Horoscopul zilei de 30 martie 2024

Horoscop Special zilei de 30 martie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gem...

Citește Horoscopul zilei de Duminica 30 Aprilie 2017

Written By NIKE B. on sâmbătă, 29 aprilie 2017 | 05:32


Horoscop de azi Duminica 30 Aprilie 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Duminica 30 Aprilie 2017


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Conflictul in care esti implicat ajunge azi intr-un punct periculos in care risti sa rupi o relatie. Ca te certi la cutite cu un colaborator cu care nu prea se poate ajunge la o intelegere sau iti pierzi un prieten de o viata, regretul va fi la fel de mare, pentru ca nu ai fi dorit sa se ajunga aici. Tensiunea escaladeaza pana acolo incat consideri ca singura iesire din razboi este capitularea, intorcand spatele oricaror incercari de negociere. Poate e bine sa luati o pauza amandoi ca sa calmati spiritele, dar nu te gandi chiar la o despartire definitiva!



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Ai mari retineri inaintea unui proiect pe care l-ai pregatit destul de bine, dar ai si un pic de teama chiar inainte de a porni. Ai un presentiment nu tocmai bun ca ceva nu e in regula: ori nu e cel mai bun moment sa-i dai drumul, ori nu detii toate resursele necesare unui succes deplin, ori vezi in ochii celor din jur un dram de neincredere ce te influenteaza si pe tine negativ. Daca intuitia iti atrage atentia sa mai analizezi odata mental toti pasii pe care ii ai de parcurs, ar fi bine sa-i dai ascultare, pentru ca poti descoperi din timp o fisura minora care poate genera mai apoi esecuri.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Esti persoana cea mai potrivita sa intervina salvator in problemele altora, pentru ca ai o atitudine detasata si vezi lucrurile limpede de pe margine. Un coleg nu-si vede capul de treburi, dar tu ii oferi imediat o solutie pe care o descoperi mult mai usor tocmai pentru ca nu esti direct implicat. A fi impartial si detasat e solutia cheie la cele mai complicate probleme ale celor din jurul tau, ca atare poti juca perfect rolul de sfatuitor pentru cei cufundati complet in cine stie ce situatii incurcate. Tu vei imediat calea de iesire tocmai pentru ca privesti de deasupra.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Stai si gandeste-te foarte lucid la situatia in care te afli, fara sa o vezi doar intr-o lumina roz. Da, sa fii optimist e bine, dar nici exagerat de optimist totusi... Daca intuitia iti spune ca exista pe undeva si un risc, si o minciuna, si un motiv de ingrijorare, ocupa-te acum de ele, ca nu cumva sa treci la etapa urmatoare construind pe un teren instabil generat de vis sau iluzie. Fii deschis la alternative, nu te crampona de o singura cale, spunand ca e singura pe care o accepti, ci arata-te dispus sa incerci si alte solutii, poate mult mai bune decat cele la care te gandeai.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Banii sunt preocuparea ta principala, nu pentru ca nu i-ai avea, ci pentru ca a sosit momentul unor decizii majore si nu ai vrea sa gresesti. Esti tentat sa investesti, sa cumperi ceva si consideri ca si momentul e prielnic, si pretul e convenabil, deci ce sa mai astepti? Poti aduce la zi o serie de plati obligatorii, cum ar fi taxe, impozite, facturi ceva mai mari decat de obicei, dar desi vezi cum se duc banii din portofel sau din cont, macar esti multumit ca ai reusit sa mai scapi de o serie de plati. Te vei simti bine dupa ce vei sterge de pe lista o multime de datorii.


Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Nu fi comod in a-ti face dreptate, daca simti ca cineva a gresit major. Da, a te lupta cu minciuna si cu rautatea nu e usor, e un razboi al nervilor, dar daca tu consideri ca celalalt e vinovat, trebuie sa iti iei inima in dinti si sa te ridici impotriva greselilor sale. Lupa cu cei care gresesc, fie ca ti-au gresit tie, fie ca imbraci haina de justitiar pentru altii care nu au putere sa lupte. Vei dobandi victoria finala numai daca depasesti faza aceasta de usoara neincredere si lene, in care ai fi tentat sa spui, inainte de orice: nu va merge! Ba orice se poate daca apelezi la legile corecte, la dovezile cele mai solide, si se va face lumina si dreptate!




Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Ti se pare mult prea greu un plan la care ai depus mari eforturi, dar simti ca deja te depaseste. Ar trebui sa privesti un pic inapoi, nu la ce faci azi si nici la ce ai facut ieri, ci la felul cum ai pornit acest plan, atunci, la inceput. Problema se afla chiar la sursa, pentru ca nu ai pornit cu dreptul, ci de acolo s-au dat toate peste cap. Ia-o inapoi cu calm si atentie pe firul actiunii pana la punctul de inceput si repara totul, pentru ca ai acum ocazia de a o lua de la capat, cu alt tonus si cu solutii mult mai bune. E ca si cum ai tricotat un fular pana la un punct, dar descoperi ca nu ai urmat modelul corect chiar de la primele randuri, deci esti nevoit s-o iei de la inceput. Fa-o fara retinere!







Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai nevoie de mult studiu, ca atare propune-ti sa cauti, descoperi si sa explorezi serios acel domeniu care te va face sa te simti implinit. Esti pe drumul cel bun spre un apogeu personal, fie ca e vorba de un proces de dezvoltare spirituala inceput cu incredere, pentru ca vrei sa devii mai bun, mai matur, mai intelept, fie ca e un continuu studiu pentru a urca mai sus pe scara ierarhica. Te preocupa mult reputatia ta, renumele tau de bun profesionist, imaginea ta in cariera si ceea ce decizi azi poate avea efecte dintre cele mai bune si pe termen lung. Nu te astepta la rezultate imediate, e un drum lung si greu, dar plin de satisfactii atunci cand vei ajunge la capat. Ai curaj, deci, sa iei o decizie de zile mari privind drumul pe care vrei sa evoluezi in viata!



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Chiar daca ultima perioada a generat conflicte, azi sunt toate sansele de a redresa situatia in cuplu, in familie, in orice gen de parteneriate defectuoase. Discutia pe care o ai cu ceilalti membri ai familiei are rolul de a clarifica aspecte pe care fiecare le-a inteles gresit inainte. Acum aveti fiecare starea necesara de intelegere si ascultare pentru a lamuri lucrurile fara nervi, cu calm, cu toleranta, exact asa cum fiecaruia ii place. Gasesti multa compatibilitate in omul de langa tine, in cel cu care iti imparti viata, formati un tot unitar bine inchegat si nu ai decat motive de bucurie cand vezi ce bine va completati unul pe altul.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Daca trebuie sa participi intr-o competitie sau esti implicat intr-o situatie conflictuala, nu vei fi in cea mai buna forma pentru lupta, pentru ca esti mult mai sensibil azi. Lupta-te cu starile contradictorii care se cuibaresc azi in inima ta, deoarece ai nevoie sa fii linistit, relaxat, nicidecum stresat si incarcat de atatea emotii negative. Esti in fata unui moment tensionat care naste un fel de trac in interiorul tau pentru ca nu stii foarte sigur nici ce te asteapta si nici cum vei face fata acelei provocari, de aceea stai ca pe ghimpi in asteptarea primei infatisari.




Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Iti lipseste motivatia, curajul, determinarea, desi exact acestea sunt de obicei atuurile tale forte, dar de data aceasta preferi sa stai cuminte in banca ta. Parca astepti ca scanteia sa vina din alta parte, si spui inainte de orice doar: nu se poate, nu merge, nu ma bag. Pacat, ai face fata de minune daca te-ai mobiliza un pic, dar te lasi cuprins de o oarecare stare de lehamite combinata cu teama de a nu gresi, ceea ce, evident, te opreste din elan. Daca intuitia iti spune sa mai astepti, poate e bine s-o asculti, dar nu da cu piciorul la aceasta actiune. S-ar putea sa detii toate resursele pentru a o incepe in forta, dar esti cam obosit.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Iti iese in cale exact persoana de care aveai nevoie, care iti va face ziua luminoasa, ca atare iesi in lume, cunoaste oameni, da un telefon, pentru ca nici nu stii de unde sare iepurele! Si tu, la randul tau, poti juca un rol cheie in problemele unui prieten care nici nu-ti spune bine prin ce trece, ca tu deja i-ai oferit solutia salvatoare. Schimbul de opinii, dialogul, intalnirile, lucrul in tandem sunt favorizate azi, si fiecare are ceva de castigat. Ai sansa de a te remarca in ochii unei persoane care, de acum inainte, s-ar putea sa te numeasca cel mai bun prieten!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții