Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Citește Horoscopul zilei de Joi 27 Iulie 2017

Written By NIKE B. on miercuri, 26 iulie 2017 | 05:43


Horoscop de azi Joi 27 Iulie 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Joi 27 Iulie 2017


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Ai doua directii la dispozitie, dar niciuna nu-ti inspira mai multa incredere pentru a te decide rapid. Stai in cumpana, analizezi situatia pe toate fetele, inainte de a spune la ce varianta te-ai oprit. E posibil ca, la starea de indecizie de acum, sa alegi o cale iar peste cateva zile deja sa regreti, gandindu-te ce-ar fi fost daca porneai in cealalta directie? Daca ai putea amana marile hotarari pe altadata, ar fi mult mai bine pentru tine, deoarece azi nu vei reusi sa vezi lucrurile echidistant si lucid, avand mereu dubii si semne de intrebare fara raspuns.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Cu cat intri in contact cu mai multa lume, cu atat nervii tai sunt mai intinsi, pentru ca ai de a face cu oameni extrem de diferiti si care nu pot coopera cu tine. Esti iritat de replicile din jur, esti scos din sarite de gesturile agresive ale altora, dar nici tu nu esti in cea mai buna forma pentru a pastra dialogul pe un teren pasnic. Ai mare grija la tonul folosit, mai ales fata de oamenii complet necunoscuti, pentru ca un cuvant dur din partea ta nu ar fi decat scanteia unui conflict de proportii, ca atare mai bine te abtii chiar daca te mananca limba…




Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Esti incantat sa vezi ca modul tau corect de a rezolva o problema este apreciat si ai ajuns la roade demne de toata lauda. Ai urmat numai calea cea dreapta, ai respectat regulile si legile, nu te-ai abatut nicio clipa de la ce ti s-a cerut iar acum iata, se vad rezultatele cele mai bune. Esti mandru de tine ca ai reusit sa respecti totul intocmai si nu ai incalcat nicio regula, si e normal sa jubilezi cand vezi ca altii, care nu au facut totul ca la carte, acum au de platit. E tarziu sa vii cu replici gen v-am spus eu, pentru ca vorbesc de la sine adevarul si rezultatele la care ai ajuns.


Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Nu esti cea mai placuta companie astazi. Ai dori ca ceilalti sa te rasfete in gesturi de prietenie si in cuvinte de incurajare, pentru ca treci printr-un moment ceva mai dificil. Sufletul tau pare impovarat de temeri si griji, dar norocul tau de azi este exact sansa de a iesi din mediul incarcat negativ. Ca atare pleaca oriunde vezi cu ochii: o calatorie, o plimbare, o iesire in locuri care te pot rupe de problemele tale e de preferat, pentru ca asa poti uita, pentru cateva ore, de framantarile tale. Nu inseamna ca se rezolva, dar te mai poti relaxa si tu un pic!





Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Cineva intervine in treburile tale si strica tot, in loc sa duci mai departe ceva ce parea sa mearga bine, acum trebuie sa stai pe loc si sa repari greselile acestui inamic care si-a bagat nasul unde nu-i fierbea oala. Descoperi, cu aceasta ocazie, cine e rivalul din umbra care umbla cu barfe si cu bete in roate, pentru ca iti dai seama mai clar ca exista cineva in spatele problemelor cu care te confrunti de la o vreme. Data viitoare vei sti sa te protejezi de astfel de oameni!



Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Disputele din familie sunt absolut normale la atmosfera ceva mai tensionata a acestei zile. De fapt, nu reusesti sa te rupi de motivele de enervare de peste zi si vii cu ele acasa, gata sa strici si aici atmosfera. Fa un efort sa te debarasezi de tot ce te-a suparat pe parcursul zilei, ca acasa sa mentii dialogul pe un teren armonios, altfel arunci in aer toata buna intelegere dintre tine si membrii familiei. Mai mult: prezenta celor dragi devine balsamul de care ai nevoie la capatul unei zile agitate, deci bucura-te de veselia copiilor sau de afectiunea partenerului indreptate spre tine. Nu-i alunga!



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

O actiune inceputa mai demult, de la care aproape ca nu mai aveai nicio veste, ajunge finalmente la un nivel promitator, demn de a fi sarbatorit. Niciodata nu e prea tarziu sa culegi roadele unor eforturi demult depuse, ca atare arunca o privire inapoi, pentru ca abia acum poti vedea unde ai ajuns. Chiar daca o vreme nimic nu parea sa se mai schimbe sau sa se mai miste, iata ca rabdarea ta a dat roade si acum poti observa efectele excelente ale trecutului. E ca si cum, dupa ani sau luni de munca, abia acum esti recompensat pentru cele facute candva, deci uita-te si inapoi, caci a venit vremea dobanzilor si a dividendelor!






Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Prieteniile se nasc si mor, relatiile incep si se termina, ca atare nicio persoana pe care o cunosti, de-a lungul timpul, nu ramane definitiv in viata ta. E posibil sa-ti iei ramas bun de la un amic, dar relatia dintre voi s-a inrautatit major in ultima vreme si simti ca nu mai poti continua asa. Unul din voi trebuie sa fie transant si sa spuna lucrurilor pe nume, chiar daca adevarul doare si poate declansa o criza in relatia voastra. Decat sa te minti mai departe ca totul e perfect, mai bine privesti adevarul in fata si termini aici.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Esti tinut pe loc de interventia nefasta a unei persoane care s-a bagat unde nu-i fierbe oala, dar in loc sa-i ceri socoteala pentru greselile sale, ai tendinta de a prelua pe umerii tai toata vina. Tu nu esti vinovat de aceasta situatie, esti doar o victima colaterala, pentru ca nu ai fost suficient de ferm atunci cand celalalt si-a bagat coada. Nu e tarziu nici acum sa-l scoti din aceasta afacere, ca atare fii dur si spune-i clar ca nu ai nevoie de ceea ce el crede ca ar fi un ajutor. Nici vorba de ajutor, in loc sa-ti fie de folos, mai mult te incurca, deci elibereaza-te repede de compania sa. Te descurci mai bine singur!




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Vestile care sosesc azi de la prieteni au un efect mobilizator asupra ta si iti dau alt chef de actiune. Devii mai implicat, mai agresiv, in sensul bun al cuvantului, si nu te lasi pana ce nu duci la capat ceea ce ai inceput. Cand stii ca ai sustinatori si adepti, ai mai mult curaj sa continui o actiune, oricat de dificila ar fi. Ai un grup de suport care te impinge de la spate si te face sa crezi mai mult in scopul pentru care muncesti si de dragul lor, te ambitionezi sa ajungi repede la rezultatele visate.




Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nu te crampona de o situatie care nu merge tocmai bine in acest moment, ci priveste undeva in departare, spre etapele urmatoare. Acum poate ca da, esti blocat, dar daca transformi un hop intr-o obsesie, fii sigur ca vei ramane aici multa vreme. Cu cat privesti mai detasat piedica de acum, cu atat vei trece mai repede peste ea, pentru ca important acum e sa te concentrezi asupra scopului spre care te indrepti. E ca si cum conteaza destinatia drumului pe care il faci acum, nu nivelul in care te afli in aceasta calatorie, deci priveste peste toate etapele direct la tinta cea mai inalta. Nu-i asa ca arata promitator?




Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Esti un fel de lider in colectivul din care faci parte si ar trebui sa-i conduci si pe ceilalti spre un rezultat comun, dar te irita faptul ca unii nu iti respecta autoritatea si fac totul dupa cum cred ei de cuviinta. Nu e momentul sa fie independenti si sa faca opinie separata, ar trebui ca toti sa-si uneasca fortele spre un scop unic, de aceea iti va fi greu sa te impui in fata celor mai tineri care au impresia ca le stiu pe toate. Ar fi bine sa te asculte, pentru ca tu stii mai bine ce trebuie facut.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții