Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 23 Septembrie 2017

Written By NIKE B. on sâmbătă, 23 septembrie 2017 | 06:16


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 23 Septembrie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 23 Septembrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Actiunile impulsive va pun in pericol echilibrul propriu.Nu e un moment bun pentru a lua decizii, pentru ca actiunile frauduloase sunt primele care va vin in minte. Fiti prudent!



Horoscop pentru femeia din Taur

O afacere sau o negociere trebuie incheiata rapid, daca doriti sa aveti anumite beneficii financiare. Daca instinctul va spune sa mai insisati putin, faceti acest lucru. Totul va fi bine.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Se prevad schimbari mari in plan familial pentru tine si va trebui sa tii cont mai mult de nevoile celorlalti, decat de ale tale. Va fi o zi in care traditionalul nu isi are locul. Va trebui sa vii cu noi idei, noi metode de a trece peste anumite praguri.


Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi va fi o zi frustranta, atat acasa, cat si la munca. Ai tendinta sa faci alegeri destul de neinspirate, in ambele domenii. Tensiunea e cam mare, asa ca e bine sa ai rabdare si sa astepti ca aceste lucruri sa se rezolve de la sine.



Horoscop pentru femeia din Leu

Disputele domestice cauzate de factori externi sunt la ordinea zilei. S-ar putea sa fie din cauza ca ti-ai luat de munca si acasa si familia e nemultumita de timpul limitat pe care il petreci cu ei. Discuta calm problemele!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Uneori, prea mult entuziasm strica! Mai ales cand e usor de confundat cu disperarea. Tempereaza-ti avantul, pentru a nu creea impresii gresite!


Horoscop pentru femeia din Balanță

E o zi favorabila punerii la punct a situatiei financiare. Luarea de decizii, alocarea de fonduri, completarea cecurilor si confruntarea problemelor legate de bani va domina aceasta perioada.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Sansa unei aventuri amoroase e chiar sub nasul tau, dar preferi sa ignori toate semnalele. Pune un pic mintea sub lacat si permite-ti sa te bucuri de ceva inedit, nou si plin de adrenalina. Nu vei regreta!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Daca vrei sa iti achizitionezi o locuinta, vei constata ca e destul de greu sa existe o discordanta intre posibilitati si asteptari. Fie mai astepti pana iti permiti sa iti cumperi ce doresti, fie iti cumperi acum ceva sub nivelul asteptarilor.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Trebuie sa faceti niste ajustari la locul de munca: un sef sau un coleg pune presiune asupra dumneavoastra sau va critica modul in care munciti. S-ar putea ca sefii sa va inhibe, spunandu-va ca nu le place modul cum ganditi sau conceptele pe care le considerati inovatoare.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Uneori, e bine sa ii lasi pe cei din jur sa faca lucrurile dupa bunul lor plac, in loc sa incerci sa iti impui tu propriul stil. Permite-le celor din jur sa aiba si alte pareri, daca nu vrei sa ajungi pesoana pe care o evita cu totii pentru ca nu permite sa fie ei insisi.

Horoscop pentru femeia din Pești

Astepti cu nerabdare un telefon si nu reusesti sa te gandesti si la altceva. Iti pierzi usor concentrarea si munca ta va avea de suferit. Incearca sa te detasezi si sa lasi lucrurile sa vina de la sine!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții