Februarie 2017

Written By NIKE B. on duminică, 19 februarie 2017 | 04:18


Horoscop de azi Luni 20 Februarie 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Luni 20 Februarie 2017


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Daca aveai azi planificata o intalnire importanta de la care aveai mari sperante, pregateste-te pentru o schimbare in program. Cel cu care ar fi trebuit sa discuti nu mai poate ajunge la timp la intalnirea voastra si deci apare o amanare. Nu o lua ca pe un afront personal, pentru ca nu face acest lucru ca sa te evite pe tine, ci pentru ca au aparut alte probleme in viata sa, care fac imposibila intrevederea voastra. Arata toleranta si intelegere fata de cele intamplate si accepta sa lasati discutia pe altadata. Poate chiar nu era momentul cel mai potrivit si undeva acolo sus se rearanjeaza lucrurile!



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Ai dreptatea de partea ta, ca atare nu ai de ce sa-ti faci griji cu privire la verdictul actiunii care te preocupa acum. Adevarul va invinge, deci linisteste-te, nu te mai framanta atata cu scenarii cu tenta negativista, pesimista, panicarda, vazand in jurul tau doar inamici care umbla cu mijloace incorecte. Tu te afli pe un teren stabil, sigur, legal si nimeni nu se poate opune acestei situatii. Cat timp tu faci totul ca la carte si nu te simti vinovat de nimic nepotrivit situatiei de fata, vei ajunge mult mai repede la victoria finala, ca atare continua sa lupti pentru a scoate la lumina realitatea! Binele intotdeauna invinge!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Faci echipa buna cu o persoana la fel de energica si de implicata in proiectul care te preocupa si va stimulati excelent unul pe altul. Gasesti in el tovarasul cel mai potrivit care te impinge si pe tine de la spate, te motiveaza sa depui toate eforturile pentru a ajunge cat mai repede la rezultatul dorit. Chiar daca uneori mai ridica tonul si se comporta agresiv, nu te deranjeaza atitudinea sa, pentru ca are efect benefic asupra ta in momentele cand iti pierzi increderea. Nu te lasa sa micsorezi ritmul, ci te sustine sa vaslesti mai departe!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Privesti la grupul din fata ta cu un dram de tristete, de parca nu ti-ai gasi si tu locul printre acei oameni. Ei sunt, toti, uniti in jurul unui scop comun sau al unei idei in care cred cu totii, dar tu esti exclus din acest spatiu, Ori pentru ca tu preferi sa faci opinie separata, pentru ca nu esti in asentimentul lor, ori pentru ca ai o senzatie de inadaptare, de inferioritate, sau chiar mania persecutiei, avand impresia ca te dau afara din mediul lor. Exagerezi: nimeni nu are criterii de selectie atat de exclusiviste, deci tu esti cel care trebuie sa se integreze, nu sa astepti ca ei sa se coboare la nivelul tau. Ei te-ar primi cu bratele deschise daca ti-ai arata dorinta de a face parte din acel grup.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Diferenta de varsta nu e un impediment in cazul unui dialog profitabil de ambele tabere, pentru ca si cel matur, si cel tanar are ceva de castigat din discutia care se naste. Cel mai in varsta va impartasi din experienta sa bogata de viata iar cel tanar va asculta cu respect si luare aminte. Dar si cel inca mic are ceva de transmis celui la mare distanta de ani, pentru ca are acces la domenii in care cel batran isi prinde urechile, deci schimbul de idei este reciproc avantajos.


Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Adu-ti aminte de vremea cand erai copil si visai frumos, la lucruri pe care unii spuneau ca exista doar in basme. Dar tu mai crezi inca in povesti si construiesti castele superb si bine faci, pentru ca uneori, in goana cotidiana dupa lucrurile marunte ale vietii, uitam sa visam si sa credem cu tarie in visele noastre. Tu dai dovada de o imaginatie debordanta, de o creativitate iesita din comun, dar, mai presus de orice, de o capacitate fantastica de a vizualiza tot ceea ce doresti sa devina intr-o zi realitate. Tu vorbesti despre visele tale ca si cum ar fi deja implinite, palpabile, materializate, iar aceasta atitudine te ajuta sa ajungi mai repede la rezultatele dorite. Nu va fi, ci la tine… deja ESTE!

avon.ro%20


Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Ai o idee care merita pusa imediat in aplicare, n-o mai amana! Roadele schimbarii pe care esti pe cale sa o faci acum vor fi mai grozave decat ai putea crede, totul e sa faci pasul cu deplina siguranta, incredere si motivat de gandire pozitiva. E nevoie de un dram de curaj, dar ai si curaj suficient la tine in valiza! Te indrepti spre un nivel foarte promitator, care inspira belsug, prosperitate, succes, reusita, fericire, dar daca nu te grabesti, s-ar putea ca acea ocazie excelenta sa ajunga la altul. E nevoie deci de o reactie prompta, fara sa stai atata pe ganduri. Te-ai decis? Atunci porneste!





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu-i privi pe cei cu care discuti ca pe o copie a ta, pentru ca nu ai cum sa gasesti un om atat de asemanator tie. Coboara stacheta pretentiilor atunci cand iti cauti un partener - indiferent de planul unde ai nevoie de un tovaras: in afaceri, in munca sau in cuplu - pentru ca toti sunteti unici in felul vostru. Mai bine cauti pe cineva diferit care sa te completeze, chiar si diametral opus, astfel incat relatia voastra sa se bazeze pe complementaritate, nu pe similaritate. Te-ai plictisi repede de cineva care sa-ti semene, pentru ca nu numai calitatile tale le are, ci si defectele tale. Mult mai bun e cineva care nu are nimic in comun cu tine, ca sa va uniti astfel fortele la un loc.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Schimbarile pot veni ca tavalugul in viata ta, dar nu te poti opune lor! Sunt transformari pe care, vrei nu vrei, tot trebuie sa le accepti, chiar daca pe moment par complicate. Tu oricum esti un mare amator de provocari, ca atare o situatie ca cea de acum, care pica din senin in calea ta, nu-ti displace, ba dimpotriva, pare incitanta si abia astepti sa vezi unde duce. Fii deci pregatit sa rastorni muntii, sa schimbi major macazul, sa darami tot ce ai construi pentru a o lua in alta directie, deoarece modificarile pot fi radicale, dar esti de parere ca sunt obligatorii si merita sa le faci.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Iubirea cere, inainte de orice, incredere unul in altul si acelasi lucru il vrea cel drag de la tine. Daca tu ii pui la indoiala toate vorbele, toate gesturile, toate intentiile, cum sa evolueze relatia spre un nivel superior? Lasa-te dus de val cu maxima incredere, pentru ca ai alaturi de tine un om demn de iubire. Nu are rost sa-i cauti nod in papura, nici sa-l banuiesti de cine stie ce gesturi incorecte, pentru ca el chiar nu face nimic care sa merite suspiciunea ta. Daca tu nu te simti cu musca pe caciula, dedica-te acestei relatii cu inima deschisa, punand in prim plan sinceritatea, loialitatea, fidelitatea, si rezultatul nu poate fi decat o iubire fericita.




Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ti se cere o mai buna comunicare directa cu ceilalti, ca sa va spuneti fiecare parerea. Cu siguranta ai in jur oameni prietenosi, deci trebuie sa le ceri sfatul si ajutorul chiar daca nu ai nevoie de ele. Simtindu-se consultati la orice miscare, acestia vor invata sa-si asume responsabilitati si sa faci din relatia una mult mai solida. La un moment dat, ai putea face sau oferi mai mult decat normal iar colegii sa raspunda inechitabil fata de contributia ta, dar esti mai generos ca oricand, fara a astepta ceva anume in schimb.

answear.ro%20

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Energia pe care o investesti intr-o activitate epuizanta te va ajuta sa ajungi repede la rezultatele scontate. Chiar daca tu esti adeptul actiunilor lente, pe indelete, cu termene de lunga durata, de data aceasta ti s-ar cere totusi un efort sustinut rapid, pe loc, in termen scurt. Incearca sa-ti aduni fortele in acest sens si sa-ti canalizezi toata atentia asuprea lui, pentru ca rezultatele vor aparea foarte repede. Trebuie sa pui accent pe spontaneitate, promptitudine, viteza de lucru, pentru ca e totusi o situatia care se cere rezolvata repede. Ieri daca s-ar putea, deci nu mai ai timpul necesar de care ai avea nevoie.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții