Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop Urania saptamana 19 – 25 August 2017 in functia de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 19 august 2017 | 06:46



Horoscop Urania săptămâna 19 – 25 August 2017 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 19 – 25 August 2017. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 19 – 25 August 2017

Horoscop Urania Berbec

În ziua de 19 august, continuă preocupările legate de casă, activităţi născute din nevoia de a rezolva situaţii urgențe în gospodărie (stricăciuni, avarii, reparaţii , intervenţii care nu pot fi amânate). Posibile tensiuni familiale; efort de a menţine echilibrul necesar desfăşurării muncii în echipă. Cu toate acestea, conflictele între parteneri, mocnite sau vag conturate până acum, pot izbucni din cauza acumulării, de-o parte şi de alta, a mai multor nemulţumiri presărate cu mult subiectivism. Berbecii vor avea tendinţa să reacţioneze brusc, intempestiv şi destul de brutal, arătându-se ostili multor soluţii. Între 19 august, după ora 19:55', şi noaptea de 22 august, sentimente trăite intens; arderi interioare. În relaţiile afective, Berbecii pot da dovadă de lipsă de măsură, nerăbdare şi despotism. Pe 21 august se va forma aspectul de Lună Nouă care va genera situaţii speciale, cu valoare de destin, la care va contribui dublul trigon pe care Saturn, în conjuncţie, la 21º Săgetător, cu Luna Neagră îl va face cu Marte, în conjuncţie cu Sensul vieţii. Impactul acestui context astral va fi sporit de o eclipsă totală de Soare. Între 22 august, după ora 00:21', şi zorii zilei de 24 august, se vor accentua tensiunile în relaţiile cu colegii sau cele privitoare la sănătatea nativilor, mai ales că, la începutul zilei de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei, dându-le nativilor motive să se ocupe de refacerea formei lor fizice alterate de o suferinţă legată de disfuncţia organelor situate în abdomen (stomac, duoden, intenstine, ficat, vezică biliară, apendice) apelând la dietă, regim, cure sau tratamente corporale. Între 24 august, după ora 03:05', şi 25 august se va reface pătratul mistic, care a funcţional pe 19 august, generând sau readucând în prim-planul atenţiei lor chestiunile relaţionale şi conflictuale de care vorbeam şi care nu au fost rezolvate.



Horoscop Taur pentru săptămâna 19 – 25 August 2017

Horoscop Urania Taur

În ziua de 19 august, nativii vor avea impresia că unele subiecte sau afirmaţii care vor apărea într-un dialog sunt provocări la adresa lor ori critici mascate, motiv pentru care, iritaţi de situaţie, fie vor adopta o tăcere ostilă, fie se vor năpusti cu o ploaie de argumente, expuse dezordonat care nu vor lămuri situaţia. Între 19 august, după ora 19:55', şi noaptea de 22 august, demersuri, iniţiative, insistenţe pentru a rezolva o problemă de familie, locativă sau patrimonială esenţială. Taurii s-ar putea confrunta şi cu presiunea unui termen-limită care se apropie vertiginos şi care îi „bagă în viteză”. Pe 21 august se va forma aspectul de Lună Nouă în Leu care va influenţa casa a IV-a a legăturilor cu trecutul prin intermediul înaintaşilor (educaţie, mentalitate, tradiţie, obiceiuri, datorii morale faţă de familie), care contribuie la construirea identităţii personale. Tot atunci se va produce şi o eclipsă totală de Soare care le-ar putea dezvălui nativilor aspecte de viaţă neştiute despre părinţii, bunicii, înaintaşii lor care vor avea un ecou puternic în conştiinţa lor, determinându-i să accepte sau să respingă o situaţie ori relaţia cu persoana în cauză. Între 22 august, după ora 00:21', şi zorii zilei de 24 august, unii vor simţi nevoia să-şi limpezească o relaţie afectivă, să se stabilizeze într-o „poveste”; dar nu va fi vorba de o latură romantică ci de una pragmatică, lucidă, născută din dorinţa de a face ordine în sentimente. Îndoiala şi reticenţa îi va face să revină de mai multe ori asupra unor evenimente din trecut pentru a le descifra rostul. La începutul zilei de 23 august, ora 00:21', Soarele va intra în zodia Fecioarei şi va deveni un aliat pentru cei care desfăşoară activităţi de proiectare, design, construcţii, amenajări interioare. Între 24 august, după ora 03:05', şi 25 august efort de a-şi „ţine firea” la locul de muncă. Enervări şi scurte perioade de dizarmonie interioară.



Horoscop Gemeni pentru săptămâna 19 – 25 August 2017

Horoscop Urania Gemeni

În ziua de 19 august, premize financiare marcate de lipsuri şi imposibilitatea de a face faţă plăţilor care se ivesc în acest răstimp. Pe deasupra, copiii le cer, le pretind sau îi roagă pe Gemeni să primească „ceva” (o haină, o vacanţă, un obiect scump) iar părinţii, pentru a le face pe plac, vor încerca tot felul de „artificii”. Posibile îngrijorări legate de felul în care va decurge salarizarea lor de acum înainte. Între 19 august, după ora 19:55', şi noaptea de 22 august, dinamică socială specială: Gemenii pot pleca în vacanţe, excursii sau în deplasări cu scop precis în timpul cărora se pot ivi tot felul de surprize, dând acestor călătorii nota unei adevărate aventuri. Pe fondul Lunii Noi în Leu (casa a III-a), însoţite de o eclipsă totală de Soare, care va spori şansa unui context mai puţin obişnuit, un astfel de drum ar putea fi o adevărată „plecare la întâlnire cu destinul” în timpul căruia ar putea avea loc un eveniment important, cu profunde reverberaţii biografice. Între 22 august, după ora 00:21', şi zorii zilei de 24 august, nativii se vor gândi mult la ce înseamnă pentru ei casa, familia, statutul material cu bunele şi relele pe care acestea le presupun. Acest proces interior de ierarhizare şi triere a priorităţilor va fi patronat de Guvernatorul lor, Mercur, aflat în tranzit prin casa a IV-a, a cărui mişcare aparent retrogradă va imprima acest caracter retrospectiv. Gemenii se vor gândi la o reformulare mai profundă, de substanţă, a întregii lor stabilităţi familiale şi/sau materiale, proces interior la care se va adăuga şi influenţa Soarelui care, în ziua de 23 august, va intra în zodia Fecioarei. Între 24 august, după ora 03:05', şi 25 august, Luna se va afla în casa destinderii, a relaxării, a creativităţii şi a jocurilor sentimentale, dând, unora dintre ele, o pondere mai mică sau mai mare în funcţie de vârsta şi logica de viaţă a fiecărui Geamăn.





Horoscop Rac pentru săptămâna 19 – 25 August 2017

Horoscop Urania Rac

În ziua de 19 august, nativii se vor „îmbăia” în apele profund necesare fiinţei lor, generate de tranzitul Lunii prin Rac, motiv pentru care aceştia vor fi mai sensibili, mai subtili dar şi mai vulnerabili în faţa unor evenimente care îi pot „lua pe sus”, obligându-i să „revină cu picioarele pe pământ” pentru a face faţă exigenţelor momentului. Între 19 august, după ora 19:55', şi noaptea de 22 august, dinamica creată de conjuncţia Marte/Sensul vieţii, în trigon cu conjuncţia Saturn/Lună Neagră, pe axa caselor II/VI (banii câştigaţi din muncă şi activitatea profesională) prin participarea celor trei malefici, este departe de a fi armonică. Sunt de anticipat momente de revoltă a nativilor care nu mai vor sau nu mai pot suporta nivelul actual de salarizare, care vor intra în panică la perspectiva unei apropiate reaşezări a salariaţilor într-o nouă grilă de atribuţii şi plăţi. Nota generală este una de conflict deschis dar şi de constrângere sau de situaţie-limită care ar justifica respectivele măsuri restrictive. Unii nativi vor lua în calcul o demisie, un transfer, o pensionare mai ales dacă, în cazul lor, în joc, va intra, complicând şi mai mult situaţia, al patrulea malefic, Uranus, care ar fi responsabil de contestarea funcţiei, a autorităţii sau a responsabilităţii lor. Şi asta încă nu e totul! Pe aceleaşi sectoare de viaţă se va exercita şi influenţa Lunii Noi în Leu, ce se va produce în ziua de 21 august, însoţită de o eclipsă totală de Soare; împreună, acestea pot provoca o schimbare, un început într-o nouă ipostază. Între 22 august, după ora 00:21', şi zorii zilei de 24 august, mecanismul de asimilare a informaţiilor şi de înţelegere a sensului evenimentelor va fi încetinit de traseul lui Mercur retrograd, în schimb, va fi aprofundat de Soare care, la începutul zilei de 23 august, va intra în zodia Fecioarei. Între 24 august, după ora 03:05', şi 25 august, efort de calmare a spiritelor şi nevoie de izolare.



Horoscop Leu pentru săptămâna 19 – 25 August 2017

Horoscop Urania Leu

În ziua de 19 august, preocupări care nu pot fi rostite public, nici mărturisite, drept pentru care, Leii se vor frământa în sinea lor cu privire la măsurile pe care trebuie să le ia, la o atitudine pe care trebuie să o adopte cu privire, mai ales, la regimul muncii. Între 19 august, după ora 19:55', şi noaptea de 22 august, Luna se va afla în sectorul natal şi le va spori focul interior, dorinţa de schimbare, de progres, de afirmare dar, totodată, va accentua combativitatea, trăsătură de comportament şi reacţie psiho-fiziologică amplificată de Luna Nouă în Leu care se va forma la începutul zilei de 21 august şi care va reprezenta, pentru mulţi dintre ei, prilejul unui început într-un domeniu de viaţă sau activitate. Pentru că Marte se va afla în tranzit în Leu, respectiv în casa I a cerului lor astral, în conjuncţie cu Sensul vieţii, şi că va alcătui trigoane cu Saturn şi Luna Neagră, la grad perfect, putem anticipa o adevărată luptă, de la caz la caz, pentru un salt profesional, pentru o schimbare majoră de sens al vieţii, pentru o transformare complexă, pe mai multe planuri, care să dea o nouă dimensiune existenţei lor. Acest moment astral va fi trăit cu atât mai intens cu cât forţa cu care va „lovi” eclipsa totală de Soare, care se va forma în aceiaşi zi, va fi mai puternică. Între 22 august, după ora 00:21', şi zorii zilei de 24 august, se vor accentua chestiunile curente, legate de bani, mai ales în ipostaza unor restanţe sau reevaluări financiare. Pe fond, nativii vor avea multe îndoieli cu privire la oportunitatea unor gesturi şi decizii cu consecinţe băneşti dar Soarele, care va intra în semnul Fecioarei (casa a II-a), pe 23 august, le va da tăria necesară să-şi asume un risc. Între 24 august, după ora 03:05', şi 25 august, alternanţă între capacitatea de a asculta cu calm şi reacţiile nervoase ulterioare, ceea ce îi va transforma, pentru moment, în nişte persoane paradoxale şi imprevizibile.





Horoscop Fecioară pentru săptămâna 19 – 25 August 2017

Horoscop Urania Fecioara

În ziua de 19 august, continuă seria stărilor de spirit incomode stârnite de felul de a se purta sau de a vorbi al unor prieteni. Uneori, între nativi şi aceste cunoştinţe se pot isca controverse ce pot degenera în certuri. Se poate anticipa că, unul sau mai mulţi apropiaţi de-ai Fecioarelor, îi vor enerva, pentru că, într-un fel sau altul, le vor sta în cale. Între 19 august, după ora 19:55', şi noaptea de 22 august, univers interior bogat în sentimente contradictorii, în dorinţe care nu-şi găsesc o formă de împlinire. Fecioarele se vor confrunta cu stări de spirit care „îi vor pune pe jar”. Unele vor fi stârnite de condiţia lor personală, familială, profesională sau partenerială. Nativii tineri sau maturii vor fi măcinaţi de ambiţii şi dorinţe de mărire ori de revanşă care vor fi resimţite mai clar şi mai puternic în preajma zilei de 21 august, când va avea loc Luna Nouă însoţită de o eclipsă totală de Soare, care va avea ca efect o adevărată criză de conştiinţă, contribuind la cristalizarea motivaţiei viitorului lor comportament. Această stare de surescitare (urmărirea îndârjită a unui scop, cramponarea de o situaţie, lupta cu persoane ostile lor), se va reflecta în starea de sănătate curentă (pusee de hipertensiune, tulburări cardiace sau neuro-vegetative), simptome pe care nativii nu trebuie să le ignore. Între 22 august, după ora 00:21', şi zorii zilei de 24 august, îşi vor face apariţia îndoiala, dorinţa de a verifica temeinicia informaţiilor pe baza cărora vor lua deciziile, oportunitatea unor hotărâri, atitudine prudentă determinată de retrogradarea planetei Mercur în casa I şi, mai ales, de intrarea Soarelui, în acest sector, în ziua de 23 august, important moment astral al acestui an, care le va spori puterile fizice şi psihice şi le va rafina abilităţile socio-profesionale. Între 24 august, după ora 03:05', şi 25 august, Fecioarele vor reface nişte calcule băneşti în funcţie de evenimentele de ultimă oră care le dau planurile peste cap.



Horoscop Balanță pentru săptămâna 19 – 25 August 2017

Horoscop Urania Balanta

În ziua de 19 august, nativii vor face efortul de a limita neplăcerile provocate de funcţia sau responsabilităţile ce le-au fost încredinţate şi care sunt în vizorul unor rău-voitori. Uneori, vor reuşi să le stăvilească atacurile. Se vor desfăşura în continuare, cu o intensitate mai mare sau mai mică, în funcţie de vârsta şi implicarea socio-profesională a fiecăruia, premize care vor instaura constrângeri, limitări, interdicţii şi care vor ridica blocaje în familie, căsnicie, afaceri. Între 19 august, după ora 19:55', şi noaptea de 22 august, relaţiile personale vor trece prin momente grele, speciale sau chiar dramatice. Nativii vor trăi emoţiile şi sentimentele ca un foc pârjolitor. Luna Nouă în Leu, din 21 august (aspect astral însoţit de o eclipsă totală de Soare care va contribui, la rândul ei, la tulburarea apelor), va marca sectorul prietenilor. În varianta pozitivă, nativii se pot afla în preajma unor persoane importante, a unor oameni cu funcţii sau cu prestigiu rezultat din calităţile personale şi valoare profesională care îi pot lua sub aripa lor protectoare sau care se pot oferi să-i ajute. În varianta disonantă, acelaş context astral poate stârni conflicte stridente între nativi şi apropiaţii lor care încep să-i judece, să-i critice ori să-i marginalizeze dar reacţia Balanţelor lezate va fi una vehementă, având asupra acelor „prieteni” un efect intimidant. Între 22 august, după ora 00:21', şi zorii zilei de 24 august, se pot pune probleme de sănătate legate de aparatul digestiv, metabolism, alimentaţie, însoţite de plictiseală, oboseală, incapacitate de a se mobiliza, dorinţă de a lenevi. La începutul zilei de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei şi va începe să le dea nativilor semnale că a venit momentul unei analize personale lucide, corecte, echilibrate pentru a remedia carenţele din viaţa şi activitatea lor. Se pare că, între 24 august, după ora 03:05', şi 25 august, Balanţele cu greu vor putea fi enervate.






Horoscop Scorpion pentru săptămâna 19 – 25 August 2017

Horoscop Urania Scorpion

În ziua de 19 august, Scorpionii pot avea intuiţii profitabile în domeniul unei activităţi de creaţie sau interpretative. Sensibilitatea lor va atinge culmi de rafinament iar percepţiile lor subtile îi pot conduce spre succes sau spre gesturi cu semnificaţie artistică de valoare. Într-o conjunctură specială, unii vor vedea cum, un vis de-al lor e pe care să devină realitate. Între 19 august, după ora 19:55', şi noaptea de 22 august, cariera, funcţia şi ambiţiile de mărire vor atinge cote uriaşe. Unii pot face o adevărată criză de orgoliu, de vanitate sau de mândrie. Vor fi nişte zile şi nopţi încinse de dorinţa de a înfrânge piedicile, de a accede într-o funcţie, de a repurta o victorie (morală, materială, socială, politică, de imagine) iar această stare de exacerbare a personalităţii lor, în ipostaze publice, va fi stârnită sau amplificată de Luna Nouă din 21 august, moment astral dublat de o eclipsă totală de Soare; aceste două evenimente se vor petrece pe casa a X-a, a ridicării sociale, în putere şi rang prin merite personale sau prin intermediul exercitării profesiei. Teoretic, pentru mulţi dintre nativi, va fi un prilej bun ca să marcheze un succes. Pentru alţii, se vor pune premizele unei lupte menite să le deschidă uşile mult visate. Între 22 august, după ora 00:21', şi zorii zilei de 24 august, sectorul „prieteni” va fi supus inventarului. Nativii vor avea tendinţa să judece şi să cântărească fiecare cuvânt, fiecare gest făcut de apropiaţii lor. Bănuielile mai vechi se vor reactualiza şi-i vor determină să facă cercetări. La începutul zilei de 23 august, ora 00:21', Soarele va intra în zodia Fecioarei, şi astfel, tendinţa iniţiată de Mercur va fi consolidată de intrarea Soarelui în casa a XI-a; timp o lună, de acum încolo, vor analiza şi vor lua decizii şi nu dintre cele uşoare. Între 24 august, după ora 03:05', şi 25 august, Scorpionii vor dori să se bucure de tihna unui repaus agreabil.



Horoscop Săgetător pentru săptămâna 19 – 25 August 2017

Horoscop Urania Săgetător

Pe 19 august, Săgetătorii vor face eforturi menite să le obţină un avantaj ori să intre în posesia unor bunuri de mică valoare. Între 19 august, după ora 19:55', şi noaptea de 22 august, zona convingerilor superioare şi a conştiinţei (de sine, profesionale, morale, sociale, politice, naţionale) va fi în prim - plan. Desigur, acest context nu va funcţiona la fel de puternic pentru toată lumea. Lună Nouă, însoţită de o eclipsă de Soare, din ziua de 21 august, îi va pune, pe cei cuprinşi între 20 şi 40 de ani, în faţa unei alegeri decisive, a reformulării unui crez ori a unui plan important de viaţă pentru care factorul „străinătate” este, deseori, luat în calcul. De cele mai multe ori, Săgetătorii vor alege calea „grea”, soluţiile radicale şi vor respinge locurile comune, compromisul sau banalitatea. Va fi vremea celor valoroşi şi puternici. Între 22 august, după ora 00:21', şi zorii zilei de 24 august, cariera, viaţa publică, efortul profesional îndreptat spre buna administrare a personalităţii lor va reprezenta principala miză, nuanţată şi studiată laborios cu ajutorul lui Mercur (care îi va împinge să cerceteze şi „a doua cale”) şi consolidată de Soare, care va intra în casa a X-a, în ziua de 23 august. Între 24 august, după ora 03:05', şi 25 august, posibile consultări ale nativilor cu persoane echilibrate, cerebrale, oneste doar că, nu întotdeauna răspunsul sau punctul lor de vedere îi va mulţumi pe nativi pentru că, felul temperat al acelora va fi în dezacord cu plăcerea de a trăi intens, la „turaţie maximă,” a Săgetătorilor. Nota generală a săptămânii o va da dublul trigon, la grad perfect, alcătuit de perechea Saturn/Lună Neagră cu Marte/Sensul vieţii, ceea ce ar putea atrage răsturnări de situaţie pe fondul unor informaţii, revelaţii sau evenimente care le vor permite nativilor să descopere adevărul şi care pot stârni procese de conştiinţă, urmate de „lepădări utile” de erori şi exagerări.



Horoscop Capricorn pentru săptămâna 19 – 25 August 2017

Horoscop Urania Capricorn

În ziua de 19 august, se va menţine activ un aspect instaurat în urmă cu câteva săptămâni care creează o neînţelegere sau, de la caz la caz, o furtună relaţională în al căror tumult intră rudele, soţul/soţia, afacerile, averea, casa, profesia. Între 19 august, după ora 19:55', şi noaptea de 22 august, se va naşte un conflict de interese în jurul unui avantaj material, a banilor sau bunurilor pe care nativul şi le doreşte. Nuanţa nu este însă doar de tracasare birocratică ci şi de conflict interuman care, la sfârşitul săptămânii, poartă amprenta surprizelor şi contradicţiilor greu de rezolvat. Rezolvarea lor este împiedicată de factori necunoscuţi; o primă dezvăluire sau intuire a lor, ca un fel de preaviz, va fi posibilă săptămâna viitoare pe fondul marcajului astral al Lunii Noi în Leu (în casa a VIII-a) dublate de o eclipsă totală de Soare, din ziua de 21 august, moment când vor fi active şi trigoanele dintre Saturn/Lună Neagră şi Marte/Sensul vieţii. În ciuda statutului lor „teoretic” pozitiv, ele vor însuma energiile a trei malefici pe care îi va pune în relaţie cu Uranus, al patrulea malefic (în tranzit prin casa a IV-a a familiei şi a averii), generând situaţii dintre cele mai stranii. Între 22 august, după ora 00:21', şi zorii zilei de 24 august, universul gândurilor superioare, a studiilor înalte, va fi „măturat” de analiza atentă şi critică a nativilor care vor avea prilejul să asimileze mai încet dar mai metodic cunoştinţele necesare. La începutul zilei de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei (casa a IX-a) şi le va da suportul mental necesar unui efort de cercetare, aprofundare, asimilare a informaţiilor. Între 24 august, după ora 03:05', şi 25 august, nativii vor oscila între mai multe variante de activitate profesională. Nici una nu-i va atrage în mod special iar criteriul de triere a acestor ipoteze îl va reprezenta avantajul material ce ar decurge din alegerea uneia sau alteia dintre ele.



Horoscop Vărsător pentru săptămâna 19 – 25 August 2017

Horoscop Urania Vărsător

În ziua de 19 august, amestec de situaţii incomode: nativii ar dori să-şi spună punctul de vedere la locul de muncă cu privire la o situaţie ce-i dezavantajează dar, întregul context este de natură să-i facă să renunţe sau să amâne această abordare. Pe de altă parte, acolo se înmulţesc sau se acutizează secvenţele deranjante. Între 19 august, după ora 19:55', şi noaptea de 22 august, relaţiile parteneriale vor fi afectate de faza Lunii Noi în Leu însoţită de o eclipsă de Soare. Efectul acestor două evenimente va influenţa casa a VII-a a cerului de naştere al nativilor. Teoretic, Vărsătorii vor încerca să tempereze tendinţa unor parteneri de viaţă, de afaceri sau de dialog de a-i domina, de a-i subordona sau de a le înfrânge voinţa şi a-i reduce la tăcere. La rândul lor, Vărsătorii vor reacţiona vehement, dând adevărate spectacole de virtuozitate oratorică, logică sau strategică. Va fi un moment al lor şi, cu toată încărcătura grea a momentului, vor reuşi să obţină o victorie. Atenţie că, acest dinamism care permite evenimentelor să se deruleze în cascadă, dacă este vorba de un conflict cu instituţiile statului, de o anchetă sau de un proces în desfăşurare, le poate oferi repetitiv, şi pierderi şi câştiguri. E nevoie de multă stăpânire de sine şi cine va reuşi asta, va avea succes; altfel, se vor alege cu aripile pârlite de flacăra lumânării de care s-au apropiat imprudent. Între 22 august, după ora 00:21', şi zorii zilei de 24 august, demersuri legale, administrative, contabiliceşti sau strict birocratice privitoare la dosare menite, în urma rezolvării lor, să le permită adjudecarea unor bani, bunuri sau avantaje materiale. La începutul zilei de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei şi va pune un accent special pe spiritul practic şi interesul material. Între 24 august, după ora 03:05', şi 25 august, zbor mental, detaşare de contingent prin lecturi, artă, spectacole, viziuni artistice, evadare în credinţă.



Horoscop Pești pentru săptămâna 19 – 25 August 2017

Horoscop Urania Pești

În ziua de 19 august, disponibilitate spre lacrimi şi emoţii, mare plăcere în a se (s)cufunda în tristeţi; răstimp al amintirilor şi regretelor. Oarecum avantajaţi de acest tranzit vor fi interpreţii care vor şti să speculeze disponibilitatea spre trăiri intense, spre mistuire artistică. Atenţie: unele femei vor avea tendinţa să devină pătimaşe, posesive, egoiste în relaţiile sentimentale. Între 19 august, după ora 19:55', şi noaptea de 22 august, munca va deveni un subiect important care le va acapara toate gândurile, toate preocupările şi care îl va obliga să ia decizii rapide şi ferme. Nu este exclusă o propunere interesantă asupra căreia vor ezita pentru că ea va presupune asumarea unui volum mare de muncă. Totuşi, fiind vorba de faza Lunii Noi şi a unei eclipsă de de Soare care se vor petrece în sectorul muncii, sunt de aşteptat schimbări într-o direcţie pozitivă, noroc, o şansă unică. În alte ipostaze, Peştii se pot face remarcaţi prin combativitate şi spirit ferm, ipostază mai rară care le va permite să-şi susţină sau să-şi impună o soluţie profesională ori să rezolve o sarcină dificilă de serviciu spre invidia colegilor. Între 22 august, după ora 00:21', şi zorii zilei de 24 august, posibile (re)negocieri ale unui contract, discuţii de principiu pe tema unei colaborări, tatonări în privinţa unor propuneri de afaceri care este bine să nu fie concretizate înainte de 5 septembrie a.c. La începutul zilei de 23 august, ora 00:21', Soarele va intra în zodia Fecioarei şi se va afla, timp de o lună, în opoziţie cu Soarele lor natal, ceea ce le va crea, uneori, stări de spirit stânjenitoare, în schimb, îi va face mai pragmatici, mai eficienţi, mai responsabili şi mai atenţi în toate tipurile de dialog sau relaţie partenerială. Între 24 august, după ora 03:05', şi 25 august, mici rezolvări materiale sau paşi pe drumul unei soluţii finale favorabile din punct de vedere bănesc.



Horoscop Urania saptamana 19 – 25 August 2017

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții