Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Luni 26 Iunie 2017

Written By NIKE B. on luni, 26 iunie 2017 | 06:24


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 26 Iunie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 26 Iunie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

S-ar putea sa ai parte de o discutie importanta sau de uns chimb de informatii si daca vei merge la o cina sau la o petrecere vei fi oricum mult mai fascinate/a de discutie decat de distractie, bautura sau chiar de intrega petrecere. Este bine in aceasta perioada sa iei in considerare sfatul unei persoane pe care o respecti in luarea unei decizii.



Horoscop pentru femeia din Taur

Treci printr-o criza de socializare prin care ocazional trec majoritatea oamenilor. Tu trebuie sa re-evealuezi unde te integrezi si sa decizi daca vrei sa faci parte, sa fii singur sau sa faci anumite compromisuri in viata ta.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Este timpul sa te astepti la orice, dar lectia acestei luni este sa eviti sa-ti pierzi capul. Schimbarile bruste, rasturnarile de situatie, amanarile te pot zapaci daca vor aparea fara ca tu sa le prevezi si sa-ti mentii calmul. Daca si tu ai cateva indoieli, nu te ingrijora sunt inerente.


Horoscop pentru femeia din Rac

Solutiile concrete sunt preferate si semnificatia profunda conteaza. Poti sa optezi pentru o abordare mai realista care face fata necesitatilor situatiei. Nu fii formal/a si mai ales nu te astepta ca si ceilalti sa fie.



Horoscop pentru femeia din Leu

Cu cat devii mai interesat de bani, cu atat iti vor veni mai greu. Daca iubesti ce faci si daca esti multumit cu situatia ta, vei avea parte de rezultatele pe care ti le doresti. Rabdarea ta va disparea daca remuneratia ta va depinde de o terta persoana. Renegocierea este esentiala inainte sa faci urmatorul pas pentru a putea evita confuzia.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Incercuirea perimetrului si repararea gardurilor este ceva natural acum, separarea dintre tine si ceilalti este nevoie sa fie accentuate pentru a castiga recunoastere. Creditul castigat si crediturl datorat celorlalti trebuie sa fie bine delimitat.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Un incident de acasa sau ceva ce o persoana spune despre tine te poate demobiliza astazi, insa nu-i da prea multa importanta, caci se poate sa nu fi informat/ a corect si mai tarziu problema sa se rezolve. Daca nu ai parte de atentia pe care o vrei, nu o lua ca pe un afront.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Planetele favoravile te fac sa cunosti pe cineva care are un character puternic. Vei intra in contact cu oameni care pun accent pe infatisarea fizica, sau sanatate si vindecare. Este o perioada destinata procreerii, marcand nasterea unui baietel daca esti casatorit/a sau vrei sa-ti intemeiezi o familia.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Trebuie sa fii atent/a sa nu renunti la relatiile pe termen lung doar pentru ca te afli in dificultate. Unul dintre factorii care fac situatia asta dificila este indecizia de a-ti sacrifica anumite lucruri in viata si in mod regretabil nu exista un raspuns cert. Trebuie sa iei decizia pe baza valorii si semnificatiei acestui gest nu doar in baza simplitatii.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Poti sa-ti vrajesti publicul, fa rost de intalnirea dorita prin persuasiune si fii cat poti tu de poetic/a. Imaginatia si gandirea creativa sunt evidentiate de acest aspect. Iti este mai usor ca de obicei sa-ti exprimi sentimentele si sa explorezi adevaruri filozofice si spirituale. In cel mai rau caz te poti bucura de o carte sau un film bun.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Te inconjoara multa tensiune, dezechilibre emotionale si evenimente care te deranjeaza acasa. Asta poate fi cauza dorintei tale de a fi singur/a, retras/a si secretos/oasa. S-ar putea sa apara la orizont niste schimbari cu privire la o propietate sau bani.

Horoscop pentru femeia din Pești

Cand ai indoieli in privinta unui lucru apeleaza la sarm. S-ar putea sa scapi basma curata daca iti vei folosi forta carismei personale sa depasesti orice obstacol. Singurele greutati cu care s-ar putea sa te confrunti cu abordarea asta este aceea ce desi poti face ca oamenii sa-ti treaca cu vederea defectele acum, ele pot deveni vizibile mai tarziu, asa ca trebuie sa fii in stare sa te tii de promisiuni.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții