Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Marti 25 Iulie 2017

Written By NIKE B. on marți, 25 iulie 2017 | 05:37


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 25 Iulie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 25 Iulie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

E un aer parca ireal in seara asta in atmosfera. Fie partenerul te copleseste cu atentii, fie e pur si simplu dispozitia ta visatoare, dar astazi totul pare acoperit cu un praf magic. Lumina din ochii tai e evidenta si e un magnet pentru persoana iubita, care simte ca e sursa acestei stari de bine.



Horoscop pentru femeia din Taur

Intalnirea pe care o ai proramata pentru seara asta va deveni o chestiune serioasa pentru tine. In prima faza, ai acceptat invitatia doar de dragul de a iesi din casa, dar acum iti dai seama ca iti pare rau ca nu ai intalnit aceasta persoana mai devreme.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Situatia in care te gasesti in viata amoroasa te face sa vrei sa iti pui la punct partenerul. Ar fi mai bine fie sa amani acest lucru, fie sa renunti de tot la idee. Ai vorbit prea mult si nu i-ai acordat sansa sa faca acelasi lucru. Asculta si tu ce are de spus celalalt in ce te priveste.


Horoscop pentru femeia din Rac

Ai comunicat cu cineva pe Internet in ultima vreme si simti ca e cazul sa va cunoasteti si fata in fata. Simti nevoia sa treci mai departe de ecranul monitorului, pentru a vedea daca e aceeasi persoana fermecatoare si in fata. Asa ca nu ramane decat sa stabilesti o intalnire cu partenerul tau virtual.



Horoscop pentru femeia din Leu

Contextul astral pune piedici tuturor celor care sunt intr-o relatie. Si nu esti nici tu o exceptie. Vei trece printr-o provocare in relatia ta dar nu e nimic ce nu poate fi rezolvat. Nu ai nevoie decat de o discutie serioasa cu partenerul.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Sa nu te surprinda daca te va intampina un buchet de trandafiri rosii! Chiar daca persoana iubita nu te-a obisnuit cu prea mult romantism, e ceva in atmosfera care incurajeaza indragostitii sa isi arate sentimentele.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Contextul astral asigura o atmosfera placuta si plina de caldura pentru tine si partenerul tau. Vei avea ocazia sa repari acele mici fisuri care au fost intre voi in ultima vreme. Veti avea parte de momente speciale impreuna.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ai o dispozitie artagoasa si iti reversi frustrarile pe partenerul de viata. Chiar daca nu te poti abtine, amcar permite-i sa isi spuna si el parerea legat de toate acuzatiile pe care i le aduci din senin. Daca nu, risti sa te trezesti cu usa trantita in nas.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Nu iti fa griji da ca nu ai cea mai romantica dispozitie! Tot iti poti invita persoana iubita la o cina speciala, in care atmosfera sa fie deosebit de placuta. Nu trebuie sa ie neaparat lumanari si uleiuri parfumate pentru a creea o atmosfera intima.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ai o intalnire in aceasta seara si ti-ai nfacut tot soiul de scenarii idealiste despre persoana care iti ocupa gandurile. Din pacate, vei avea surpriza de a vedea ca nu e deloc asa cu ti-ai imaginat tu ca o sa fie. Incearca sa nu mai construiesti scenarii si lasa lucrurile sa vina de la sine.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Iti dai seama de cat de multa iubire exista intre tine si partener, mai ales ca acum treci printr-o perioada grea. Sprijinul lui iti da forte sa mergi mai departe. Ce ar fi sa ii arati cat de mult il apreciezi pentru ceea ce face pentru tine?

Horoscop pentru femeia din Pești

Nu e stilul tau sa iti impui limite in comuunicare, dar ceva nu pare sa mearga asa cum ar trebui cand vine vorba sa comunici cu partenerul. De data asta, nu e vina ta. Din oarecare motive, exact el e cel care evita discutiile prea profunde. O mana forte va reusi sa il centreze pe problemele pe care le aveti.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții