Horoscopul Astrologilor din Israel 2024

Horoscopul Astrologilor din Israel 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Fiecare...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 20 Octombrie 2017

Written By NIKE B. on vineri, 20 octombrie 2017 | 08:47


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 20 Octombrie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 20 Octombrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Ai tendinta sa treci peste o problema legata de munca, fara sa ii acorzi prea multa atentie. Din pacate, cineva e cu ochii pe tine si iti urmareste exact aceste scapari, pentru a te pune la zid. Nu e o perioada buna pentru a fi neglijenta!










Horoscop pentru femeia din Taur

Incerci prea mult sa schimbi parerile unei persoane apropiate. Lasa-l sa gandeasca si sa creada in ce vrea. Cu cat insisti mai mult, cu atat il vei indeparta mai mult!



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Munca ta este provocatoare si epuizanta in acelasi timp. Iti este greu sa te desprinzi de ea, in ciuda faptului ca simti ca mai ai putin si clachezi. Incetineste putin ritmul si incearca sa gasesti placere si in alte lucruri.








Horoscop pentru femeia din Rac

In avantul tau de a-i convinge pe cei din jur ca ai dreptate, nu faci decat sa ii indepartezi pe toti. Nu mai fi atat de fixat sau fixata in a dovedi ca cei din jur se inseala. Chiar daca ai dreptate, poti sa iti alegi cu grija cuvintele, in asa fel incat sa nu ii ranesti, in argumentarea ta!



Horoscop pentru femeia din Leu

Daca lucrezi la propriile defecte, vei dobandi mai multe satisfactii in plan relational, decat daca incerci sa ii schimbi pe ceilalti. Evitarea obstacolelor se face, in primul rand, printr-o mai buna intelegere a propriei persoane.








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Nu te entuziasma si nu fa planuri prea marete, mai ales cand acestea includ si terte persoane. De obicei, e greu sa aduni oameni cu interese si activitati diferite in acelasi loc, la aceeasi ora. Reuninunea cu prietenii s-ar putea sa fie amanata, spre dezamagirea ta.




Horoscop pentru femeia din Balanță

Nivelul tau ridicat de energie provoaca multe situatii incurcate astazi. Incepi un lucru, nu il termini, te apuci de altul si tot asa, pana cand totul in jurul tau devine un haos. Incetineste ritmul si incearca sa eviti asumarea riscurilor!








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Copiii sau alte rude apropiate nu reusesc sa isi controleze propriile obiceiuri, lucru care iti afecteaza si propria organizare. Va trebui sa adopti o atitudine autoritara, pentru a stabili un anumit curs in viata lor. Pe de alta parte, ai si ceva probleme de rezolvat si in plan profesional.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Daca ai de-a face cu institutii cu greutate, iti va fi foarte greu sa iti impui punctul de vedere. E greu sa iti sustii parerile, mai ales cand ai de-a face cu o intreaga organizatie. E greu, dar nu imposibil!



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Dedicatia ta fata de munca va da roade, asa ca vei avea ocazia sa ceri ceea ce ti se cuvine, fara sa intampini obiectii. Nimeni nu iti poate contesta eficienta, asa ca veti fi tratat cu respectul care vi se cuvine.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Esti perceput gresit de cei din jur, avand in vedere ca ceea ce incerci sa demonstrezi pare sa ajunga distorsionat la interlocutorii tai. E cazul sa folosesti si tacerea ca o arma, sa asculti, in loc sa vorbesti.







Horoscop pentru femeia din Pești

Exista o persoana care nu e de acord cu tine si care tine sa sublinieze acest lucru cu orice ocazie. Inteleg ce spui, dar nu rezoneaza cu tine. Nu inseamna neaparat ca incearca sa iti puna bete in roate, asa ca nu te grabi sa iti indrepti dusmania fata de el!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții