Horoscop weekend pentru femei 29-31 martie 2024

Horoscop pentru femei weekend 29-31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de as...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 24 Iunie 2017

Written By NIKE B. on sâmbătă, 24 iunie 2017 | 06:09


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 24 Iunie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 24 Iunie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Compania celorlalti este un factor esential pentru linistea ta sufleteasca, caci nu iti face placere sa faci ceva singur/a. Este posibil sa ai parte de un fel de intelegere reciproca cu un frate sau o sora. Pe de alta parta va trebui sa fii atent/a la partenerul de viata sa de afaceri.



Horoscop pentru femeia din Taur

Daca esti tentat/a sa iti scoti in evidenta defectele, fa asta doar daca vei dobandi ceva si nu vei pierde timpul. Daca lucrurile stagneaza, exista un motiv intemeiat, si acum este timpul sa afli de ce. Nu te distruge, perfectioneaza-te, nu poti sa-ti infrangi limitarile pana nu ti le constientizezi.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Planetele iti maresc compasiunea si astazi vei asculta unele lamentari sau discutii despre probleme de sanatate ale cuiva. Esti foarte impacta/a cu tendinta spre contemplatie si vei lua parte la o distractie, mai ales in domeniul artei sau la cinema. Daca este canalizata corect, se poate dovedi a fi benefica pentru tine si pentru cei vizati.


Horoscop pentru femeia din Rac

Daca actionezi impulsiv, poti sa gresesti grav, asa ca nu fi grabit sau temperamental: vei regreta consecintele. Nu este momentul sa-ti stabilesti prioritatile sau drumul pe care vrei sa-l urmezi in viata. Uneori dorinta de a face ceva "orice!" poate scapa de sub control.



Horoscop pentru femeia din Leu

Se prevede o intensificare a flacarei care sustine credinta religioasa. Sunteti mai conectat la chestiuni spirituale si simtiti nevoia sa discutati cu oameni care au aceleasi viziuni. De cand nu ati mai mers la biserica?


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Toata luna este caracterizata de o iluzie placuta dar riscanta, iluzie intretinuta si de ceilalti, asa ca ai grija sa nu te lasi prins/a in valtoarea unui capriciu de moment care poate avea consecinte pe termen lung. Inarmat/a cu atentie, totusi, abia astepti ca roata sa se intoarca in favoarea ta.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Aliniamentul de acum favorizeaza stabilitatea in viata ta, esenta, simtul practic si pretuirea, pretuirea aspectelor materiale cat si cele spirituale. Asta marcheaza o perioada a proiectelor pe termen lung, in care apreci�is substantialul in locul efemerului.In aceasta perioada te concentrezi aupra trecutului mai mult decat asupra unor noi orizonturi.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Se poate sa fii foarte sensibil/a azi, romantic/a si schimbator/oare, fanteziile te domina azi. Comunica cu oamenii prin intermediul muzicii, al artei, prin atingeri si imbratisari daca trebuie. Muzica te va incita si va imbina frumosul cu romanticul. Gasesti-ti ritmul si danseaza. Astazi poti fi intr-un mod bizar pe aceeasi lungime de unda cu cineva.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Daca apare un eveniment nefericit tu vei fi tapul ispasitor fara sa ai vreo vina. Nu este timpul sa ai incredere in colegi, care pot folosi ce afla in avantajul lor. Poti sa lucrezi cu oameni care au probleme de sanatate sau emotionale.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Evita conflictele si neintelegerile cu rudele si prietenii acum. Nu este intelept sa calatoresti sau sa iti cumperi o masina sa ceva mare. In general trebuie sa eviti barfa, nu te increde in nimeni si increde-te in propriile sfaturi.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Lipsa comunicarii va fi problema, daca va exista vreuna azi. Evita certurile ca sa iti mentii echilibrul. Poti deveni tinta unor barfe sau critici care te pot supara dar in sufletul tau stii adevarul. Nu te lasa absorbit in mijlocul aceptor jocuri mentale.

Horoscop pentru femeia din Pești

Este o perioada cand poti sa lasi frau liber emotiilor si sa te intalnesti cu persoane din trecut care te vor ajuta sa rezolvi niste probleme inca nerezolvate . Un telefon de la o persoana pe care nu ai mai vazut-o de multa vreme poata aduce cu sine aceste noi experiente.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții