Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Citește Horoscopul zilei de Joi 24 August 2017

Written By NIKE B. on miercuri, 23 august 2017 | 09:18


Horoscop de azi Joi 24 August 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Joi 24 August 2017


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Astazi este muncitor, responsabil si doresti ca tot ceea ce faci sa iasa ca la carte. Esti cel mai aspru critic al tau si nu iti accepti nicio greseala. Sunt favorabile activitatile care necesita mult simt al raspunderii, perseverenta si mai ales rabdare. Acum este cel mai bine sa rezolvi orice sarcina ti-a ramas din zilele anterioare si care se incadreaza in atmosfera zilei.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Ai parte de o zi frumoasa pe care merita sa o petreci desfasurand activitati care te inspira si care iti aduc un plus de energie. Nu este o zi potrivita pentru munca de rutina, ci din contra, merita sa iesi putin din ritmul cotidian. Esti creativ, intuitiv, original si ai spirit de initiativa. De altfel, esti sustinut in orice activitate care iti pune la treaba simtul estetic si creativitatea.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Astazi, gandul pare sa iti fuga la o chestiune de ordin familial sau la o discutie pe care ai avut-o cu persoana iubita. Oricum, Luna in tranzit prin casa familiei si caminului iti activeaza acest sector de viata, declansand in tine dorinta de a te implica mai mult in activitati domestice sau de a te retrage la linistea caminului pentru cateva ore de repaos.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Este o zi propice pentru a gasi metode, cai, mijloace de a spori sau de a investi resursele banesti sau pentru a-ti acoperi spatele in cazul asumarii unor riscuri financiare. De asemenea, azi poti gasi solutii pentru a iesi dintr-o situatie paguboasa mai veche si poti cere explicatii pentru niste experiente incurcate care au avut loc in ultima perioada.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Esti mai interesat decat in mod obisnuit de castig si poti accepta sa desfasori o activitate, dar nu intainte de a stabili un pret. Pentru tine cam orice are un pret astazi. Pe de alta parte, datorita muncii si constiinciozitatii de care dai dovada este posibil sa te bucuri chiar de un castig material sau de sustinerea unei persoane cu functie inalta.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Te simti destul de bine in pielea ta astazi, iar Luna in tranzit prin semnul tau astral te ajuta in tot ceea ce tine de autoexprimare. Dai o atentie destul de mare felului in care te percep ceilalti, asa ca poti schimba mici detalii care tin de imaginea ta sociala. Spiritul de initiativa de care dai dovada te ajuta sa desfasori orice iti propui fara sa astepti de la altii sa preia fraiele situatiei.


Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Ziua este propice activitatilor de ordin intelectual sau spiritual. Este posibil sa te simti din cand in cand lipsit de energie, motiv pentru care sfatul meu este sa eviti suprasolicitarea sau stresul. Ai tendinta de a te retrage departe de aglomeratie, multime si zgomot, pentru ca ai nevoie sa-ti conservi resursele interioare si energia.






Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ziua se dovedeste a fi favorabila sub aspectul relatiilor sociale, activitatilor de grup sau relatiilor de prietenie. De altfel, natura altruista de care dai astazi dovada, te poate impinge sa daruiesti mai mult decat iti poti permite. Incearca sa eviti cheltuielile in exces sau darurile scumpe.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Luna in aspect tensionant cu Soarele tau natal iti poate aduce stari emotionale fluctuante, momente de incertitudine sau indispozitie. Cu siguranta nu este una din cele mai bun zile pentru initierea unor chestiuni importante, insa merita toata atentia ta un proiect sau o activitate din plan profesional.


Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Luna in tranzit prin casa a 9-a iti activeaza zona calatoriilor, deplasarilor indepartate, contactului cu tarile straine si activitatilor de ordin intelectual. De altfel, este o zi propice in cazul in care doresti sa incepi studiul unei limbi straine sau ai de sustinut un examen. Tinzi sa filosofezi destul de mult si cauti persoane care reusesc sa te stimuleze la nivel mental prin inteligenta lor sau prin arta de a comunica.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Astazi poti avea parte de evenimente care vin sa declanseze in tine nevoia de transformare sau schimbare intr-un anumit domeniu de viata. Esti foarte curios si dai dovada de o intuitie financiara de invidiat. Prezenta Lunii in casa a 8-a vine sa te rasplateaca cu o suma de bani la care nu prea te astepti.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Astazi ai tendinta de a te dedica destul de mult persoanelor din jurul tau, uitand oarecum de tine. Simti nevoia de a fi langa cineva sau de a-ti impartasi gandurile, iar lucrul acesta te poate face dependent de prezenta celorlalti. De altfel, tranzitul Lunii in casa relatiilor si parteneriatelor poate veni cu dorinta de a clarifica o relatie importanta din viata ta.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții