Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 28 Iulie 2017

Written By NIKE B. on vineri, 28 iulie 2017 | 05:40


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 28 Iulie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 28 Iulie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Deciziile impulsive sau actiunile pripite pot duce la eventuale accidente sau certuri cu cei dragi. Lucrurile spuse direct in acest moment probabil ca vor fi regretate mai tarziu. Nu forta deciziile importante in aceasta perioada si nu-ti asuma riscuri.



Horoscop pentru femeia din Taur

Simtiti din ce in ce mai mult nevoia de a fi in centrul atentiei din cauza pasiunii de a da cadouri si de a fi apreciat. S-ar putea sa fie o faza deschisa, imaginativa si idealista, o perioada la care veti privi in urma cu mandrie si bucurie. Fiti cat puteti de bun si incercati sa pareti si mai bun, daca asa va spune inima.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Valorile dumneavoastra spirituale vor fi puse la incercare. Ideea este: va ajuta credinta intr-un mod practic? Putina cunostinta este periculoasa, mai ales daca nu are nicio relevanta in legatura cu o problema SAU o solutie pentru aceasta. S-ar putea sa aveti nevoie sa faceti un pic de curatenie in gandurile dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Rac

Sunteti inconjurat de forte compatibile si v-ar ajuta sa nu faceti valuri, dar acceptati ajutorul si impartiti beneficiile. Diplomatia si consideratia va duc oriunde, asa ca purtati-va cat mai frumos ca sa fiti inclus oriunde. Miscarile mici si multiple sunt mai bune decat salturile mari, fiindca se aduna si ajung la fel de departe.



Horoscop pentru femeia din Leu

O abordare disciplinata asupra muncii, sanatatii si a altor rutine esentiale ale vietii se impune din aceste zile. 'Este bun pentru mine?' este intrebarea pe care trebuie sa ti-o pui acum , iar daca raspunsul nu este "da", trebuie sa schimbi niste lucruri.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Daca ati facut cunostinta unui prieten cu un alt grup pe care il cunoasteti, s-ar putea sa vi se para ca se apropie prea repede, mai ales daca sunteti ignorat ca si rezultat. Nu este usor sa fii subtil, dar viata isi urmeaza cursul, iar noi nu prea avem ce face. Va sugerez sa va faceti cativa prieteni noi.


Horoscop pentru femeia din Balanță

S-ar putea ca aceasta perioada sa fie foarte zbuciumata, plina de surprize, socuri si tururi de forta emotionale care apar din senin si care dispar la fel de repede. Din fericire, starea dumneavoastra psihica va fi usor de calmat, in ciuda tendintei instabile.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Problemele de sanatate au ca sursa nivelul mare de stres. Bucurati-va de ce faceti, iar daca nu puteti RENUNTATI! De ce sa va bateti capul cand nimeni nu va asculta sau nu va acorda atentia de care aveti nevoie? Schimbarile de cariera sunt exact dupa colt.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

S-ar putea sa va gasiti in casa, izolat de restul lumii in saptamana ce urmeaza. Aceasta este o perioada in care trebuie sa va regasiti si in care sa va dati seama ce simtiti cu adevarat. Asta nu inseamna sa folositi autosugestia (desi ar putea functiona), ci inseamna sa va abtineti un pic, fara a va mai descarca atat de des.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Intuitia este puternica o perioada si exista sansele ca o banuiala pe care o aveti sa fie adevarata, chiar daca nu sunteti sigur cu totul si chiar daca nu aveti un motiv intemeiat sa credeti acel lucru. Acelasi lucru se aplica si in cazul persoanelor-antene, care sunt, de obicei, in pas cu ce simt cei din jurul lor.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Acum este momentul sa capatati mai multa incredere in dumneavoastra, devenind un lider si un deschizator de drumuri. Diferentiati-va de ceilalti si indrazniti sa fiti diferit. Nu va fie frica sa va aratati talentele. In urmatoarele saptamani, stilul dumneavoastra de viata va reflecta cine sunteti, asa ca luati-o pe calea creativitatii.

Horoscop pentru femeia din Pești

Treci printr-o perioada creativa si competitiva, in care vrei sa fii admirat si apreciat pentru ce faci si pentru cine esti. Persoana iubita sau copilul devine punctul de maxim interes in viata ta. Romantismul si hobby-urile creative te ajuta sa-ti mai consumi energia.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții