Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de Sambata 25 Martie 2017

Written By NIKE B. on vineri, 24 martie 2017 | 04:00


Horoscop de azi Sambata 25 Martie 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Sambata 25 Martie 2017


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Inventiile pe care le-ati facut in ultimul timp s-au dovedit a fi spornice, incat va bucurati de castiguri neasteptate, starnind un vartej existential. Starea dumneavoastra emotionala evolueaza dinspre bine spre foarte bine, o stare optimista si entuziasta care va poate garanta o sanatate de fier. Veti visa o contopire profunda, nu doar cu celalalt, ci cu toti oamenii, care sa transceada definitiile inguste ale profesiei, sexului, varstei si originii etnice. Va trec prin cap tot felul de solutii ingenioase pentru probleme profesionale, dar prezentati-le cu modestie sefilor dumneavoastra care va vor aprecia creativitatea.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Venitul dumneavoastra va creste brusc, favorizat de o situatie norocoasa, ivita din senin. Preveniti puseurile de tensiune printr-un tratament adecvat si printr-un regim alimentar riguros. Este bine ca week-end-ul sa-l dedicati vietii sentimentale, fiindca viata in doi este un bun echilibru intre minte si suflet. Ezitarile de a iesi mai tare in fata sunt justificate, dar se intruneste contextul potrivit pentru a demara un proiect care sa va faca cunoscuti in domeniul in care munciti.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gandirea dumneavoastra este excesiv de preocupata de problemele banesti care au sanse bune de reusita dupa ce va puneti in practica planurile personale. Mancati sanatos si ecologic pentru a preveni pierderile de calciu din organism si pentru a insanatosi articulatiile; pastrati-va o greutate corporala corespunzatoare. Daca visati la o noua iubire, sansele de a intalni o persoana cu care sa fiti pe aceeasi lungime de unda vor creste simtitor. Atrageti simpatia sefilor si asta are ca urmare cresterea sanselor de a fi promovati, insa este nevoie sa va demonstrati creativitatea.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Vi se ofera o frumoasa ocazie de investitie care are drept rezultat castiguri materiale si financiare. Treceti printr-o perioada de imbunatatire a sanatatii dumneavoastra, este o perioada de maxima forma fizica sustinuta de miscare si de consum alimentar ponderat. O veche povete de dragoste poate sa reapara pe tapet, poate fi cineva din strainatate, un fost coleg de facultate; puteti relua idila sau nu, important este ca va creste increderea in forta dumneavoastra de seductie. Aceia dintre dumneavoastra, care au nevoie de suportul autoritatilor, pot miza pe el; este posibil ca proiectele de care va apucati sa includa si o latura artistica.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Partea care va revine dintr-o mostenire constituie instrumentul in reusita spectaculoasa a unei afaceri care va constitui un salt urias in ierarhia sociala. In interesul dumneavoastra se inventeaza tehnici noi, care usureaza demersul medical, sa-l faca mai sigur, mai putin invaziv si mai putin dureros. Daca visati la o noua iubire, sansele de a intalni o persoana cu care sa fiti pe aceeasi lungime de unda vor creste simtitor. Va trec prin cap tot felul de solutii ingenioase pentru probleme profesionale, dar prezentati-le cu modestie sefilor dumneavoastra care va vor aprecia creativitatea.


Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Aveti spor si fler in rezolvarea problemelor banesti care va vor aduce confort, stabilitate materiala si financiara. Rinichii dumnevoastra pot fi impulsionati cu ajutorul ceaiului din matasea porumbului; iar circulatia venoasa se poate stimula cu un consum de afine. Ziua de astazi se poate dovedi cea mai romantica pentru dumneavoastra, artistica si plina de inspiratie, caci ea marcheaza aspectul exact intre micul benefic Venus, patroana artelor si a frumoaselor sentimente, si visatorul Neptun, care aspira la o experienta de unire totala. Cei ambitiosi dintre dumneavoastra, dornici sa-si ridice cariera la un alt nivel, sunt sprijiniti de oameni influenti, ca sa obtina succese in pefesie si in afaceri.

avon.ro%20


Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Sunteti pusi pe facut bani, cu sanse foarte frumoase de reusita care sa va faca viata mai buna, mai prospera. Sistemul imunitar are in continuare nevoie de stimulente, insa incepe sa lucreze din ce in ce mai eficient. Aveti nevoie de un timp petrecut in solitudine, pentru a incerca sa descoperiti gradul de intensitate al sentimentelor fata de persoana de langa voi. Vi se promite o transformare uluitoare in bine, cu o viata profesionala aglomerata, dar triumfatoare.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Va poate veni o idee privitoare la o afacere care poate sa va creeze un camp favorabil la nivel financiar; primiti oferte care sa atraga dupa ele o promovare. Efortul dumneavoastra de ameliorare a afectiunilor cronice poate da rezultate surprinzator de bune, mai ales in cazul afectiunilor osoase, a celor de piele si de rinichi. O veche povete de dragoste poate sa reapara pe tapet, poate fi cineva din strainatate, un fost coleg de facultate; puteti relua idila sau nu, important este ca va creste increderea in forta dumneavoastra de seductie. Vi se promite o transformare uluitoare in bine, cu o viata profesionala aglomerata, dar triumfatoare.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Va ocupati cu eficienta de bani, deoarece aveti aplombul necesar de a negocia bine; veti avea succes in perioada potrivita semnarii de contracte. O atitudine mentala corecta influenteaza starea sanatatii; asta presupune sa va examinati emotiile, sa iertati pe toata lumea, sa va iertati si pe dumneavoastra si sa aveti credinta. Dragostea familiala este in prim-plan si e bine sa cultivati legaturile de rudenie; acestea va vor da nu doar o stare de bine si de unitate, ci va vor putea inspira sa indrazniti sa faceti mai multe cu viata dumneavoastra. Asocierile familiale intemeiate acum se anunta profitabile si corecte pentru toti membrii.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Patronul spiritual al dumneavoastra incepe sa se ocupe de bunastarea voastra si poate contribui la sporirea veniturilor directe, fara prea mare efort. In cazul dumneavoastra, bolite generate de retentia de apa ar putea cunoaste ameliorari ar putea aduce vindecari miraculoase cu ape de tratament sau ape sfintite. Nu puteti exista unii singuri, sunteti parte a unui univers mult mai larg, strabatuti cu totii de acelasi har divin - dragostea. Aveti ocazia sa puneti la punct o afacere de familie si primiti sfaturi profesionale excelente de la cei apropiati.




Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Fiindca il consideri cea mai buna temelie a lumii, banul iti da tarcole si te scoate din impasul in care te gasesti momentan. Va scade considerabil riscul de infectii, ciclul hemoragic, dispare riscul de accidente vasculare si dureri de cap, daca ati face o cura cu astragalus - planta medicinala. Neptun devine un adevarat mentor pentru sufletele voastre pe care le va scoate din amortire, inlocuind ordinea existenta cu una noua, apeland la trezirea de constiinta. Incepeti sa eficientizati metoda de lucru la serviciu, reusind sa-i impulsionati si pe colaboratori.

answear.ro%20

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Sunteti binecuvantati cu bunastare si starea financiara se va imbunatati simtitor.: Va bucurati de o stare foarte buna de sanatate pentru ca v-ati ocupat de detoxifierea ficatului si a sangelui printr-un consum de alimente sanatoase si printr-un consum de doi litri de apa de izvor sau apa plata. Partenerul de cuplu nu pierde nici o ocazie pentru a va fura un zambet si o declaratie de dragoste scurta si romantica asa cum va place. Cu putin efort va puteti remarca in munca pe care o prestati prin viziunea dumneavoastra generoasa ori complexitatea cunostintelor pe care le stapaniti.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții