Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Marti 24 Octombrie 2017

Written By NIKE B. on marți, 24 octombrie 2017 | 08:04


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 24 Octombrie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 24 Octombrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

E bine sa iti calculezi pasii, pentru a putea preintampina orice situatie nefasta. Cumparaturile impulsive nu te vor ajuta sa capeti decat satisfactii de moment. Nu e o perioada buna pentru achizitii noi, dar e o zi perfecta pentru un plan de bataie in plan financiar.











Horoscop pentru femeia din Taur

Daca vrei sa schimbi ceva din rutina zilnica, e necesar sa schimbi ceva si in tine. Asa ca atitudinea ta noua va fi si o sursa de nedumerire pentru cei din jur, care nu vor mai sti la ce sa se astepte de la tine.





Horoscop pentru femeia din Gemeni

Nu poti controla totul intr-o relatie, dar poti controla reactiile tale in fata partenerului. Pentru a pastra un echilibru, va fi nevoie de mai multa analiza si de mai putina spontaneitate. Nu poti mentine mereu lucrurile la un nivel superficial.










Horoscop pentru femeia din Rac

Atunci cand ai incredere in tine, se vede! Si daca ai incredere in tine, probabil ca e mult mai usor sa ii faci pe cei din jur sa aiba, la randul lor, incredere in tine! Asa ca tine-o tot asa si te vei bucura de sprijin si apreciere!


Horoscop pentru femeia din Leu

Aceasta zi creativa ar trebui sa iti aduca multa satisfactie, cata vreme te gasesti in compania unor persoane care gandesc similar cu tine. Nu sunt favorizate contradictiile si conflictele de orice natura. Armonia e cuvantul care te defineste astazi.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Felul in care cheltui banii necesita multa atentie astazi. E bine sa ii ajuti pe cei din jur, dar nu trebuie sa te lasi pe tine pe locul 2. Si sfere din viata intima se cer revizuite. Planuri - acesta e cuvantul de ordine al zilei.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Disputele cu cei din jur te fac sa capeti o atitudine blazata in fata vietii. Faptul ca unii au puncte de vedere diferite de ale tale, te face sa iti pierzi avantul. Nu e cazul sa permiti sa te afecteze asemenea nimicuri, mai ales ca e normal sa fie persoane care gandesc diferit de tine.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Cineva incearca sa profite de tine si tu nici nu iti dai seama. In incercarea de a fi pe placul tuturor, nu mai tii cont de faptul ca nu toti oamenii au intentii bune.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Crezi ca e o persoana care vorbeste despre tine? Gandeste-te mai bine: toata lumea vorbeste despre tine azi! O anumita deciza incita spiritele in anturajul tau si devii, involuntar, subiectul fierbinte al zilei.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Daca te nemultumesc conditiile de la munca, e cazul sa faci ceva in legatura cu asta. Discuta cu sefii, lupta pentru ceea ce iti doresti. Nu lasa sovaiala sa te impiedice sa obtii ceea ce ti se cuvine.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Viata ta inca reflecta traumele din copilarie. Nu crezi ca e cazul sa le lasi la o parte si sa incerci o noua directie? Ar putea fi solutia care sa te scape din acest cerc vicios.






Horoscop pentru femeia din Pești

E greu sa iti denumesti exact sentimentele acum, dar nici nu e bine sa faci presupuneri pripite. Nu te grabeste nimeni sa iti dai pe fata adevaratele trairi, asa ca nu e niciun motiv intemeiat sa te fortezi tu sa o faci.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții