Horoscopul Astrologilor din Israel 2024

Horoscopul Astrologilor din Israel 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Fiecare...

Horoscop pentru femei de azi Luni 27 Februarie 2017

Written By NIKE B. on luni, 27 februarie 2017 | 06:20


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 27 Februarie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 27 Februarie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Trecutul va ajunge din urma si asta va inhiba interactiunile cu cei din jur. Veti spori esecul relatiilor daca va prelungiti efectele trecutului in prezent. Nu ii judecati pe cei din jur pe baza experientelor anterioare.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Astazi, preferati sa folositi metode viclene si ascunse, in loc sa fiti sincer si direct in ceea ce faceti. Nu faceti compromisuri si nici nu va abateti din cale.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Daca adopti o tactica agresiva in planurile tale, se va intoarce impotriva ta, ca un bumerang. Tactul si diplomatia sunt cele care te vor scoate din impas astazi.


Horoscop pentru femeia din Rac

E o perioada buna pentru a va evalua propriile nevoi, pe care le comunicati celor din jur. Sunteti ager, hotarat si foarte clar. Sunteti predispus sa acceptati indatoriri dificile, numai pentru a evita sa ramaneti in umbra.



Horoscop pentru femeia din Leu

Schimbarea e la fel de binevenita ca o vacanta. Aveti nevoia de ceva care sa va impinga de la spate. S-ar putea sa va ajute redecorarea spatiului in care va desfasurati munca.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Incercati sa fiti clar atunci cand le oferiti indicatii celor din jur. Daca sunteti ambiguu, toti cei din jur va vor invinui pentru insuccesele lor.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

O schimbare e la fel de buna ca o vacanta. E o zi buna pentru a-ti renova caminul sau biroul. Ideile vin fara niciun efort, pentru ca nu duci lipsa de creativitate.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Vi se pare ca timpul s-a oprit in loc si ca universul comploteaza impotriva progresului dumneavoastra. Nu renuntati, chiar daca aveti tendinta sa fiti pesimist.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Va simtiti jenat cand cineva va cere ajutorul si nu aveti resursele necesare sa ii fiti alaturi. In loc sa va simtiti ciudat, mai bine explicati deschis motivele sovaielii dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Daca vreti sa ii pastrati pe cei din jur de partea dumneavoastra, ar fi bine sa va imparititi norocul cu ei. Nu e neaparat vorba de bani, ci de un proiect care necesita lucrul in echipa.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Increderea in propria persoana e la un nivel ridicat, ceea ce atrage priviri asupra dumneavoastra. Nu va lasati pe seama astrelor, tine de dumneavoastra sa fructificati acest lucru.

Horoscop pentru femeia din Pești

Entuziasmul excesiv provoaca luarea unor decizii impulsive. Nu iti dai seama de pe acum, dar, pe viitor, vei avea de suferit daca nu gandesti putin mai rational.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții