Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de Duminica 26 Martie 2017

Written By NIKE B. on sâmbătă, 25 martie 2017 | 06:14


Horoscop de azi Duminica 26 Martie 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Duminica 26 Martie 2017


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Privesti lucrurile foarte obiectiv si ai ocazia sa iti exprimi punctul de vedere in fata altora care respecta deciziile tale. Poate chiar joci rol de judecator, arbitru sau negociator ad-hoc, pentru ca lumea iti recunoaste calitatile din aceste domenii si nu iti pune la indoiala capacitatea de a analiza lucrurile corect si de a extrage o concluzie cu care sa fie toata lumea de acord. Cine iti cere azi sfatul sau te roaga sa intervii in treburile sale incurcate, are numai de castigat, pentru ca tu intelegi exact situatia, perfect pentru a oferi celor debusolati o cale dreapta si justa! Militezi pentru adevar si dreptate si le scoti la lumina foarte usor.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Ai impresia ca nimic nu merge, dar daca ai fi mai atent, ti-ai da seama ca problema nu e la tine, ci la anturajul nepotrivit in care ai nimerit. Te-ai inconjurat de oameni tristi, impovarati de probleme care discuta pe un ton sumbru, fara sa se poata agata de nimic bun din preajma lor. Degeaba gandesti tu pozitiv daca ceilalti te monopolizeaza cu ale lor, deci ori pleci din aceste medii cat mai repede, ori incerci sa le insufli tu lor un dram de bucurie. Poate te vor asculta.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Esti preocupat de un eveniment important pentru reputatia sau cariera ta, de aceea nu poti sta nici azi fara sa mai studiezi un pic, fara sa mai aduni ceva informatie pentru ceea ce se apropie. Studiul este foarte important pentru tine si merge de minune, dand dovada de o mare capacitate de concentrare. Ar fi ideal daca ti-ai dedica ziua unor activitati intelectuale de care depinde viitoarea ta reusita, pentru ca mintea iti merge brici si orice produs al gandirii, al memoriei, al studiului sunt demne de lauda! Citeste, invata, vorbeste!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Relatia care a inceput nu demult evolueaza foarte bine si o vezi cum creste sub ochii tai in cel mai promitator sens. Va intelegeti de minune, aveti atatea vise in comun si va puneti fortele laolalta pentru a le vedea cat mai repede implinite. Fie ca e o relatie de dragoste care evolueaza de minune, fie ca e o relatie de afaceri care se dezvolta armonios, ai mari asteptari de la omul din fata ta. Ai incredere ca isi doreste la fel de mult ca voi doi sa mergeti mai departe pe un teren pasnic si bun, simtind, reciproc, afinitate, atractie, interes de a fi impreuna pentru un scop de care veti beneficia si unul si altul. Te implici total!



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Partea care va revine dintr-o mostenire constituie instrumentul in reusita spectaculoasa a unei afaceri care va constitui un salt urias in ierarhia sociala. In interesul dumneavoastra se inventeaza tehnici noi, care usureaza demersul medical, sa-l faca mai sigur, mai putin invaziv si mai putin dureros. Daca visati la o noua iubire, sansele de a intalni o persoana cu care sa fiti pe aceeasi lungime de unda vor creste simtitor. Va trec prin cap tot felul de solutii ingenioase pentru probleme profesionale, dar prezentati-le cu modestie sefilor dumneavoastra care va vor aprecia creativitatea.


Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Privesti spre ultimele etape parcurse de tine intr-un proiect in derulare si nu esti deloc multumit de rezultate. Daca tot ti-ai dat seama ca nu ai mers pe cea mai potrivita cale, ce-ar fi sa schimbi chiar acum directia? Ai sa vezi ca exact aceasta modificare de sens era solutia potrivita pentru a ajunge acolo unde doreai. E semn ca ai pornit cu stangul, la inceput, dar e mult mai bine ca ai descoperit pe parcurs eroarea, ca sa poti modifica totul din mers, inainte de a ajunge la un final greu de schimbat. Poti deturna totul acum, iar lucrurile vor reveni repede pe fagasul normal, deci nu te teme de schimbarile bruste.

avon.ro%20


Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Privesti spre viitor cu un dram de nesiguranta, pentru ca in planurile tale mai sunt implicate si alte persoane, dar care nu participa asa cum ar trebui. Depinzi cumva de contributia lor, care nu se ridica la nivelul asteptarilor tale, de aceea esti un pic demoralizat cand ii vezi ca dau bir cu fugitii, se eschiveaza, refuza orice propunere din partea ta. Nu te mai gandi la cate ai facut tu pentru ei, cu alte ocazii, pentru ca asa e viata, inechitabila. Ei uita ca le-ai stat alaturi de cate ori au avut nevoie iar acum, cand si-ar putea intoarce serviciile fata de tine, bat in retragere in cel mai egoist mod.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nervii par sa explodeze la tot pasul, dar tu esti oala sub presiune care da in clocot! Daca tuturor te adresezi cu ton ridicat si nu reusesti sa te adaptezi la stilul fiecaruia, transformi ziua intr-o furtuna ce poate degenera usor in conflicte majore. Chiar daca toate te irita, chiar daca esti nervos la maximum, fa un efort sa mai treci cu vederea fleacurile care te scot din sarite, pentru ca nu are rost sa le vezi ca pe niste mai mici sau mai mari catastrofe. Vei vedea ca lumea incepe sa te evite si chiar sa-ti intoarca spatele daca le vorbesti tuturor cu capsa pusa.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Starea ta depinde mult de starea vremii, esti meteodependent asadar, pentru ca te vei simti exact asa cum e cerul. Daca ai norocul unei zile senine, cu soare stralucitor, vei avea o zi excelenta si tu, de parca ti-ai extrage direct seva din soare. Dar daca ai ghinionul sa se abata nori peste zona ta, fii sigur ca vei avea aceeasi stare cenusie si neplacuta toata ziua… Cauta pe harta un loc in care soarele straluceste si fugi acolo, la padure, la mare, la iarba verde, pentru a-ti reincarca bateriile la capacitate maxima intr-un decor frumos.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Orele petrecute in doi sunt superbe, pentru ca-ti inspira un sentiment de liniste, de pace, pentru ca nimic nu pare sa tulbure apele intre tine si jumatatea ta. Va completati perfect unul pe altul, discutati usor, va invaluiti unul pe altul in iubire si armonie, incat orice problema anterioara se poate risipi mult mai usor. Cat timp dialogul se mentine pe un teren pasnic si cald, nimic nu va poate strica ziua. Chiar daca nu e o zi cu activitati iesite din comun, va place aceasta stare de liniste pasiva, comoda, in care nu faceti nimic, dar nu faceti nimic… impreuna, ceea ce e minunat!




Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Daca te implici azi intr-o competitie, fara teama de a arata la ce esti tu cel mai bun, fara sa te gandesti la eventualele atacuri indreptate spre tine, ai putea iesi invingator. Ai un spirit combativ bine ascutit, nu te dai inapoi de la dispute aprinse, pentru ca esti convins ca ai dreptate si ca detii toate mijloacele necesare victoriei. Spiritul tau critic proverbial nu tace, pentru ca stii ca detii informatii certe pe care te bazezi in aceasta confruntare de idei, ca atare vai de cei care au curajul sa te contrazica. Invingatorul esti tu, pentru ca esti de neintrecut in orice dezbatere de pe pozitii adverse.

answear.ro%20

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Ceva intervine in planurile care mergeau promitator inainte, dar te ia prin surprindere un mare hop. Nu te lasa doborat de el, solutii exista, totul e sa nu accepti acest impas ca pe un final de drum. Poate ti se cere doar o schimbare de atitudine, de sens, de optica in privinta proiectului la care iti aduceai contributia, semn ca nu ai pornit chiar cu cele mai eficiente mijloace la purtator. Faci o pauza, acum, revizuiesti strategia, si apoi o iei de la capat, cu alte forte si alte intentii. Dupa aceea lucrurile vor evolua mult mai bine, deci un punct critic acum poate fi chiar benefic, pentru ca trage un semnal de alarma ca nu ai ales, initial, directia cea mai buna. A doua oara da!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții