Horoscopul Săptămânii 18-24 martie 2024

Horoscop Urania Provocări pentru Săptămâna 18-24 martie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodi...

Horoscop Urania saptamana 25–31 Martie 2017 in functia de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 25 martie 2017 | 06:25



Horoscop Urania săptămâna 25–31 Martie 2017 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 25–31 Martie 2017. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 25–31 Martie 2017

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→Pe 25 martie, până la prânz, continuă seria surprizelor posibile de la prieteni. Între 25 martie, după ora 13:07' și 27 martie după-amiaza, gânduri și eforturi menite să-i calmeze, să-i împace, să-i liniștească. Între 27 martie, după ora 17:11', și 29 martie după-amiaza, perioadă agitată, solicitantă. Berbecii vor fi nevoiți să accepte provocarea unei distribuții astrale intense, plină de evenimente. În general, acești nativi ar trebui să fie mulțumiți că sunt activi. Unora, le va face plăcere, acest fel de a fi mereu „în priză”, pentru că le va da sentimentul, întemeiat de altfel, că sunt în formă, că sunt sănătoși și, implicit, în stare să rezolve multe treburi. Pe 28 martie, la ora 05:57' (ora de vară), va avea loc faza de Lună Nouă în Berbec care le va permite să înceapă un nou ciclu de viață și să aibă inițiativa unor activități noi. E vremea materializării intențiilor și a curajului de a accepta noi puncte de vedere, de a-și lărgi perspectivele, de a se afirma, de a debuta, de a progresa. Contradicțiile nu vor dispare ci, dimpotrivă, ele se vor intensifica, în legătură cu specificul casei a VII-a, unde se află Jupiter, în opoziție cu cele cinci planete care tranzitează, în acest răstimp, zodia Berbecului. Astfel, relațiile parteneriale se vor complica cu o componentă legală sau cu o consecință juridică; de la caz la caz, acestea pot evolua haotic și/sau distructiv. Între 29 martie, după ora 18:48', și seara zilei de 31 martie, dinamică existențială marcată de chestiuni bănești și de interesul pentru micile câștiguri realizate prin specularea oportunităților de moment ce le vor permite să desfășoare activități secundare celor profesionale. Pe 31 martie, după ora 19:41', dorința a afla, de a învăța va fi intens resimțită. Mercur va intra în zodia Taurului, respectiv în casa a II-a a banilor, pe care o va colora cu un puternic accent pragmatic și materialist.



Horoscop Taur pentru săptămâna 25–31 Martie 2017

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→Pe 25 martie, până la prânz, Taurii ar putea trăi ipostaze publice care să le provoace surprize. Între 25 martie, după ora 13:07' și 27 martie după-amiaza, nativii vor manifesta tendința de a se întâlni cu prietenii și apropiații în preajma cărora se simt bine sau cu care au gusturi și înclinații similare. Între 27 martie, după ora 17:11', și 29 martie după-amiaza, universul interior al Taurilor va fi modificat de tranzitele intense ale numeroaselor planete ce traversează casa a XII-a a cerului lor astral. Pe acest fond răscolit de frământări și gânduri contradictorii, se pot produce insomnii, migrene, stări de nervozitate accentuată ori de neliniște. Enervările pot avea însă și o cauză concretă, provenind de la conflictele ce se derulează la locul de muncă ori de la reorganizările și evenimentele ce țin de aplicarea unor măsuri legale ce modifică stilul de muncă de până acum ori raporturile ierarhice. Știrile colportate, premizele lansate de actele normative puse în discuție, dezbaterile pe marginea unor modificări esențiale cu privire la statutul personalului ori al instituției unde își desfășoară activitatea sunt motive întemeiate pentru ca Taurii să se îngrijoreze. Și în planul sănătății se pot produce disfuncții (circulație cerebrală defectuoasă, tulburări de gândire, dezechilibru al funcțiilor renale) provocate de stresul astral indus de faza Lunii Noi care va avea loc în zorii zilei de 28 martie în Berbec (zodie ce privește, fiziologia organelor localizate la cap). Între 29 martie, după ora 18:48', și seara zilei de 31 martie, calmare bruscă, posibilitatea de a se detașa de factorii care i-au neliniștit până atunci, efort de a se purta rațional și eficient. Pe 31 martie, după ora 19:41', intenția de a comunica cu cineva în vederea rezolvării unei probleme bănești sau salariale. Mercur va intra, în seara zilei de 31 martie, în zodia Taurului, poziție din care va accentua pragmatismul și interesul personal.



evomag.ro%20

Horoscop Gemeni pentru săptămâna 25–31 Martie 2017

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→Pe 25 martie, până la prânz, nativii se vor lupta cu propriile idei și proiecte pe care le vor analiza și, de care fiind nemulțumiți, le vor reformula la nesfârșit; uneori, vor reuși să le aducă îmbunătățirile necesare. Între 25 martie, după ora 13:07' și 27 martie după-amiaza, Gemenii vor primi sfaturi și mesaje utile pentru imaginea și autoritatea lor profesională. Mici succese, laude sau satisfacții personale cu privire la felul abil, înțelept, corect ori omenos în care au rezolvat o chestiune publică. Între 27 martie, după ora 17:11', și 29 martie după-amiaza, barometrul va indica furtună pe casa prieteniei. Gemenii se pot lăsa antrenați de intensitatea evenimentelor care se derulează și pot reacționa vehement. Unele persoane se pot purta urât cu ei, altele îi pot „ataca” public sau pot avea inițiative profund deranjante așa că, ieșirea Gemenilor din tiparele obișnuite de comportament, ar fi justificată. Riscul, să se ajungă însă la un adevărat proces de intenție, planează și amenință să compromită definitiv o relație. Astfel că, oricât de mare ar fi nemulțumirea nativilor, aceștia ar trebui să-și „țină firea” și să cântărească (dacă mai pot!) consecințele unor afirmații exagerate și a acuzațiilor grave făcute din dorința de a se apăra. Deplasat și nedrept se pot purta și ei cu un prieten sau cu o persoană dragă lor. Posibile certuri violente în relațiile de cuplu însoțite de despărțiri furtunoase. Aceste momente de exacerbare a nervozității, de rătăcire, sunt explicabile prin patosul pe care îl va aduce, în relațiile sufletești, Luna Nouă din Berbec, din 28 martie. Între 29 martie, după ora 18:48', și seara zilei de 31 martie, Gemenii vor cântări consecințele evenimentelor de dată recentă. Pe 31 martie, după ora 19:41', va începe o perioadă mai destinsă. Mercur, Guvernatorul lor, va intra, în seara zilei de 31 martie, în casa a XII-a și, de acolo, va lucra în beneficiul temperării reacțiilor lor organice.






Horoscop Rac pentru săptămâna 25–31 Martie 2017

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Pe 25 martie, până la prânz, informații care pot uimi sau alarma din punct de vedere financiar. Între 25 martie, după ora 13:07' și 27 martie după-amiaza, meditații pe teme legate de spiritualitate, educație superioară, evoluție sau mobilare sufletească prin aproprierea de valori artistice, prin viață culturală sau experiențe personale legate de un domeniu de creație. Activități menite să îl rupă pe nativ de forfota cotidiană și să-l cufunde într-un univers special, plăcut, înălțător. Posibilă liniște sufletească găsită în urma unui dialog cu un duhovnic, un profesor, un psiholog, un medic sau o persoană înzestrată cu calități de pedagog care îl poate ajuta pe nativ să vadă adevărata față a lucrurilor. Între 27 martie, după ora 17:11', și 29 martie după-amiaza, solicitări publice, oficiale și profesionale asociate cu dificultăți ce țin de greutatea luării unor decizii ori de asumarea unor responsabilități care izbucnesc brusc și care îl pun pe nativ în situația de a trăi intens (suferință?!) momentele de cumpănă provocate de Luna Plină din Berbec, din 28 martie. Radicalizarea unor contradicții sau a unor situații de familie, conjugale, parteneriale, procesuale de neîmpăcat pe cale amiabilă. Între 29 martie, după ora 18:48', și seara zilei de 31 martie, efort de cooperare. Racii vor dori să se stabilizeze mental și afectiv prin sprijinul moral pe care l-ar putea primi de la prieteni sau prin demersurile concrete ale acelora menite să le dea o mână de ajutor. Intervenție a cuiva, teoretic a unei persoane tinere, în viața unui nativ (o șansă, o vorbă bună, asumarea unei activități utile acestuia), predispoziție astrală consolidată și de planeta Mercur care, în seara zilei de 31 martie, va intra în sectorul casei a XI-a. Pe 31 martie, după ora 19:41', perioadă mobilă din punct de vedere mental. Racii ar putea „vorbei cu ei înșiși”, într-un demers util de autocunoaștere sau de reconfigurare a convingerilor personale.








Horoscop Leu pentru săptămâna 25–31 Martie 2017

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→Pe 25 martie, până la prânz, posibile dispute, controverse sau contrarietățile ale nativului care nu mai înțelege ce vrea partenerul de viață de la el sau care nu înțelege bine sau corect ce anume a stârnit reacțiile respective din sfera relațiilor sale socio-profesionale pe care, pentru moment, nu știe cum să le interpreteze, cum să le gestioneze. Posibilă clipă de stupoare la auzul unor vești care îl privesc pe el sau grupul său de colaboratori. Între 25 martie, după ora 13:07' și 27 martie după-amiaza, Leii ar putea primi mici atenții, cadouri sau amintiri a căror valoare materială este redusă dar a căror valoare sentimentală (amintire) este importantă. Unor femei, născute în această zodie, li se pot satisface mici capricii sau dorințe pentru care nu au banii necesari (parfumuri, perle, o sticlă de vin mai scump, un bilet la teatru, o rochie elegantă, etc.). Între 27 martie, după ora 17:11', și 29 martie după-amiaza, celor care au profesii publice li se pot oferi provocări majore: o funcție, intrarea într-o competiție onorantă, prezența într-un juriu, acces la ipostaze speciale care presupun eliminarea unor criterii care, în mod obișnuit, i-ar fi exclus din cursă (condiții de vârstă, de vechime în activitate, etc.) sau derogări care permit „arderea etapelor”. Faptul va fi posibil prin intervenția dinamizatoare a fazei de Lună Nouă în Berbec din 28 martie, care va înlătura prejudecățile, va spulbera regulile și îi va face pe Lei să privească provocările dintr-o nouă perspectivă Între 29 martie, după ora 18:48', și seara zilei de 31 martie, muncă, efort, determinare, implicare activă, hărnicie, eficiență, ambiție în viața profesională. Posibilă afirmare politică, susținută de sau prin demersuri ce țin de oralitate (discursuri, luări de cuvânt, atitudini oficiale, precizări de intenție, declarații), ce vor beneficia de oportunitățile astrale create de Mercur care va intra, pe 31 martie, seara, în casa a X-a a ridicării în rang, a succesului și a notorietății.






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 25–31 Martie 2017

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→Pe 25 martie, până la prânz, mici salturi ale stării de spirit provocate de modificările programului curent de viață. Între 25 martie, după ora 13:07' și 27 martie după-amiaza, disponibilitate spre împăcare, atenuare a conflictelor, încheiere a disputelor prin concesie, renunțarea la ambiție, abandon al dorințelor și intereselor personale sau ale vanității și orgoliului care au generat respectiva criză partenerială. Posibilă ipostază avantajoasă în derularea unor procese. Între 27 martie, după ora 17:11', și 29 martie după-amiaza, mare forfotă legată de bani și bunuri materiale în posesia cărora ar trebui să intre un nativ. Numeroase motive de enervare în jurul aceluiași subiect care pare a nu se mai rezolva din cauza problemelor ce se ridică, necontenit, în calea unei soluții. Luna Nouă în Berbec, din 28 martie, va dinamita toate înțelegerile și va pune între paranteze etapele parcurse până acum. În cazul unor succesiuni sau partaje, e de luat în calcul apariția unui document „bombă” care poate fi pus pe masa notarului sau a judecătorilor ori a unui text de lege care, o dată acceptat, va determina reevaluarea intențiilor, intereselor și deciziilor nativului. Contextul general, pe acest sector, arată a constrângere. Între 29 martie, după ora 18:48', și seara zilei de 31 martie, Fecioarele pot acumula rapid informațiile necesare într-un domeniu în care nu sunt „la zi”; nu va fi vorba de un proces îndelungat (școală, examene), ci de o completare a pregătirii lor profesionale. Pe 31 martie, după ora 19:41', se vor naște situații în care Fecioarele vor trebui să vorbească cu justificare și putere de convingere, în public sau în mediul profesional unde se iau decizii. De partea lor, din acea seară, va fi și Guvernatorul lor, Mercur, care va intra în semnul de Pământ al Taurului, adică în casa a IX-a, ceea ce le va spori sobrietatea, răbdarea, metoda și vigoarea în prezentarea și susținerea argumentelor.



Horoscop Balanță pentru săptămâna 25–31 Martie 2017

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→Pe 25 martie, până la prânz, mici „accese” de originalitate, cheful de a face ceva special, de a ieși din anonimat, de a fi originali. Între 25 martie, după ora 13:07' și 27 martie după-amiaza, perioadă agreabilă în cazul celor care au trecut printr-o suferință fizică (boală, operație, recuperare) și care acum se pot bucura de un mod de viață normal. Între 27 martie, după ora 17:11', și 29 martie după-amiaza, acest zbucium, care, firește, nu-i va provoca pe toți nativii, va avea o intensitate aparte. Contextul astral poate intensifica conflictele existente, le poate declanșa pe cele latente sau le poate împinge spre o soluție în justiție pe cele care s-au declanșat în toamna anului trecut. În cele mai multe cazuri va fi vorba de o reluare sau de o amplificare a nemulțumirilor și a contradicțiilor. Cu toate că nu s-au adăugat elemente noi pentru a justifica această intensificare, totuși reacțiile celor implicați vor fi subiective și greu de stăpânit. Deși, în general, nativii au oroare de scandal și certuri, „lăsând de la ei” de cele mai multe ori, acum, pur și simplu „vor lua foc”. Capacitatea lor de a se abține va fi la cote minime. Impulsurile lor pătimașe sunt explicabile prin impactul pe care îl vor avea asupra Balanțelor cele cinci planete în tranzit prin Berbec, zodie în opoziția cu semnul lor natal, pe casa relațiilor parteneriale care primește și impulsul Lunii Noi, tot în Berbec, din ziua de 28 martie, de natură să genereze o nouă etapă a desfășurării ostilităților. Este evident că, în aceste zile, cel puțin astral, nu sunt șanse pentru înțelegere, va fi contracarat până la anihilare de aceste vibrații. Între 29 martie, după ora 18:48', și seara zilei de 31 martie, demersuri pentru a administra un patrimoniu sau pentru a face o tranzacție; acestea vor fi mai ușor de dus la bun sfârșit în zilele următoare serii de 31 martie, când, Mercur va intra în această casă a VIII-a și va susține, prin inteligență practică, orice demers legat de bani și bunuri.








Horoscop Scorpion pentru săptămâna 25–31 Martie 2017

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→Pe 25 martie, până la prânz, situații neprevăzute în casă, gospodărie sau familie care nu fac plăcere. Între 25 martie, după ora 13:07' și 27 martie după-amiaza, moment favorabil împăcării cu o persoană dragă. Scorpionii pot deveni nostalgici, plini de tandrețe și, înțelegând că au greșit prin indiferență, izolare sau preocupări egocentrice, vor încerca să repare vinile prin gesturi menite să compenseze supărarea provocată și să recucerească persoana de care sunt atașați afectiv. Etapă interesantă și pentru cei care desfășoară activități creative, interpretative; Scorpionii vor traversa o perioadă în care sensibilitatea lor artistică le va permite creații speciale, cu fior liric și subtilitate. Între 27 martie, după ora 17:11', și 29 martie după-amiaza, sănătatea va fi solicitată din plin. Posibile stări nervoase exacerbate de influxurile destabilizatoare ale Lunii Noi din Berbec, din ziua de 28 martie. Care va genera disfuncțiile organice bazate pe „dezechilibru”. În aceste zile, ar fi bine ca Scorpionii să evite munca în exces, enervările, oboseala, stresul prelungit, conflictele la locul de muncă sau din inima lor (supărări, revolte, îngrijorări, etc.). Teren prielnic, prin scădere rezistenței nervoase și psihice, pentru derapajele de comportament la serviciu, unde nativii pot avea ieșiri sau inițiative neinspirate. Stabilitatea locului de muncă poate fi amenințat de evenimente care schimbă datele problemei. Vești îngrijorătoare și măsuri preconizate care îi pot pune pe jar. Astfel, cele două domenii – munca și sănătatea - se condiționează și se influențează reciproc. Între 29 martie, după ora 18:48', și seara zilei de 31 martie, demersuri dificile menite să păstreze sau să consolideze o alianță, o colaborare, un contract. Pe 31 martie, după ora 19:41', Mercur va intra în casa a VII-a și va nuanța demersurile legate de parteneriate, permițându-le nativilor să-și susțină cu mai mult temei demersurile parteneriale.



Horoscop Săgetător pentru săptămâna 25–31 Martie 2017

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→Pe 25 martie, până la prânz, informații interesante, știri care miră, dialoguri care-i pun pe nativi pe gânduri, surprize în timpul unei deplasări scurte sau ivite ocazional. Între 25 martie, după ora 13:07' și 27 martie după-amiaza, dorință de liniște, pace și armonie, în casă și, în general, în familie. Între 27 martie, după ora 17:11', și 29 martie după-amiaza, viață afectivă tumultuoasă. Săgetătorii, aventurieri, prin natura lor zodiacală, vor trăi la cote de maximă intensitate, provocările, ofertele și chemările astrale ale acestei etape marcate de curiozitate, dor de ducă, dorință de a face experiența noului, ciudatului, ineditului. Influența Lunii Noi în Berbec, care se va produce în ziua de 28 martie, va spori dorința de a începe o relație nouă, de a trăi intens, de a o „lua de la început” în acele domenii de viață pe care le-au neglijat din varii motive (muncă, obligații de familie, școală, examene, poate chiar boală) drept pentru care, acum, pentru că se simt (mai) bine, pentru că au mai mult timp sau, pur și simplu, pentru că le e dor, se vor apuca de călătorii, de sport, de antrenamente, de întâlniri cu prietenii, de petreceri, de „năzdrăvănii”. Între 29 martie, după ora 18:48', și seara zilei de 31 martie, unii vor fi nevoiți să amâne acest program de distracții și plăceri, la care nu vor renunța; vor munci mai mult, eventual în avans, pentru a se achita de sarcinile profesionale și pentru a-și face timp liber ca să dea frâu liber chemărilor de sirenă ale plăcerilor vieții care nu se vor stinge nici în săptămânile următoare. Pe 31 martie, după ora 19:41', Mercur va intra în casa a VI-a a muncii și le va permite să negocieze un statut aparte sau să primească înlesniri de la program și mici ajustări ale orarului. Unii Săgetători, între 47- 49 de ani, se pot despărți de un prieten sau de un grup de cunoscuți pe fondul unor divergențe mai vechi, ce nu mai pot fi acum trecute cu vederea.



Zonia.ro


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 25–31 Martie 2017

Horoscop Urania Capricorn

Pe 25 martie, până la prânz, vorbe, gânduri, trăiri contradictorii, de scurtă durată, provocate de o problemă bănească sau salarială. Între 25 martie, după ora 13:07' și 27 martie după-amiaza, tentativă de a atenua un conflict sau de a nu permite unei premize personale de viață să se degradeze. Strategia aleasă va fi cea bazată pe dialog, cuvinte înțelepte, nuanță. Scurte deplasări care fac plăcere ori de pe urma cărora nativii au ceva de învățat. Între 27 martie, după ora 17:11', și 29 martie după-amiaza, sectorul casei, al locuinței, al patrimoniului mobil și/sau imobil, al averii personale ori al familiei din care provin devine motiv de hărțuială, de certuri, de acuzații, ori de revendicări și răstălmăciri ale legii, situație care se va acutiza în jurul zilei de 28 martie, când va avea loc faza de Lună Nouă în Berbec (respectiv casa a IV-a despre care e vorba). Pentru alte persoane născute în acest semn zodiacal, Jupiter, retrograd și „bombardat” de cele cinci planete aflate în opoziție și de efectul Lunii Noi, nu-și va mai putea exercita funcția de Mare Benefic, permițând măsuri juridice, legale, oficiale îndreptate împotriva unui Capricorn. Sunt de luat în calcul, în afara comentariilor nefavorabile sau neîntemeiate, o schimbare din funcție, o demisie cerută, o demitere operată brusc. Perioadă șubredă pentru statutul socio-profesional al nativilor care se vor angaja, ulterior acestor măsuri luate împotriva lor, într-o adevărată cruciadă pentru recuperarea imaginii afectate sau a drepturilor pierdute. Între 29 martie, după ora 18:48', și seara zilei de 31 martie, preocupări legate de educația copiilor, mai ales acolo unde părinții au început să piardă teren în fața emancipării copiilor lor, ceea ce îi va obliga să recurgă la măsuri autoritare. Din seara zilei de 31 martie, în ajutor le va veni Mercur, care va intra în casa a V-a și le va permite să comunice corect și să-și impună măsurile cu scop pedagogic.




Horoscop Vărsător pentru săptămâna 25–31 Martie 2017

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Pe 25 martie, până la prânz, mici inițiative în plan personal, schimbări de intenție sau de interes, de moment. Între 25 martie, după ora 13:07' și 27 martie după-amiaza, posibile fructificări ale unor demersuri menite să le completeze venitul prin desfășurarea unor activități extraprofesionale sau prin vânzări ale unor obiecte de mai mică valoare (obiecte de uz casnic, piese de artă, podoabe). Între 27 martie, după ora 17:11', și 29 martie după-amiaza, comunicarea va fi subminată de un aspect bogat, intens și dizarmonic care îi va provoca pe Vărsători și-i va împinge să ia decizii lipsite de tact. Nativii vor vorbi vrute-și-ne-vrute, vor face gafe, îi „vor călca pe nervii” pe interlocutori, vor fi insistenți și, de multe ori, vor greși în forma și conținutul oricărei informații pe care ar dori să o transmită, ceea ce transformă acest răstimp într-o perioadă total neindicată pentru a susține examene de orice fel, atât teoretice cât și practice dar, mai ales, examene în vederea obțineri permisului sau licenței de a conduce vehicule de orice tip, nu doar automobile. De altfel, în postură de șoferi, Vărsătorii ar trebui să ia decizii cu discernământ după cum, neatenția va fi unul dintre factorii majori de risc chiar și pentru pietoni. Între 29 martie, după ora 18:48', și seara zilei de 31 martie, posibile confruntări cu părinții, cu rudele de sânge pe chestiuni ce țin de bunurile materiale, cu deosebire cele funciare (casă, pământ, loc de veci, recoltă). Pe 31 martie, după ora 19:41', mintea lor va fi un pic mai „aerisită”, în schimb, intrarea planetei Mercur în casa a IV-a, locuită de semnul de Pământ al Taurului, va accentua ambiția și va spori dorința de a intra în posesia drepturilor materiale ce li se cuvin, generând tensiuni și certuri „pe avere”. Relația cu străinătatea (călătorii, deplasări cu scop precis, relația cu instituțiile) va sta, întreaga săptămână, sub semnul încurcăturilor, complicațiilor și neregulilor.



Horoscop Pești pentru săptămâna 25–31 Martie 2017

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→Pe 25 martie, până la prânz, răstimp al gândurilor „trăznite” care însă, dincolo de ciudățenia lor, vor conține un sâmbure de adevăr sau de legitimitate, pentru a justifica reluarea lor, pe un fond psihic mai calm. Între 25 martie, după ora 13:07' și 27 martie după-amiaza, Luna va tranzita semnul lor zodiacal natal și le va oferi beneficiile unei etape astrale blânde, plăcute, detașate de preocupările banale. Peștii vor călători cu gândul, cu visul, cu imaginația, cu inspirația, cu intuiția și vor avea beneficii de pe urma impresiilor trăite cu acest prilej. Moment al refacerii de sine. Între 27 martie, după ora 17:11', și 29 martie după-amiaza, casa banilor (banii care lipsesc, banii care trebuie returnați în urma unui împrumut, banii care trebuie să fie primiți ca plată salarială ori ca drept cuvenit în orice alt tip de relație - donație, întreținere, ajutor, etc.) va fi controlată de o conjunctură astrală defavorabilă. Peștii vor fi aruncați în vâltoarea unor termene-limită sau ale unor situații complicate ce trebuie rezolvate urgent. În jurul zilei de 28 martie, când, pe casa banilor obținuți din muncă și efort propriu, se va produce faza de Lună Nouă, în Berbec, asupra Peștilor s-ar putea exercita presiuni morale, brutale sau ilegale în vederea obținerii unui avantaj material de către o altă persoană dar, totodată, îi va împinge pe acești nativi să aibă inițiative total nefericite cu privire la veniturile lor. Între 29 martie, după ora 18:48', și seara zilei de 31 martie, posibilitate de a reflecta, analiza și decide fără implicare sufletească. Este momentul când Peștii trebuie să se informeze, să se consulte, să învețe și să-și croiască un plan de perspectivă în domeniul de viață pe care simt nevoia să-l schimbe. Pe 31 martie, după ora 19:41', Mercur va intra în casa a III-a a comunicării și a transmiterii de informații și cunoștințe, pe care o va susține excelent pentru o scurtă, dar binevenită, etapă astrală.



Zonia.ro

Horoscop Urania saptamana 25–31 Martie 2017

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții