Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 25 Iunie 2017

Written By NIKE B. on duminică, 25 iunie 2017 | 06:36


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 25 Iunie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 25 Iunie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Te afli intr-o perioada de mare evolutie in care inveti sa-ti imbini idealurile personale si convingerile religioase si filozofice astfel incat sa nu mai fie in conflict unele cu celelalte. Efectul este o stabilitate interna care te va ajuta mai tarziu sa induri declinul si ghinioanele.



Horoscop pentru femeia din Taur

Asta este momentul oportun pentru un lifting facial sau o schimbare drastica de look. Acest aspect are legatura cu un sfarsit, prin urmare o relatie si/sau o casatorie poate lua sfarsit. Asta va duce la schimbari pentru tine si cei apropiati tie.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Instabilitatea emotionala te poate impinge sa primesti un ultimatum de la cei pe care ii iubesti. Un nou sef cu care nu te intelegi iti poate cauza neliniste sufleteasca.


Horoscop pentru femeia din Rac

In aceasta perioada ei ai grija de sanatatea ta. Esti pe cale sa te lasi doborat/a. Nivelul tau de energie este scazut si eforturile tale sunt sortite esecului mai mult ca niciodata. Este deci mai bine, sa depui un efort de doua ori mai mare sau sa iei o pauza si sa astepti imbunatatiri. Iti vei intra in forma in scurt timp.



Horoscop pentru femeia din Leu

Familia si prietenii va sprijina sau va ajuta pentru a vedea o anumita situatie dintr-un alt punct de vedere. Daca au probleme, acestea urmeaza sa se rezolve. Exista trei cuvinte care va descriu starea de sanatate: imbunatatiri, sex si senzualitate.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Este o perioada a schimbarilor si provocarilor in cariera, o perioada in care trebuie sa te adaptezi la noi realitati sau vei ramane in urma. "Nu poti mereu sa primesti ceea ce iti doresti, dar daca incerci vei primi ce ai nevoie" este unul din acele momente, este vital sa cunosti diferenta dintre nevoi reale si dorinte nerealiste.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Trebuie ca uneori sa faci anumite lucruri, chiar daca inima nu este complet de accord cu asta. Sa ai sentimente contrarii despre actiunile tale nu te ajuta, asa ca ar fi timpul sa iti faci rationamentele bazat fiind pe o judecata obiectiva asupra a ceea ce ai de facut, in ciuda presimtirilor, lasand indrazneala sa actioneze mai tarziu.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ciclul care iti domina acum viata indica concentrare asupra creativitatii si sentimentele, aspect e in care poti simti ca uneori esti tras inapoi. O abrdare sistematica a acestor aspect este o necessitate, daca vrei sa obtii ceva. Trebuie sa realizezi ca nu poti avea totul chiar asa cum ti-ai dori si de asemenea ca prea mult control asupra lucrurilor nu este benefic.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Manipularea blanda este abordarea potrivita, si ceilalti sunt mai usor de convins daca ii iei cu binisorul. Daca iti mentii metodele traditionale de convingere vei avea de castigat mai mult decat daca innovezi. Mentinand un nivel ridicat de confort vei avansa mai repede si mai bine.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Va sugerez sa va controlati impulsurile pasionale, indiferent de natura lor. Acest lucru va poate aduce multe avantaje. Daca aveti propria afacere, asteptati-va la cateva provocari financiare in aceasta perioada.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ai incredere in instinctele tale atunci cand ai de-a face cu multimile. Te poti afla in compania unor oameni ciudati care nu gandesc si nu actioneaza in modul pe care tu il consideri corect, ai incredere in tine si fii circumspect cu ei. Aceste zile sunt bune pentru a-ti reevalua principiile morale si etica.

Horoscop pentru femeia din Pești

Este o zi ideala pentru a-ti atinge obiectivele la munca. Poti da dovada de multa determinare si insistenta in felul in care iti duci la bun sfarsit indatoririle dar si in felul in care iti impartasesti ideile cu ceilati. Nu te misca pera brusc totusi pentru ca asta ii poate face pe ceilalti sa se opuna si te poate face sa gresesti.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții