Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 25 Martie 2017

Written By NIKE B. on sâmbătă, 25 martie 2017 | 06:05


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 25 Martie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 25 Martie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Aveti un admirator secret, oricat de greu va vine sa credeti asta. Ati face bine sa nu va ambalati prea tare, e o persoana din imediata apropiere la care nu v-ati putea uita altfel decat ca la un prieten bun.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Sunteti solicitat mai mult decat de obicei de noile prietenii. Sunteti pus in situatia de a face o alegere intre doi parteneri sau doi prieteni.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Prietenii va tot cer ajutorul si nu gasiti timp sa ii sprijiniti pe toti. Fiti putin mai egoist, daca sunt prieteni adevarati, vor intelege ca aveti si viata personala.


Horoscop pentru femeia din Rac

Incercati emotii mai profunde astazi si cei din jur nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu dumneavoastra. Nu va indepartati prea tare de la indatoririle zilnice pe care le aveti.



Horoscop pentru femeia din Leu

Astazi vi se schimba brusc planurile: o plecare neasteptata va da peste cap. Linistiti-va, pana la urma se va dovedi o evadare binevenita.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Simtiti ca lumea va apasa pe umeri astazi, avand in vedere ca va sunt puse la incercare toate fortele fizice. Sunteti intr-o criza de identitate care va face sa puneti la indoiala rostul propriei vieti.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Trebuie sa duceti la bun sfarsit o obligatie mai veche. Investiti mai mult in propriul look astazi, astfel reusiti sa imbinati utilul cu placutul.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi sunteti capabil sa va evaluati mult mai profund nevoile emotionale. Sunteti dispus sa renuntati la persoanele superficiale, lipsite de imaginatie si monotone care v-au inconjurat in ultimul timp.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Problema increderii si a devotamentului va constitui subiectul unei intelegeri in relatia dumneavoastra. E foarte bine sa abordati acest subiect cu partenerul.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Toate problemele pe care le aveati pana acum par mai usor de suportat astazi. Va descotorositi de obiceiurile puerile pentru a va putea bucura mai mult de viata. Va reintalniti cu momente din copilarie care va aduc liniste.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astazi, comunicarea pare sa nu functioneze, indiferent de cate eforturi depuneti. Inainte de a raspunde oricarei cereri, asigurati-va ca intelegeti foarte bine ce vi se cere.

Horoscop pentru femeia din Pești

E bine sa fiti inteligent, dar prea multa ascutime duce la remarci taioase. Sunteti in pericol de a fi izolat. Fiti sensibil la fundamentul socio-cultural al celor din jur, pentru a nu ii face sa se simta inferiori.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții