Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 24 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Joi 17 August 2017

Written By NIKE B. on joi, 17 august 2017 | 06:08


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 17 August 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 17 August 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Este o perioada ideala sa purtati conversatii lungi si sa explorati noi teritorii mentale si emotionale. Simtiti ca puteti atinge noi cote si ca nu aveti aproape nicio limita, in afara de propria imaginatie. Puteti sa stati deoparte si sa priviti peisajul sau puteti sa va duceti sa il explorati personal.





Horoscop pentru femeia din Taur

Nu va simtiti bine in actiunile sociale, de afaceri, personale sau de grup, care au structuri rigide sau care va restrang, intr-un mod sau altul. S-ar putea sa aveti reactii irationale si lipsite de tact in astfel de situatii.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Sunteti foarte sensibil in urmatoarele zile si s-ar putea sa apara cateva probleme majore de orgoliu. Nu este momentul sa va implicati in afaceri sau sa va apucati de noi activitati. Nu este indicat nici sa cereti sfatul vreunui barbat, indiferent ca va este ruda sau ca va este sef.




Horoscop pentru femeia din Rac

Daca nu va plac schimbarile, sau mutarile in mod deosebit, ar fi bine sa va ganditi mai bine. Aveti impresia ca o schimbare este la fel de buna ca o vacanta si ca va trebui sa faceti anumiti pasi pentru a deveni realitate. Nu va grabiti sa luati o decizie, uitati-va la toate optiunile pe care le aveti.



Horoscop pentru femeia din Leu

Energiile din adancul dumneavoastra care au stat pana acum ascunse incep sa iasa la suprafata si sa va dea putere. Va aduceti aminte de activitati la care n-ati mai participat de foarte mult timp. Faceti anumite lucruri instinctiv, chiar daca nu intelegeti, la nivel constient, ca sunteti indemnat sa le faceti.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Faceti-va un spatiu personal, in care sa nu aiba nimeni voie fara avizul dumneavoastra. Afeti nevoie de un loc in care sa va aflati in siguranta si in care sa va relaxati. Nu lasati pe nimeni sa va strice aceste momente.


Horoscop pentru femeia din Balanță

O minte tanara poate sa indeparteze fara probleme toata concurenta, chiar daca este vorba de o sarcina incredibila. Acest lucru se datoreaza preconceptiilor sau fricii. Tocmai de aceea este indicat sa intineriti si sa va recapatati exuberanta, dragostea si curajul in fata adevrsarilor. Veti avea numai de castigat.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Daca tot aduceti in discutie rani din trecut intr-o relatie actuala, faceti numai rau. Nu mai judecati in comparatie cu trecutul, ci in functie de circumstantele actuale.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Mare parte din implinirea dumneavoastra emotionala provine de la locul de munca astazi. Stiti bine ce va doriti si incercati din plin sa realizati tot ce v-ati propus. Va dedicati suta la suta in acest scop.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Nu este recomandat, in mod normal, sa va asumati riscuri prea mari, dar perioada aceasta este oe xceptie. Situatiile vor avea numai solutii subite, reactii impulsive si tot felul de surprize, care, in mod normal, nu v-ati astepta sa va ajute.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Veti lua in considerare modul in care interactionati cu lumea, iar acest lucru va continua o perioada. Din cauza ca planetele va afecteaza, s-ar putea sa existe probleme fizice care trebuiesc rezolvate, asa ca daca ati tot amanat acel regim de sanatate care vi s-a recomandat, acum ar fi momentul sa va apucati de el. Sunteti extrem de sensibil in aceasta perioada.

Horoscop pentru femeia din Pești

Nu mai ganditi asa de mult tot ce urmeaza sa faceti, fiti mai impulsiv. Spuneti tot ce aveti pe suflet, nu cugetati. Primele impresii sunt, adesea, cele mai profunde.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții