Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Zodiacul chinezesc saptamana 24-30 Iulie 2017

Written By NIKE B. on luni, 24 iulie 2017 | 06:07

Horoscop chinezesc saptamanal: 

Zodiacul chinezesc saptamana 24-30 Iulie 2017 in functia de zodie.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrierstelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le i amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Telekom.ro

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Zodiacul chinezesc saptamana 24-30 Iulie 2017. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Zodiacul chinezesc Sobolan pentru saptamana 24-30 Iulie 2017

Sobolan (1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, 2032)

Dorinta de a obtine reusite in plan profesional va poate determina sa incepeti anumite studii de specialitate. Parca simtiti nevoia de schimbare si s-ar putea sa va dati seama ca nu e cazul sa stati intr-un loc mai mult decat ar fi necesar. E o perioada foarte buna pentru autoperfectionare, asa ca s-ar putea sa strangeti pe birou sau la capul patului un teanc de carti. Nu doriti sa va plafonati, si, de aceea, incercati mereu sa va imbunatatiti performantele. In acest context, odata cu imbunatatirea calitatii mncii dv, ar putea incepe sa curga inclusiv beneficiile financiare. Ati putea atinge un stadiu al constiintei de sine care sa va indemne sa impartasiti si celorlalti din experienta dv. N-ar fi de mirare sa va asezati in fata unei foi de hartie si sa va apucati de scris povesti, memorii sau impresii. Acesta ar fi, de altfel, si un bun mijloc de relaxare. Altul ar fi practicarea meditatiei sau a tehnicilor de respiratie. Daca va intereseaza un curs de yoga, e timpul sa va inscrieti.



Zodiacul chinezesc Bivol pentru saptamana 24-30 Iulie 2017

Bivol (1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 2033)

Saptamana aceasta va gaseste intr-o dispozitie defensiva. Parca sunteti mult prea calm si prea rezervat. Totusi, aceasta atitudine este chiar recomandata, pentru ca va fereste de eventualele conflicte de la serviciu. Reusiti sa ramaneti obiectiv si cei din jur ar putea avea nevoie de serviciile dv pentru a media o disputa. Stabilitatea financiara, care este atat de bine inscrisa in personalitatea dv, as putea sa va dea insa batai de cap in aceasta perioada. Nu, nu va temeti, nu riscati sa va traga cineva pe sfoara. Dimpotriva, dv sunteti propriul dusman. Mai precis, riscati sa deveniti dusmanul banului. De aceea, vi se recomanda multa cumpatare, pentru ca aveti tendinta de a face cumparaturi fara rost si de a face gaura in buget. Mai bine va limitati la cheltuielile curente. Pe langa cumpatare, in relatiile cu cei dragi aveti nevoie de autocontrol. Cineva apropiat s-ar putea sa nu va respecte un punct de vedere, ceea ce ar putea sa va raneasca orgoliul. Cel mai bine ar fi sa faceti un pas inapoi si sa nu luati deocamdata nicio decizie imprudenta. Ar putea fi vorba de o simpla neintelegere. In cazul in care sunteti singur si va puneti problema unei relatii, ar trebui sa mai aveti putintica rabdare, pentru ca nu se arata nimic de durata la orizont.

Zodiacul chinezesc Tigru pentru saptamana 24-30 Iulie 2017

Tigru (1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022, 2034)

Aveti in fata o perioada in care va bucurati de respectul celorlalti. Inspirati atata forta, incat ar fi imposibil sa nu vi se ia in considerare sfaturile sau faptele. Zilele acestea, actionati cu curaj si va sustineti cu toata taria opiniile. Nu conteaza daca ce spuneti este adevarat sau nu, dv simtiti nevoia sa va exprimati. Aceasta dispozitie extrovertita ar putea sa-i puna putin pe fuga pe cei din preajma dv, de aceea ar cam trebui sa va masurati mai bine cuvintele. De asemenea, ati putea scapa niste vorbe pe care sa le regretati ulterior. Daca nu va abtineti de la o serie de afirmatii care ar putea sa ofenseze anumite persoane, riscati chiar sa starniti antipatii. Parca totul este acum in exces la dv. Suportati cu atat mai putin constrangerile impuse de societate. Parca tot ce va preocupa acum este sa incalcati normele. Partea pozitiva este ca ipostaza de rebel va prinde acum destul de bine. In ciuda opozititei pe care o faceti la tot ceea ce nu va convine, reusiti sa ramaneti simpatic. Sunteti un mic revoltat, care reuseste sa agite putin spiritele si care, la sfarsitul saptamanii, s-ar putea sa-si dea seama ca n-a reusit sa faca decat o furtuna intr-un pahar cu apa. Sunteti o pata de culoare in anturajul dv, personal sau profesional, iar apucaturile dv excentrice, in mod paradoxal, ii pot atrage pe ceilalti. Catre finalul saptamanii va recomandam sa va dedicati activitatilor gospodaresti.




Zodiacul chinezesc Iepure pentru saptamana 24-30 Iulie 2017

Iepure (1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023, 2035)

Aveti acum capacitatea de a va pune in valoare calitatile diplomatice. Ati putea fi cel mai bun mediator al unei neintelegeri intre doi colegi de birou. Spre surprinderea tuturor, reusiti sa calmati spiritele in orice situatie, intr-o maniera demna de un profesionist. Este clar ca plusati la capitolul imagine, pentru ca aveti sansa de a fi perceput ca un mesager al pacii. Poate e timpul sa va reorientati in cariera si sa va apucati de o meserie cara sa va solicite tocmai aceste capacitati de intermediere si de consiliere. Saptamana aceasta sunteti mai deschis ca niciodata, fiind gata sa faceti dezvaluiri despre viata personala unui prieten. Parca nu va mai temeti de nimic si nu mai considerati ca, facand confesiuni, deveniti vulnerabil. Increderea pe care o aveti acum in fortele proprii se reflecta si in increderea pe care o inspirati celorlalti, care vin spre dv cu sfaturi bune. Puteti conta pe ajutorul prietenilor, care va pot da sugestii in legatura cu imbunatatirea calitati vietii dv. Inclusiv relatia cu partenerul de viata se poate imbunatati in urma unei sugestii primite de a acorda persoanei iubite un anumit dar, mai mult timp sau, pur si simplu, mai multa atentie. Pentru a va destinde, luati-va partenerul de mana si mergeti impreuna la plimbare, la opera sau la teatru.



Zodiacul chinezesc Dragon pentru saptamana 24-30 Iulie 2017

Dragon (1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024, 2036)

S-ar putea sa fiti nevoit sa deveniti mult mai flexibil. Tratati orice situatie cu prea multa incrancenare, de aceea s-ar putea ca eficienta dv sa aiba de suferit. La serviciu, ar fi recomandabil sa invatati sa faceti concesii unor colegi, chiar daca nu sunteti intotdeauna de acord cu metodele lor. Va cam place sa va impuneti punctul de vedere, numai ca, de aceasta data, ati putea provoca o serie de blocaje. Sfatul nostru e sa-i ascultati pe fiecare in parte, pentru ca nu conteaza doar parerea dv. E mai bine sa nu luati acum decizii de unul singur, pentru ca doua capoete gandesc mai bine decat unul singur. Pe masura ce va convingeti ca lucrul in echipa este mult mai productiv, s-ar putea sa sustineti egalitatea de sanse. Deschiderea spre ceilalti este esentiala in aceasta perioada. Izolarea nu va prieste acum. Important este sa fiti lucid si sa nu va lasati dezamagit daca cineva nu este de acord cu dv. Cel mai bine ar fi, in aceasta saptamana, sa va tineti prietenii aproape, pentru ca ei va pot ridica moralul si va pot face sa va simtiti important si indispensabil.

evomag.ro%20

Zodiacul chinezesc Sarpe pentru saptamana 24-30 Iulie 2017

Sarpe (1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025, 2037)

Pare a fi o saptamana a aparentelor. Calmul pe care-l afisati este numai unul de suprafata, pentru ca, dedesubt, clocoteste pasiunea. Puneti suflet in tot ceea ce faceti, va agitati din orice si va consumati la maxim. Exista un singur sfat opentru dv: luati-o mai usor! Aceasta stare de entuziasm si de implicare poate atinge toate domeniile vietii dv. Inutil sa mai spunem ca si norocuil este de partea dv. Initiativele profesionale sunt de bun augur si ar fi cazul sa nu ratati oportunitatile care se ivesc. Se prevede o redresare a situatiei financiare, numai ca s-ar putea sa va doriti din ce in ce mai mult. E adevarat ca nu e o saptamana in care sa va multumiti cu putin, dar totusi trebuie sa va bucurati de ceea ce aveti, altfel veti fi tot timpul nemultumit si veti dori cu totul altceva. Nu e cazul sa va lasati coplesit de dorinta de acumulare excesiva sau chiar de lacomie. Ca mijloace de relaxare, puteti alege plimbarile lungi in natura alaturi de persoana iubita sau fotografia. Pentru ca tindeti oricum sa va epuizati energia in scopuri profesionale si intelectuale, nu e cazul sa faceti prea mult efort fizic. Sporturile mult prea solicitante ar fi asadar de evitat. Ar fi mai bine sa va conservati fortele.

Zodiacul chinezesc Cal pentru saptamana 24-30 Iulie 2017

Cal (1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026, 2038)

Dv sunteti in general o persoana cu picioarele pe pamant si mereu gata sa le impartasiti si altora din experienta dumneavoastra. Nici in aceasta saptamana nu va dezmintiti. Aveti o energie debordanta, iar ideile va iau cu asalt, de aceea, cei mai avantajati dintre dv sunt, in aceasta perioada, cei care presteaza o munca ce solicita creativitatea. Daca nu lucrati deja intr-un domeniu de creatie, s-ar putea sa va ganditi zilele acestea la o reorientare profesionala. Este, de asemenea, posibil sa recuperati o suma consistenta de bani, ceea ce ar putea duce la remedierea situatiei financiare. Ceva ce n-ati obtinut de prima data poate intra acum in posesia dv. De exemplu, v-ati dorit bilete pentru un concediu si iata ca, acum, s-ar putea sa sansele sa va surada pentru ca cineva si-a anulat rezervarea si e un loc liber si pentru dv. Pentru relaxare, va recomandam saptamana aceasta terapia prin shopping. Cheltuiti insa cu masura! Incercati sa achizitionati ceva util pentru locuinta. Nu aruncati banii pe geam, dar daca doriti o schimbare de decor, ati putea investi astfel banii fara sa va para rau mai tarziu. Simtiti nevoia de liniste sufleteasca, de aceea, daca nu aveti deja un partener de viata, ar fi bine sa incepeti cautarile. Aveti grija ce gasiti !

-->

Zodiacul chinezesc Capra pentru saptamana 24-30 Iulie 2017

Capra (1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027, 2039)

Munca voluntara si serviciile depuse in slujba celorlalti se impun acum in centrul atentiei. Soarta cuiva drag ar putea sa va impresioneze, de aceea nu ezitati sa-i sariti in ajutor imediat. Va puteti activa cu succes latura caritabila si nu puteti sa dati inapoi atunci cand aflati ca cineva a dat de necaz si conteaza pe sprijinul dv. Ar trebui sa nu va neglijati insa nici familia. Fiti mai atent cu partenerul, petreceti mai mult timp cu parintii si cu copiii! O reuniune de familie v-ar umple acum sufletul de bucurie. Perioada este favorabila reinnodarii unor legaturi afective care, in ultima vreme, se mai racisera. Daca, pana acum, serviciul v-a impiedicat sa acordati timp celor dragi, ar fi bine sa va eliberati urgent agenda si sa le demonstrati cat tineti la ei. Sunteti destul de sensibili si puteti deveni chiar romantici. De precizat ca perioada ii privilegiaza pe cei care au deja o relatie, pe care o pot face sa functioneze mai bine. Sanatatea trebuie sa va preocupe in aceasta saptamana, pentru ca sunteti predispusi la alergii usoare sau la raceli.

Zodiacul chinezesc Maimuta pentru saptamana 24-30 Iulie 2017

Maimuta (1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028, 2040)

Strategia este cuvantul de ordine zilele acestea. S-ar putea ca la serviciu sa fiti implicat in coordonarea unui proiect care sa va solicite toata atentia. Aceasta perioada este cea mai potrivita pentru stabilirea planurilor, pentru brainstorming, pentru cautarea de sponsori. In privinta vietii personale, relatia cu parintii poate sa fie in prim plan. Se poate intoarce cumva roata si, in loc sa le cereti dv sfatul, vin ei sa va ceara ajutorul. Ar fi bine sa ii consiliati sau chiar sa va ocupati de rezolvarea problemei pe care o au. Daca sprijinul solicitat este de natura financiara, ar fi bine sa nu va zgarciti. De asemenea, nu e cazul sa fiti zgarcit nici cu dv, de aceea, in cazul in care considerati ca confortuul dv are nevoie de o investitie, puteti baga mana in buzunar, pentru ca e o perioada in care puteti face alegeri intelepte. E posibil sa va peocupe chiar o schimbare de domiciliu. Daca simtiti ca aveti prea multa energie neconsumata, puteti sa va exersati indemanarea practicand un sport, cum ar fi tenisul sau baschetul.

Zodiacul chinezesc Cocos pentru saptamana 24-30 Iulie 2017

Cocos (1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029, 2041)

Faptul ca va bazati pe fortele proprii cand faceti ceva e de bun augur in aceasta perioada. Nu prea puteti conta pe ceilalti, care ar putea chiar sa va dezamageasca. Sunt persoane care nu mai ajung la intalnire, prieteni care va suna sa va spuna ca nu va mai pot ajuta etc. Dar nu renuntati deloc la niciun plan, pentru ca aveti incredere in dv si reusiti sa duceti lucrurile la capat de unul singur. Luati totul pe cont propriu, iar independenta si spiritul dv de reusita va sporesc prestigiul in ochii celorlalti. La serviciu, ati putea capata statutul de angajat model. La orice intalnire la care participati, aveti sansa de a va face remarcat. Se pare ca succesul se tine scai de dv zilele acestea. Eleganta si tinuta dv mereu impecabila va recomanda drept o persoana de incredere, cu maniere alese si extrem de cultivata. Spre sfarsitul saptamanii, sarmul poate atrage in viata dv o persoana de sex opus, care va fi incantata sa se afle in compania dv.

astratex.ro


Zodiacul chinezesc Caine pentru saptamana 24-30 Iulie 2017

Caine (1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030, 2042)

In aceasta saptamana, s-ar putea sa fiti prea strict si sever cu o anumita persoana de la serviciu. S-ar putea sa afisati un aer de superioritate, care sa-i deranjeze pe colegi. Nu-i place nimanui sa fie luat de sus, asa ca ar trebui sa ii tratati pe toti de la egal la egal, daca nu vreti sa creeati tensiune si neintelegeri la locul de munca. Daca sunteti pus in situatia de a media un conflict, s-ar putea sa aveti nevoie de sprijinul cuiva obiectiv, pentru ca dv riscati sa fiti partinitor. Aveti un spirit justitiar pe care nu reusiti sa-l valorificati insa la maxim, de accea, daca sunteti pus in situatia de a da un verdict, s-ar putea sa defavorizati pe cineva. In plan financiar, aveti tendinta de a cheltui cat aveti, indiferent daca e vorba de o suma mare sau mica. Asa ca ar trebui sa va ganditi mai intai si la siguranta zilei de maine. Maxima "Traieste clipa!" va este contraindicata in aceasta saptamana. Daca vreti sa combateti eficient criza financiara, e cazul ca, deocamdata, sa va cam puneti pofta in cui.

Zodiacul chinezesc Mistret pentru saptamana 24-30 Iulie 2017

Mistret (1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031, 2043)

Daca nu v-ati gandit pana acum la propria afacere, saptamana aceasta ar putea sa va bata tocmai acest gand. Daca vreti sa o luati de la capat pe cont propriu, se pare ca aveti unda verde. Actualul serviciu pare ca nu va mai multumeste, iar rutina nu va mai convine de mult. Iata un moment bun sa actionati si sa va schimbati obiceiurile legate de munca. Parca nici cu colegii nu va mai intelegeti prea bine si aveti mai mereu cate ceva sa le reprosati. Va sfatuim ca, in orice situatie, sa va adresati cu tact si sa nu incercati sa va impuneti punctul de vedere cu forta. Zilele acestea, puteti stabili o relatie cu o persoana care ar putea intra pe lista prietenilor apropiati. Din fericire, tensiunile din viata profesionala nu se reflecta in familie, unde va puteti regasi linistea. Daca va faceti planuri de vacanta, poate ar trebui sa-i luati in calcul pe fratii sau pe verii dv, carora le-ar face placere sa-si petreaca timpul liber impreuna cu dv. Depinde daca si dv va convine compania lor...

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții