Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Citește Horoscopul zilei de Duminica 25 Iunie 2017

Written By NIKE B. on sâmbătă, 24 iunie 2017 | 06:24


Horoscop de azi Duminica 25 Iunie 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Duminica 25 Iunie 2017


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Primesti o veste ce iti strica toate planurile. E ca un refuz final ce iti taie tot elanul si nu mai poti merge mai departe pe acelasi drum ca inainte. Poate fi ziua unei alegeri definitive ce va avea efecte de durata in cariera ta, dar pe moment esti un pic debusolat, nestiind incotro trebuie sa mergi de acum inainte. Esti nevoit sa iei niste masuri rapide de schimbare totala a directiei si e normal sa nu fii foarte sigur pe tine in fata unei alegeri atat de drastice. De maine lucrurile vor sta complet diferit.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Oboseala nu e un impediment atat de mare pentru tine, desi esti epuizat dupa o saptamana plina de munca si evenimente. Tot mai gasesti in tine resurse de energie pentru a te ocupa de un proiect mult prea interesant ca sa-l lasi pe altadata. Iti aduni fortele pentru ca esti motivat la maxim de ceea ce ai putea obtine, ca atare nu poti rata ocazia. Chiar daca un efort in plus te-ar putea lasa fara vaga, merita totusi, pentru ca ai putea ajunge la rezultate demne de mandrie! Concentreaza-te, oricat de greu ar parea, pentru ca ai regreta daca-l lasi sa treaca!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Nu te lasa doborat de o banala piedica. Daca te prinde intr-un moment fragil, gata sa renunti la cel mai mic hop, vei regreta mai tarziu slabiciunea de acum, ca atare aduna-ti fortele si lupta, orice ar fi. Vei fi mandru cand vei fi depasit starea de sensibilitate de pe parcurs, absolut omeneasca de altfel, dar totul e o chestiune de vointa, totusi! Piedici exista la tot pasul, dar asta nu inseamna ca renunti de fiecare data, ci descoperi in tine resurse fantastice de energie si de ambitie pentru a ajunge acolo unde doresti, chiar daca e greu.


Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Abia astepti un eveniment fata de care ai o atractie speciala, pentru ca il privesti ca pe o eliberare de stres, ca pe o evadare din cotidian. Poate e vacanta mult asteptata, o calatorie de la care ai mari asteptari sau doar o intalnire cu prietenii pe care o presimti ca fiind cu totul speciala. Privesti spre viitor cu un soi de optimism dus la extrem, ceea ce nu e o noutate la tine, dar nici nu lasi lucrurile sa ajunga ele singure acolo, ci le grabesti cumva evolutia pentru a te bucura mai repede de ceea ce visezi sa ti se intample.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Nu esti in apele tale si se vede ca ceva te apasa pe suflet. Exista un aspect care te face mai sensibil, mai ingandurat, foarte vulnerabil la stimuli negativi. Esti gata sa plangi de la orice fleac, sa te enervezi de la orice aspect care nu-ti convine, pentru ca s-au infiltrat in inima ta niste emotii negative, care de obicei nu te caracterizeaza. Lupta cu aceste stari, pentru ca nu sunt genul tau, si agata-te de un carlig de optimism si buna dispozitie oricat de mic, care sa te readuca la normal cat mai repede.


Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

O zi de liniste, in care sa nu te gandesti la nimic din ceea ce a ramas neterminat la serviciu, iti face bine. Ba mai mult, detasat de stresul de zi cu zi, descoperi ce bine ai rezolvat unele lucruri, cat de descurcaret ai fost, cate stii sa faci, deci poti spune, cu bucurie, ca munca ta este plina de satisfactii. Nu conteaza cat de mult ai muncit, cat de mari au fost eforturile ca sa ajungi aici, ci doar senzatia de implinire care te invaluie acum, la final. Se poate spune ca rasare soarele si pe strada ta, deci simte-te bine!



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Sperai sa fie o zi linistita, dar in loc de odihna si activitati de placere, ai parte cu o situatie neprevazuta care strica atmosfera. Parca te-ai trezit in mijlocul unei furtuni, desi cerul parea complet senin inainte, deci o surpriza pe care nimic nu o prevestea ca se apropie. Toate planurile pentru azi sunt date peste cap si, in loc sa dormi, sa te relaxezi, sa te ocupi de ceea ce-ti face tie placere, trebuie sa schimbi totul din mers, avand parte de o zi stresanta si obositoare. Nu-ti face asadar planuri prea stricte, pentru ca pot fi date peste cap si nu vei sti cum sa te adaptezi noii situatii.






Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vrei nimic altceva decat sa te bucuri de linistea casei tale. Preferi sa-ti petreci ziua in familie, in mediul cu care esti obisnuit, fara a visa la nimic care ti-ar putea strica pacea care te copleseste. Chiar daca sunt aceleasi lucruri de zi cu zi pe care le stii pe din afara si care te plictisesc, preferi sa te ocupi de ele, din putina comoditate. Daca ar aparea altceva mai interesant, ai respinge din start oferta, pentru ca nu dai semne ca ai avea chef de ceva. Orice activitate statica, sedentara, pasiva, iti e pe plac, de parca nu ai vrea sa te deranjeze nimeni si nimic din lenea instalata. Meriti si tu o zi de totala detasare!



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Meriti si tu o zi de totala relaxare. Spune-i chiar lene, pentru ca ai tras din greu in ultima perioada si acum ai nevoie sa te rupi de orice si sa-ti reincarci bateriile. Fa ceva care iti umple inima de fericire, o activitate aducatoare de liniste interioara, de buna dispozitie, de placere. Ca te dedici unui hobby personal de care nu ai timp decat arareori sau ca te ocupi de cei dragi care te primesc cu bratele deschise, te simti bine in aceasta postura, cu atat mai mult ca nici nu apare nimic complicat sau obositor care sa te solicite in vreun fel. Ceea ce faci e comod, confortabil, amuzant, in deplina armonie cu nevoia ta de odihna.



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Stai de vorba cu familia si pui tara la cale pe indelete pentru perioada imediat urmatoare. Planurile pe care vi le faceti impreuna au toate sansele sa se materializeze, pentru ca nu sunt simple vise sau iluzii, ci proiecte cat se poate de concrete pentru care aveti toate mijloacele necesare sa le duceti la capat. Fiecare va juca un rol in desfasurarea lor, ca atare trebuie sa va asumati fiecare responsabilitati concrete, fara a promite ceva ce nu puteti face. Spune ce sta in puterea ta si du la indeplinire!




Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Primesti o veste despre niste evenimente viitoare, dar nu-ti place deloc ce auzi. Sunt vesti cam triste, pesimiste, de care nu te poti agata cu nici un chip, pentru ca iti taie complet orice speranta. Se poate face ceva pentru a evita acea situatie neplacuta, si cum primesti vestea din timp, poti interveni cu precautie in asa fel incat sa ocolesti ghinionul. Ca atare chiar si in fata vestii proaste, tu tot reusesti sa iti aduni repede gandurile ca sa mergi mai departe.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Nu trata compromisul pe care esti nevoit sa-l faci azi ca pe o povara, ci fa-o cu un dram de detasare, de nepasare, ca si cum n-ar fi nimic atat de complicat. Glumeste, fa haz de ceea ce trebuie sa faci chiar daca, undeva in adancul sufletului, nu-ti convine pe de-a-ntregul ceea ce trebuie sa accepti. Merita sa faci acest sacrificiu, ai sa vezi ca vor veni numai consecinte pozitive in urma acestui gest pe care il faci. A-ti calca din cand in cand pe orgoliu sau pe inima nu e chiar atat de greu sau de rau, deci fa-o cu incredere ca e spre binele tau si fara nici un fel de regret. Tu esti cel care are de castigat de aici, nu cel care, pe moment, are impresia ca a obtinut o victorie in fata ta.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții