Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 24 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 19 August 2017

Written By NIKE B. on sâmbătă, 19 august 2017 | 06:15


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 19 August 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 19 August 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Se anunta o perioada de 3 zile in care s-ar putea sa actionati numai in mod impulsiv. Manifestati un comportament excentric sau eratic care, ulterior, va va aduce numai lucruri negative. S-ar putea sa apara cateva schimbari si cateva ocazii noi, dar trebuie, mai intai, sa treceti peste niste obstacole.






Horoscop pentru femeia din Taur

Nu este momentul sa luati decizii pripite cu privire la viitorul carierei si la siguranta dumneavoastra. Se spune ca o schimbare este binevenita precum o vacanta, iar daca lucrurile va coplesesc, probabil ca aceasta este cea mai buna solutie.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Misterele vietii si ale mortii capata importanta. Sexul si vindecarea sunt evenimente care au un rol foarte important in aceasta perioada. Taxele, investitiile si alte probleme financiare va atrag atentia.





Horoscop pentru femeia din Rac

S-ar putea ca o oferta de munca sa para prea buna ca sa fie reala. Este. Cititi printre randuri daca urmeaza un interviu si nu va fie frica sa puneti intrebari directe. Puneti-l pe intervievator un pic sub presiune. Va va scoate la iveala orice dezavantaj al ofertei.




Horoscop pentru femeia din Leu

S-ar putea ca nervii intinsi sa va afecteze judecata. Daca vi se pare ca se pune prea multa presiune pe dumneavoastra, incercati sa iesiti din aceasta situatie. Amanati toate situatiile pana cand va fi un moment favorabil.



Horoscop pentru femeia din Fecioară

S-a spus ca dragostea de bani este radacina tuturor relelor. Banii nu reprezinta o problema in sine, dar s-ar putea sa puneti prea mult accent pe ei. Stiti cumva cum percep cei la care tineti acest lucru? Uitati-va un pic la dumneavoastra, dar din perspectiva lor.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Ocaziile de a va dezvolta talentele si potentialul pot fi in numar foarte mic in aceasta perioada. Trebuie sa va evaluati serios scopurile sau obiceiurile din trecut si din prezent pentru a vedea daca sunt practice sau daca au nevoie de o restructurare. Frustrarea de la munca va aparea mai mult ca sigur.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Exista un ciclu senzual si sexual pentru dumneavoastra, motiv pentru care trebuie sa exprimati ce simtiti. Nu mai jucati jocuri psihologice cand va aflati in situatia romantica ideala, in care va puteti exprima sentimentele. Daca nu faceti acest lucru, s-ar putea sa ratati o ocazie imensa astazi.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Trebuie sa finalizati o treaba care va consuma foarte mult timp liber. Din pacate, nu aveti cum sa evitati aceasta sarcina, asa ca ar fi bine s-o acceptati. S-ar putea sa fie cineva din familie care va cere sa petreceti ceva timp cu el, in loc sa va roage frumos.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Va distrati in numeroase moduri in aceasta perioada. Lucrurile legate de copii, romantism, investitii, hobby-uri si sport va inspira. Daca sunteti singur, s-ar putea sa intalniti pe cineva interesant.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Simtiti nevoia de a scapa din realitate, cel putin pe moment, intr-un loc in care sa va puteti izola atat fizic, cat si mental. Vreti sa scapati de toate elementele confuzante care se afla in jurul dumneavoastra. Aveti contacte bizare cu niste fantome sau cu niste rude decedate.


Horoscop pentru femeia din Pești

Va simtiti deosebit fata de cei din jur si aveti tendinta de a fi ostil si nervos fata de frustrarile care va ies in cale. Ostilitatea nu va ajuta, iar popularizarea excesiva doar va aduce probleme. Cautati alte solutii constructive.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții