Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Citește Horoscopul zilei de Joi 19 Octombrie 2017

Written By NIKE B. on miercuri, 18 octombrie 2017 | 06:28


Horoscop de azi Joi 19 Octombrie 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Joi 19 Octombrie 2017


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Luna in Balanta aduce in atentie relatiile parteneriale si profesionale. Este posibil ca astazi sa te simti manipulat de catre un superior sau colaborator, de aceea e foarte important sa-ti pastrezi integritatea si sa nu te abati de la ceea ce crezi ca e corect si valoros pentru tine, oricare are fi promisiunile care ti se fac. Ai curajul sa schimbi ceea ce nu functioneaza sau nu corespunde valorilor tale morale.










Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Munca la care te-ai inhamat, sarcinile care-ti revin la locul de munca sau regulile de ordine interioara, ar putea sa ti se para constrangatoare si in totala neconcordanta cu cine esti si ce ti-ar placea de fapt sa faci. Este o zi revelatoare, care te ajuta sa faci o distinctie clara intre compromis si alegere autentica. E timpul sa-ti asumi puterea, sa renunti la balast, sa te implici in proiecte care te inspira cu adevarat.






Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Demult nu te-ai mai simtit atat de puternic si atat de capabil sa iei fraiele vietii in propriile maini. Este o perioada in care-ti poti redefini prioritatile, in scopul de a-ti face ordine in viata. Daca in ultimii doi ani ai neglijat viata de familie si planul personal in general, acum a venit momentul sa schimbi asta.









Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Puterea ta sta in abilitatile de comunicare, in elocventa si convingerea cu care transmiti orice mesaj, si in cunoastere. Orice conversatie sau negociere poate fi intoarsa cu usurinta in avantajul tau, cu ajutorul argumentelor, de o logica imbatabila. Si totusi, nu impinge lucrurile prea departe, prin dominare si manipulare, si renunta la dorinta de a controla totul, mai ales in familie.





Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Nimic nu ti se pare imposibil de facut si nicio culme prea greu de atins, cata vreme stii exact cine esti, ce poti si incotro te indrepti. Aceasta perioada aduce, pentru tine, experiente care-ti confirma puterea, iti cresc increderea in tine si te ajuta sa atingi succesul in orice iti propui sa faci. Succesul este mai ales de natura profesionala si financiara.








Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Preocuparile sau nemultumirile legate de bani nu reprezinta altceva decat o motivatie in plus pentru a te mobiliza si a materializa niste dorinte. De inspiratie nu duci lipsa, de sprijin din partea familiei nici atat, asa ca acum e momentul potrivit pentru a face primul pas in directia transpunerii unor aspiratii in realitate.







Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Contextul astral de astazi te ajuta sa-ti dai seama unde e locul tau si langa cine. Daca astazi te simti in locul nepotrivit, iata un motiv bun pentru a face niste schimbari relationale, pentru a renunta la niste atasamente si a recunoaste eventualele greseli din trecut. Este un moment pretios, care aduce purificare, transformare si crestere, daca esti dispus sa privesti adevarul in fata.











Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Puterea si curajul de a transforma diverse lucruri in tine si in viata ta iti sunt inspirate de prieteni. Relatiile cu acestia joaca un rol extrem de important in aceasta perioada, asa ca fii receptiv si deschis, pentru a primi mesajele in forma pura, fara judecati sau frica. Acum se pot inchega niste relatii, se pot transforma si revizui aspiratiile tale pe termen lung.





Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Nehotararea care te-a oprit pana acum sa faci schimbarile benefice in viata ta, in special in zona carierei, acum nu-si mai gaseste locul. Stii exact ce vrei si ai stiut intotdeauna, insa acum poti revunoaste si iti poti asuma noile alegeri. Prin urmare, e momentul sa faci primul pas in schimbare, sa hotarasti cu cine mergi la drum si sa stabilesti itinerariul.










Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

E posibil ca astazi sa te temi ca ai putea pierde ceva: o functie, o pozitie, sau recunoasterea si aprecierea de care te-ai bucurat in sfera profesionala pana acum. Asadar, cel mai bun lucru pe care-l poti face este sa te relaxezi si sa lasi vointa divina sa se manifeste. Lucrurile se vor aseza cum e mai bine pentru tine, daca ai incredere.





Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Cu Luna in Balanta, astazi tinzi sa tii cu dintii de unele convingeri. Pur si simplu nu vrei sa renunti cu niciun pret la punctul tau de vedere, ceea ce te impiedica sa vezi realitatea asa cum este. Asadar, e necesar sa accepti ca exista si alte puncte de vedere, alte unghiuri din care sa privesti. Asta te va ajuta sa-ti constientizezi adevarata putere.










Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Cu Luna in zona resurselor altora, astazi e posibil sa te temi ca ai putea sa pierzi ceva: un bun material, o suma de bani sau un prieten. Este o zi plina de emotii si ganduri contradictorii, asa ca recomandarea mea este sa eviti dramatizarea sau exagerarea oricarei experiente. Iar daca cineva iese din viata ta, probabil ca asa e cel mai bine pentru tine.




0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții