Horoscop dragoste 29 martie 2024

Ce spun astrele Horoscopul zilei de dragoste 29 martie 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astr...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 29 Aprilie 2017

Written By NIKE B. on sâmbătă, 29 aprilie 2017 | 05:27


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 29 Aprilie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 29 Aprilie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Daca aveti probleme de ordin legal, astazi se vor rezolva. Se prevede un venit din acest proces. Latura financiara a vietii este favorizata de planete.



Horoscop pentru femeia din Taur

Sunteti provocat de propriile emotii si trairi. Cu toate ca vreti sa demarati noi proiecte, va loviti de un nivel scazut de energie, care nu va permite sa va puneti in practica talentul.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Sunteti solicitat de prieteni si asta va face sa va simtiti important. Felul mai tacut de a fi se dovedeste a fi un atu astazi.


Horoscop pentru femeia din Rac

Daca acordati prea mult timp distractiei azi, va veti trezi ca in zilele viitoare, nu aveti timp nici sa respirati. Sunteti, ce e drept, foarte popular, dar veti fi si maine la fel, chiar daca astazi mai refuzati din propunerile de iesiri.



Horoscop pentru femeia din Leu

Tindeti sa fiti impulsiv si anxios, lucru care va provoca schimbari in universul dumneavoastra. Va simtiti ciudat si trageti concluzii pripite.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi, toate actiunile dumneavoastra vor fi percepute ca fiind sincere si din inima. Acest lucru va permite sa va echilibrati relatiile, dar numai daca apelati la diplomatie.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Sunteti exigent si inovativ, dar pentru a-i aduce pe cei din jur la acelasi nivel, trebuie sa rezolvati mai intai problemele ramase fara solutie din trecut. Atentie, ii puteti indeparta pe cei din jur prin atitudinea impunatoare!






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ambitii personale sau legate de munca intra in conflict cu responsbilitatile de acasa. Sunteti coplesit de prea multe pretentii din partea celor dragi. Fiti rabdator!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

E o perioada buna pentru a cunoaste oameni noi, sau chiar sa dati startul unei noi relatii. Simtiti nevoia sa fiti inconjurat de oameni si, din fericire, astrele tin cu dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

E o zi in care viata amoroasa e in prim plan. Atentie, felul in care o abordati astazi va da tonul pentru perioada urmatoare.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Sunteti nerabdator si cicalitor la locul de munca, lucru care va atrage antipatia colegilor. Nu sunteti om de echipa si preferati sa lucrati pe cont propriu.

Horoscop pentru femeia din Pești

Rezervati timp pentru momente mai solemne. Concentrati-va atentia pe visele dumneavoastra si dati frau liber iluziilor.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții