Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 19 Februarie 2017

Written By NIKE B. on duminică, 19 februarie 2017 | 04:08


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 19 Februarie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 19 Februarie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Te asteapta o perioada destul de frustranta, atat in camin, cat si la munca. O poti folosi insa pentru a readuce lucrurile pe un fagas normal, care sa te multumeasca.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Va trebui sa depui eforturi de vointa pentru a-ti mentine. Tu reusesti sa iti indeplinesti indatoririle la timp, dar cei din jur nu o fac la fel de constiincios ca tine, lucru care iti va pune bete in roate.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Planetele va influenteaza lucrurile de valoare, banii si afacerile financiare. Sunteti un magnet pentru evenimente pozitive in viata dumneavoastra daca va eficientizati in manevrarea propriilor resurse. Pastrati-va lumina interioara care va ghideaza in acest moment.


Horoscop pentru femeia din Rac

Nu e bine sa aveti mana prea libera cu banii dumneavoastra. Acum ca sunteti aproape de a finaliza unele probleme financiare, nu riscati sa prelungiti efectele ei negative si pe viitorul indepartat.



Horoscop pentru femeia din Leu

Uneori, metoda cea mai buna de a va binedispune e sustinerea celor din jur. Ei vor fi primii care vor beneficia de pozitivismul care va domina in aceasta perioada.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Compasiunea pe care o afisati va atrage multe persoane care au nevoie de sfaturi. Astazi, misiunea dumneavoastra este de a avea grija de altii, pentru ca va simtiti legat emotional de persoanele din jur.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi sunteti sensibil si practic totodata. Intuiti usor ceea ce trebuie facut. Agerimea dumneavoastra ajuta pe cineva sa iasa la randul lui dintr-o stare de apatie.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Hotararea ta nu cunoaste limite astazi. Cum spune o vorba veche, "tai si spanzuri" tot ce iti iese in cale, fara sa tii cont de cine sau ce pui la pamant. Putina sensibilitate nu ar strica, in ciuda faptului ca te poate incetini din drum!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Actualul tranzit planetar va tenteaza sa va faceti un tatuaj sau un peircing. Tendinta generala de a nu va gandi la consecinte va afecteaza atat pe dumneavoastra, cat si pe cei din jur. Pregatiti-va pentru incercarea unor emotii puternice si atractii magnetice.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Chiar daca sunteti pe cale sa consolidati castigurile de pe urma planurilor dumneavoastra, nu renuntati la strategiile de optimizare a timpului de care dispuneti. Fixati-va bine tinta in fata ochilor, pentru eventualitatea in care va veti simti tentat sa renuntati. Duceti la bun sfarsit ceea ce ati inceput.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Muncesti din greu pentru a gasi noi surse de inspiratie in viata si munca ta, dar lucrurile nu par sa se puna in miscare. Daca toate resursele ti s-au epuizat, poate ca e cazul sa incerci tu ceva nou, care sa te faca sa incerci trairi pe care nu le-ai mai avut pana acum.

Horoscop pentru femeia din Pești

Te incearca o stare de slabiciune, nesiguranta si frica, din pricina careia nu reusesti sa iei nicio decizie astazi. Daca nu esti in apele tale, nu e o idee rea sa ceri o zi libera sefilor, pentru a te asigura ca nu iti pui in pericol proiectele.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții