Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de Miercuri 23 August 2017

Written By NIKE B. on marți, 22 august 2017 | 05:53


Horoscop de azi Miercuri 23 August 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Miercuri 23 August 2017


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Muncesti cu drag si spor. Luna in Fecioara te face foarte riguros, atent la detalii si constiincios. Astazi poti gasi solutii pe care altii nu le vad sau poti descoperi dintr-o privire greseala strecurata intr-o lucrare. Se pare ca rezultatele tale de astazi se vor reflecta si in portofel, dar si in cuvintele apreciative ale sefilor sau colaboratorilor.






Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

O zi pe care merita sa o traiesti dupa pofta inimii. Luna primeste aspecte armonioase in zona iubirii si creativitatii, semn ca esti foarte inspirat, esti dispus sa-ti manifesti deschis sentimentele si chiar sa aluneci pe panta flirtului si aventurii, daca intalnesti pe cineva care te fascineaza. Pe de alta parte, participarea la un eveniment sau o petrecere iti poate aduce noi prieteni.






Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Luna este plasata in cazul tau in zona sufletului, a familiei si caminului. Este o zi de propice activitatilor familiale, dar si retragerii intr-un spatiu intim, introspectiei si autoanalizei. Intimitatea, daca ti-o oferi, te poate ajuta sa gasesti niste raspunsuri launtrice valoroase, dar si sa vindeci niste resentimente din trecut. Sprijinul familiei este foarte pretios, asa ca da-i voie sa ti-l ofere.




Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

In ce te priveste, ziua de astazi iti aduce ipostaze benefice in domeniul relatiilor, discutiilor, comunicarii sub orice forma si calatoriilor. Faci totul cu placere, conversatiile sunt constructive, iar un parteneriat se poate clarifica si consolida. Este o zi a rostirii adevarului corectarii unor greseli pe care le-ai facut fata de o persoana cu care colaborezi.






Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Pur si simplu esti multumit, ba chiar jubilezi cand vezi cum se deruleaza lucrurile in zona profesionala, cum rezultatele incep sa se vada, iar calitatile tale sunt apreciate si recompensate. Astazi ai inclusiv satisfactii de ordin material, mai ales daca esti deschis catre noi culoare de activitate si daca stii sa-ti apreciezi potentialul nelimitat.




Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Este bine sa fii cât mai retras si sa te ocupi doar de treburi usoare, de rutina. Energia vitala este la cote joase, asa incat se pot accentua diverse afectiuni, dar in mod special inima este slabită. Totusi evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, deoarece cu putin efort vei depasi totul cu bine. Foarte tensionate sunt relatiile cu ceilalti, de aceea stai departe de ei. Sunt momente bune pentru a te gandi pe indelete la schimbarea planurilor de viata.




Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Luna iti traverseaza zodia, iar aspectele frumoase in care este implicata vorbesc despre incredere in tine, capacitatea de a privi cu mai mult optimism in viitor si de a trai cu toata inima o relatie de iubire. Te simti inspirat si esti recunoscator si pentru oamenii frumosi care exista in viata ta si pe care incepi sa-i simti din ce in ce mai aproape.









Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Este posibil ca astazi sa-ti indrepti atentia preponderent spre interior. Poate ca simti nevoia de mai multa odihna, de relaxare si intimitate. Este o zi propice ingrijirii personale, meditatiei si cercetarii spirituale. Este o zi pe care o poti trai in liniste si tihna, sau in care te poti gandi sa contribui in viata cuiva, macar cu o vorba buna.






Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Ar fi bine sa profiti de aspectele favorabile de astazi, pentru a face un pas inainte in cariera sau pentru a-ti asuma noi responsabilitati la locul de munca. Ai astrele de partea ta si daca intentionezi sa abordezi un sef pentru a-i cere ceva, precum si daca ti-ai propus sa faci o schimbare in plan profesional. Deciziile de astazi iti pot aduce si beneficii materiale frumoase in viitor.






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Luna se afla in zona mentalului superior, constiintei, viitorului. Iata asadar o zi in care probabil planifici o calatorie sa te plimbi macar in imaginatia ta. De asemenea, te gandesti foarte mult la viitor si probabil ca vei lua si niste decizii sau vei face niste planuri impreuna cu persoana iubita/partenerul de viata.







Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Te poti alege cu un bonus, o prima sau macar cu niste favoruri. In orice caz, ai usile deschise cand vine vorba despre a primi sprijin sau accesa resursele materiale ale altora. Pe de alta parte, astazi ti se poate accentua interesul pentru stiinte oculte sau cercetari esoterice si spirituale.






Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Luna in Fecioara activeaza zona relatiilor parteneriale si a imaginii pe care o proiectezi in afara. Asadar, e bine ca astazi sa fii atent la feedback-ul pe care ti-l ofera cei din jur, la sfaturile pe care ti le dau sau la impresiile pe care si le exprima in ce te priveste. S-ar putea sa-ti placa ce auzi si asta sa-ti creasca increderea in tine.




0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții