Zodiacul chinezesc zilnic 26 Aprilie 2024

Află ce-ți rezervă astrele! Zodiacul chinezesc zilnic 26 Aprilie 2024. Previziuni astrale pentru toate zodiile. Zodiacul chinezesc ziln...

Citește Horoscopul zilei de Luni 26 Iunie 2017

Written By NIKE B. on duminică, 25 iunie 2017 | 06:45


Horoscop de azi Luni 26 Iunie 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Luni 26 Iunie 2017


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Daca tot ai parte de o zi linistita in care nu apare nimic care sa te streseze, elibereaza-ti mintea de griji! Orice tehnica de care dispui si care iti poate linisti mintea si inima ar fi recomandabila, ca atare foloseste somnul, meditatia, rugaciunea, lectura, orice altceva iti poate distrage gandul de la preocuparile obositoare ale ultimei perioade. O discutie cu o persoana in varsta, cu mai multa experienta de viata, poate avea un asemenea rol vindecator, de parca vocea lui te alina, sfaturile sale te vindeca, si simti ca, datorita lui, ti se ridica de pe umeri o mare povara de griji si ganduri negative. Asculta-l si urmeaza-i indrumarile!



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Discutia pe care o porti astazi are conotatii cu totul speciale pentru tine. Ai ocazia de a intalni o persoana cu o bogata experienta de viata, care iti impartaseste cu bucurie din tot ce a acumulat el in ani de studiu. Asculta-l cu atentie si tine cont de sfaturile lui. El e acolo ca sa-ti atraga atentia asupra unor aspecte prin care si tu ai trecut si pe care nu le-ai inteles pe de-a-ntregul, iar el poate pune degetul exact pe marele tau semn de intrebare. Parca te-ar cunoaste bine si iti vorbeste de una din greselile pe care le-ai facut candva si pe care o credeai uitata, dar el tocmai acolo iti atrage din nou atentia, oferindu-ti acum o lectie, o povata poate chiar si o solutie de a restabili echilibrul dorit. Nu te teme sa discuti despre trecut cu intelepciune.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Te simti obosit, tracasat, impovarat de emotii care nu au ce cauta in inima ta, tocmai de aceea ar fi bine sa iti oferi mai multa atentie si sa incepi sa te si rasfeti un pic. Ofera-ti acel lucru care te bucura pe tine cel mai mult: o carte buna de citit, o seara la spa, o vizita la coafor, o haina noua, orice crezi ca ti-ar putea ridica moralul si aduce din nou zambetul pe buze. Daca stai de buna voie captiv intre grijile si datoriile care te tin blocat, nu ai cum sa-ti recapeti energia, deci de tine depinde sa iei azi taurul de coarne si sa iti permiti un bonus doar pentru sufletul tau. Efectele unui astfel de dar vor fi fantastice, deci rasplateste-te din belsug!


Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Te afli intr-un mediu in care, altadata, te simteai mult mai bine si aveai relatii amicale cu toata lumea, dar de data aceasta ceva te irita si te face sa te comporti ostil. Fa un efort sa te adaptezi tu la acest grup, nu invers, pentru ca tu esti factorul perturbator care da peste cap armonia si buna intelegere. Daca ai mereu ceva de comentat si critici parerile cu care ceilalti reusesc sa se puna de acord, e semn ca cel recalcitrant esti tu, deci trebuie sa iti revizuiesti cumva atitudinea agresiva.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Ai sufletul impovarat de sentimente greu de exprimat. Parca ceva lipseste pentru a putea spune ca esti fericit si ti se citeste pe chip suferinta. Norocul tau vine prin intermediul unei persoane dragi care iti arata prin gesturile sale de afectiune cat de mult te iubeste si incearca sa-ti abata gandul de la problemele tale. Nu are rost sa-l obosesti cu necazurile tale, deci accepta propunerile sale de a te ocupa si de altceva, mult mai placut.


Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Daca tot nu ai starea necesara pentru a te ocupa de unele proiecte de care erai interesat, ia-ti si tu o pauza doar sa stai pe loc. Da, chiar sa lenevesti acasa, fara sa faci nimic special, pentru ca ai si tu nevoie de asa ceva. Tocmai pentru ca reusesti sa te detasezi de toate si sa nu te mai gandesti la probleme, descoperi alte variante care ar putea duce la rezultatele pe care le doresti. Nu te enerva ca trebuie sa bati pasul pe loc, pentru ca un astfel de ragaz nu e deloc in defavoarea ta. Fara altceva care sa te irite, parca intelegi altfel lucrurile si gasesti mai usor portite de iesire din impas. Permite-ti deci o zi de repaus!



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Este o zi luminoasa, in care optimismul naste optimism, zambetul sincer pe fata declanseaza alte zambete in jur. Daca vrei ca ziua sa se mentina in acelasi ton pana diseara, nu renunta la aceasta stare de bine care te copleseste. Cu cat mai multe motive apar pentru a te simti bine in pielea ta, cu atat profita mai repede de ele, deoarece lucrurile minunate apar de pretutindeni cand ai asemenea atitudine. Reusesti sa vezi in jurul tau doar ce-i mai frumos si mai vesel, nu te abati de la gandirea pozitiva si descoperi in oamenii din jur doar fata lor prietenoasa si buna. Bucuria e refrenul acestei zile: o degaji, o primesti, o generezi in jur ca o faclie care incalzeste totul in jurul ei!






Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Orgoliul nu e bun la nimic, te-ai convins si tu de asta, ca atare daca azi ti se ofera sansa de a ierta o situatie care nu te-a avantajat, fa-o cu inima deschisa. E un semn de intelepciune si maturitate daca treci cu vederea ceva ce te-a ranit, fara sa tot amintesti de asta, si daca ii arati celui care se face vinovat de aceasta situatie ca esti capabil sa ierti si sa uiti. Sigur, ai fi dorit si niste scuze, dar esti capabil sa il ierti chiar si daca uita sa le foloseasca. Asta da atitudine corecta si optimista pentru ca te vei simti mult mai bine dupa ce iti iei de pe suflet o povara atat de grea precum resentimentele. Prefa-te ca nici n-au existat acele motive de suparare!



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Este o zi lejera, in care trebuie sa iesi din casa sa privesti cerul, daca ai norocul sa fie senin, sa umbli pe unde vezi cu ochii pentru a te aerisi, sau daca mai ai si lansa de a te afla in mijlocul naturii, atunci cu atat mai bine iti merg toate. Ai multa energie ce se cere consumata in mod constructiv, de aceea jocul cu copii in parc, o sedinta de aerobic la sala sau o zi petrecuta afara s-ar potrivi de minune. Ai mare nevoie si de miscare, si de aer proaspat, ca atare cauta sa ajungi intr-un loc unde aceste doua nevoi principale ti-ar fi pe deplin si in mod fericit satisfacute.



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Nu ai curaj sa te exprimi in voie cand te afli in preajma unor persoane mai autoritare din fire care au mereu un cuvant de spus. Desi ai avea si tu multe de comentat despre aceasta problema, te lasi prea repede coplesit de puterea celorlalti de convingere si renunti la propriile pareri doar pentru a le face lor pe plac. A accepta tacit pozitia altuia care e cu ceva mai presus de tine nu e in avantajul tau, pentru ca lasi impresia ca poti fi usor de invins sau de condus si ca nu ai personalitate. Ridica-te si spune ce gandesti, lasand timiditatea la o parte.




Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Inainte de a te implica intr-o actiune noua si incitanta, stai un pic si chibzuieste, ca nu cumva sa te arunci intr-o directie incomplet analizata. Poate primesti suficiente semnale din jur care vor contribui la reusita finala, deci trebuie sa stai cu urechile palnie la orice informatie suplimentara de pe parcurs. Asculta deci ce au ceilalti de spus, asculta povestile altora despre situatii similare, asculta de cei care te invata de bine, deoarece toate aceste lectii primite inainte de a lua startul, vor avea un rol important pentru a te duce mai repede spre scopul cel mare. Deschide urechea si inima pentru ca ai multe de aflat!


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Viata de familie poate cunoaste azi o schimbare minunata, si trebuie sa te adaptezi din mers, ca sa nu pierzi acel moment superb! Copiii sunt in centrul atentiei, pentru ca ei vor sa stai mai mult cu ei, sa le oferi mai mult, iar atmosfera acesta iti prieste de minune. Pentru unele cupluri, poate fi ziua unei vesti de milioane cu privire la o viitoare venire pe lume a unui copil, in timp ce altele discuta mult mai serios si mai clar despre o posibila casatorie. Daca aceste planuri sunt acum preocuparile tale principale, sunt mari sanse sa primesti vesti excelente in acest sens sau chiar sa faci un pas mare si bun inainte printr-o decizie deosebita sau o initiativa majora! Iubesti si esti iubit asa cum iti doresti!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții