Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 26 Februarie 2017

Written By NIKE B. on duminică, 26 februarie 2017 | 05:43


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 26 Februarie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 26 Februarie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Cineva din anturaj se distanteaza de dumneavoastra, dar daca ii acordati atentia necesara, veti reusi sa ii recastigati increderea.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Relatiile pe care le aveti va stimuleaza sa impingeti limitele catre lucruri mai iesite din comun. O persoana de acest fel va atrage atentia si sunteti tentat sa acceptati orice fel de provocari. Putina prudenta nu strica.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

E o zi a cautarii raspunsurilor, in toate planurile vietii dumneavoastra. Nu va aruncati cu capul inainte, temperati-va si s-ar putea ca cei din jur sa participe la incercarea de a va croi caile.


Horoscop pentru femeia din Rac

Aveti mari dificultati in relationarea cu cei din jur, avand in vedere ca nu reusiti sa va exprimati corect. Pluteste nervozitatea in aer si simtiti nevoia sa fiti foarte activ. In loc sa abordati problemele in profunzime, le priviti in ansamblu, din toate unghiurile.



Horoscop pentru femeia din Leu

Sunteti mai ostil decat de obicei fata de cei care sunt in pozitii superioare fata de dumneavoastra. Sunteti coplesit de obstacole, dar nu e bine sa fiti prea aspru cu propria persoana. Regasiti-va resursele pentru a va putea baza pe propriile forte.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Te bucuri de forte proaspete, ceea ce inseamna ca ai si o dorinta mai mare de a face planuri noi si de a dezvolta feluri mai bune de a-ti atinge scopurile. Cu banii stai bine, dar nu te culca pe ureche!

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Va gasiti pusi in actiune de catre prieteni, iar circumstantele va forteaza sa fiti mai conventional decat de obicei. Calitatile dumneavoastra de persoana mai rezervata vor iesi, asadar la lumina.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Cineva va impartaseste o problema personala care va stanjeneste. Nu e vorba ca va e frica de subiect, ci ca va este atinsa o coarda sensibila. Dar e bine sa va confruntati cu ceea ce vi se spune si sa va rezolvati astfel propriile probleme legate de subiect.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Daca iti urmezi visele si idealurile, poti sa devii un model pentru cei din jur, mai ezitanti. Iti vei crea un soi de fan-club, care te urmeaza si te sprijina, orice decizie ai lua.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Anxietatea va va activa problemele digestive. Evitati sa mancati in momentele de tensiune. Mai bine renuntati astazi la mancarurile grele. O salata e cea mai buna optiune a zilei.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Uneori, o atitudine mai dramatica este ceea ce trebuie pentru a obtine ceea ce vrei. Asa ca, in ciuda faptului ca nu iti sta in fire sa pui in scena adevarate piese de teatru, acesta e lucrul de care ai nevoie pentru a-ti atinge scopurile!

Horoscop pentru femeia din Pești

O persoana din anturaj face un gest sau o remarca nepotrivita si va simtiti jenat de aceasta situatie. E recomandat sa fiti subtil in re-educarea prietenului dumneavoastra. Cu asemenea amici, cine are nevoie de dusmani...?

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții