Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 20 August 2017

Written By NIKE B. on duminică, 20 august 2017 | 06:18


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 20 August 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 20 August 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Aveti nevoie de o confirmare ca prieteniile sunt solide in aceasta perioada. Se pare ca eforturile dumneavoastra nu sunt reciproce si ca cei in care aveti incredere nu sunt atat de sinceri pe cat ar trebui. Nu ascundeti ce simtiti, fiindca daca o faceti, nu rezolvati nimic.





Horoscop pentru femeia din Taur

Poate fi greu sa va intelegeti cu cei la care tineti acum. Un membru al familiei sau un prieten bun va poate face rutina de zi cu zi sa para mai haotica decat de obicei. Este posibil sa apara tot felul de complicatii, fie cand comunicati, fie cand calatoriti, fie cand faceti ceva ce v-a cerut o persoana draga.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

S-ar putea ca un membru al familiei sa demonstreze ca nu-si poate controla emotiile legate de obiceiurile sau dorintele sale. Va trebui sa puneti piciorul in plan si sa stabiliti niste limite ale cerintelor sale. Pee de alta parte, si dumneavoastra va trebui sa va reformulati aspiratiile si modul in care abordati lumea.



Horoscop pentru femeia din Rac

S-ar putea sa castigati la un joc de noroc astazi. Chiar daca nu pariati bani, sugestia unui prieten ar putea avea un rezultat pozitiv. Nu exagerati, insa, fiindca jocurile de noroc tot asta raman!





Horoscop pentru femeia din Leu

Invatati-i pe cei din jur cum trebuie sa se poarte cu dumneavoastra. Daca nu vorbiti in gura mare, veti fi victima vreunei persoane care vrea sa domine. Conflictul initial va izbucni foarte rapid, dar nu va fie frica sa raspundeti.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

O influenta negativa va incetineste progresul la locul de munca. Frustrarea sau greselile apar din cauza neintelegerilor pe care le aveti cu cei cu care lucrati. Si rutina dumneavoastra zilnica va avea de suferit cateva schimbari, punandu-va in situatia de a cauta noi informatii sau de a lua decizii noi.




Horoscop pentru femeia din Balanță

Sexul si banii abunda in aceasta perioada poate chiar prea mult. Va doriti foarte tare o persoana sau un lucru. Manifestati dorinta, carisma...poate chiar obsesie. Problemele financiare ale altor persoane ies in evidenta banii si investitiile sunt reprezinta un de concentrare.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Pesimismul dumneavoastra se datoreaza problemelor din trecut care nu va dau pace si care nu pot fi schimbate. Trebuie sa le acceptati si sa mergeti mai departe. Singura problema este ca nu invatati din greseli si ca nu va luati unele masuri de precautie pentru viitor. Fiti multumit ca aveti ocazia sa dobanditi cateva invataturi noi.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi puteti sa va lasati imaginatia sa o ia razna si puteti sa va puneti in practica orice dorinta ciudata ceva ce, in mod normal, n-ati incerca. Cu toate acestea, daca sunteti artist, este o perioada foarte inspirata pentru dumneavoastra. Aveti nevoie de generozitatea cuiva pentru a ajunge sa va simtiti mai bine.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Urmeaza o perioada zbuciumata pentru finantele dumneavoastra, asa ca trebuie sa faceti cumva sa le controlati si sa nu lasati elementul surpriza sa va distruga tocmai acum. Incet si atent: cuvintele care va vor ajuta sa castigati in aceasta situatie. Nu mai cheltuiti bani aiurea, fiindca aveti nevoie de ei.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

S-ar putea ca ce vi se pare dumneavoastra evident sa fie ambiguu pentru altcineva, asa ca este momentul sa va impartasiti punctul de vedere. De asemenea, este important sa va manifestati trairile acum, fiindca inca o puteti face cu succes. Nu numai ca veti invata din experientele dumneavoastra, ci si de la cei care sunt in jur.

Horoscop pentru femeia din Pești

Este momentul sa va implicati in treburile partenerului sau ale copiilor. Ambitiile dumneavoastra personale vor intra in conflict cu nevoile familiei. Investiti foarte multa energie in ingrijirea familiei, dar intr-un mod care va face sa va neglijati propriile interese.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții