Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 24 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop Urania saptamana 21-27 Octombrie 2017 in functia de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 21 octombrie 2017 | 06:46



Horoscop Urania săptămâna 21-27 Octombrie 2017 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 21-27 Octombrie 2017. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 21-27 Octombrie 2017

Horoscop Urania Berbec

Între 21 și 22 octombrie, la prânz, discuții legate de primirea unui bun sau de obținerea unui avantaj material pentru care se va apela la tactici și manevre abile. În această strategiie poate apărea o fisură de gândire sau de acțiune care nu este conformă cu legile juridice, morale sau financiare. Preocupări etice sau medicale legate de aspectul morții, al sfârșitului sau de transformări care au nevoie de regenerare. Între 22 octombrie, după ora 14:57', și zorii zilei de 25 octombrie, tentația de a face o călătorie (excursie) în străinătate, contacte cu oameni și instituțiile din afara țării. Dor de ducă, chemarea depărtărilor. Pe 22 octombrie, seara (ora 21:29'), Marte va intra în zodia Balanței care va dinamiza casa a VII-a relațiilor parteneriale. Discuții aprinse legate de un proiect sau de un contract. Posibilă intensificare a conflictelor deja existențe între soți sau asociații într-o afacere. Unii, pot avea câștig de cauză într-o dispută sau într-un litigiu minor. Pe 23 octombrie dimineața, la ora 09:27', Soarele va intra în zodia Scorpionului, în casa a VIII-a, și va mări capacitatea nativului de a înțelege mai bine, din punct de vedere moral sau filosofic, limitele ființei umane. Între 25 octombrie, după ora 03:13', și după-amiaza zilei de 27 octombrie, rezistență nervoasă, capacitate de a lupta, combativitate în relațiile de serviciu, în posturile publice, în consolidarea autorității socio-profesionale. Pe 27 octombrie, după ora 15:49', posibile surprize de la prieteni sau aflarea unor vești care îi vor lua pe nativi prin surprindere cu privire la un cunoscut de al lor.



Horoscop Taur pentru săptămâna 21-27 Octombrie 2017

Horoscop Urania Taur

Între 21 și 22 octombrie, la prânz, tendința de a rezolva conflictele parteneriale prin tactici viclene, diplomatice sau a căror abilitate, chiar dacă le aduce câștig de cauză, să nu fie „ortodoxe”. Există riscul, ca, la rândul lor, să devină victima manipulării bazate pe tăinuirea adevărului, deformarea realității, „forțarea mâinii”. Atenție la mărturiile false, la trădarea prin vorbe și fapte. Între 22 octombrie, după ora 14:57', și zorii zilei de 25 octombrie, interes sau presiune exterioară, rezultată din cursul firesc al evenimentelor de a reglementa prin acte juridice statutul unui bun primit sau al unei moșteniri ori a unor favoruri materiale care provin de la instituții (sponsorizări, burse, scutiri de taxe). Pe 22 octombrie, seara (ora 21:29'), Marte va intra în zodia Balanței și va dinamiza sectorul muncii de zi cu zi. Moment al implicării, al efortului fizic sau intelectual. Șansă în rezolvarea unui chestiuni în neregulă la locul de muncă prin intermediul discuțiilor lămuritoare sau găsirea unui loc de muncă pentru cei fără plasament în acest moment. Pe 23 octombrie dimineața, la ora 09:27', Soarele va intra în zodia Scorpionului și va accentua nemulțumirile parteneriale. Între 25 octombrie, după ora 03:13', și după-amiaza zilei de 27 octombrie, limite sau reticențe mentale în fața noului, refuz de adaptare sau de modernizare a felului de a fi și de a gândi. Pe 27 octombrie, după ora 15:49', nativii s-ar putea confrunta cu situații neprevăzute, cu evenimente care să-i oblige să-și revizuiască poziția și sentimentele față de partenerii de viață, de activitate sau față de rivali și dușmani.




Horoscop Gemeni pentru săptămâna 21-27 Octombrie 2017

Horoscop Urania Gemeni

Între 21 și 22 octombrie, la prânz, stări organice dezagreabile, de scurtă durată, însoțite de un rău interior (tristețe, amărăciune, îngrijorare, regrete). Între 22 octombrie, după ora 14:57', și zorii zilei de 25 octombrie, dorința de a reglementa o relație partenerială. Obligația de a suporta rigorile legii sau de a se supune unor proceduri legale pe fondul unui proces, a unei anchete. Pe 22 octombrie, seara (ora 21:29'), Marte va intra în zodia Balanței și va genera o dinamică specială a relațiilor sentimentale. Nativii vor avea chef de aventură, de schimbare a peisajului afectiv, de provocări erotice. Etapă a plăcerilor trăite în exces (mâncare rafinată, băutură peste măsură, jocuri, pariuri, sporturi, distracție, risipă de energie. Pe 23 octombrie dimineața, la ora 09:27', Soarele va intra în zodia Scorpionului, accentuând un context șubred din punct de vedere medical: tendința la infecții genitale, urinare, dentare, sinuzite, nevoia de a suporta o intervenție chirurgicală la dinți sau la sinusuri, dezordine endocrină. Între 25 octombrie, după ora 03:13', și după-amiaza zilei de 27 octombrie, imposibilitatea de a rezolva o chestiune patrimonială din cauza opoziției unor persoane, interesate, la rândul lor, de același profit. Pe 27 octombrie, după ora 15:49', moment al inspirației; Gemenii pot avea idei interesante sau soluții neobișnuite. Perioadă fecundă pentru cei care desfășoară activități intelectuale (scriu, studiază, cercetează) sau pentru cei care se confruntă în activitatea lor cu publicul în varii ipostaze (profesorat, avocatură, politică, interpretare artistică).







Horoscop Rac pentru săptămâna 21-27 Octombrie 2017

Horoscop Urania Rac

Între 21 și 22 octombrie, la prânz, scurte crize de gelozie, stări interioare afectate de gânduri sau informații care-i fac pe nativii să se îndoiască de onestitatea partenerului lor. Idei distructive, născute din revolta unor Raci care au impresia că nu sunt la înălțimea așteptărilor din partea publicului sau, dacă sunt interpreți, că nu ating culmile performanței în creația lor artistică. Între 22 octombrie, după ora 14:57', și zorii zilei de 25 octombrie, posibile situații cu tentă legală care izvorăsc în relațiile de muncă pe fondul schimbărilor de statut la nivelul instituției unde activează. Stare organică ușor ameliorată, pe fondul unei revigorării trupești. Pe 22 octombrie, seara (ora 21:29'), Marte va intra în zodia Balanței care îi va face harnici și dedicați treburilor domestice. Dorința de a face o schimbare în plan locativ (mutare, închiriere, mai puțin vânzare/cumpărare). Stare de bine, senzație de confort, mai ales dacă nativul a făcut înnoiri în locuință (curățenie, mobilier nou, reparații, redecorare a interiorului). Pe 23 octombrie dimineața, la ora 09:27', Soarele va intra în zodia Scorpionului și le va da impulsuri sentimentale; perioadă favorabilă conceperii unui copil. Între 25 octombrie, după ora 03:13', și după-amiaza zilei de 27 octombrie, ostilități minore în plan partenerial, întârzieri, amânări sau blocaje în negocieri și în discuțiile pe tema unui proiect. Pe 27 octombrie, după ora 15:49', riscuri pentru integritatea corpului fizic mai ales în cazul celor care au o predispoziție astrală natală ce intră în contradicției cu tranzitele actuale. Surprize de natură materială.



Horoscop Leu pentru săptămâna 21-27 Octombrie 2017

Horoscop Urania Leu

Între 21 și 22 octombrie, la prânz, nemulțumiri, iritări și revolte cu privire la o pagubă din gospodărie. Relații marcate de nemulțumiri mocnite față de unele rude, cu care nativul trebuie să se poate cu menajamente. Vești despre un membru de familie care îl amărăsc pe Leu. Între 22 octombrie, după ora 14:57', și zorii zilei de 25 octombrie, tumult sufletesc care se stinge repede, plăcerea provocărilor, comportament excentric, lipsă de măsură în cultivarea plăcerilor (mai ales consumul de alcool), tendința de a judeca excesiv comportamentul copiilor sau al celor dragi. Măsuri educative exagerate sau fanteziste. Pe 22 octombrie, seara (ora 21:29'), Marte va intra în zodia Balanței, respectiv in casa a III-a a comunicării și a deplasărilor, patronând călătoriile de scurtă durată, cu plecări precipitate sau împotriva dispoziției lor de moment. Tendința de a discuta aprins pe marginea unui subiect, ambalare în controverse, riposte verbale. Șansă în susținerea unui examen. Noroc la informații utile. Pe 23 octombrie dimineața, la ora 09:27', Soarele va intra în zodia Scorpionului și va pune un accent special în relațiile cu rudele de sânge, patronând conflictele și interesele divergente. Între 25 octombrie, după ora 03:13', și după-amiaza zilei de 27 octombrie, program de viață modificat de un context legat de activitatea desfășurată la serviciu (volumul de muncă sporit, ore de muncă peste program). Din 27 octombrie, după ora 15:49' timp de două zile, se anunță surprize de la partenerul de viață, apariția unor circumstanțe noi referitoare la un contract, o colaborare, un proiect colectiv, un conflict deschis.






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 21-27 Octombrie 2017

Horoscop Urania Fecioara

Între 21 și 22 octombrie, la prânz, vești proste, îngrijorare, spaimă de consecințele unor evenimente din trecut. Unii nativi pot fi victimele conflictelor verbale (calomnii, bârfe, atacuri la persoană, critici nejustificate, insulte). Deplasările ar trebui evitate, ele asociindu-se cu riscul de a fi furați sau prădați în timpul călătoriei ori de a da peste situații imprevizibile care să-i pună în pericol. Examenele nu sunt aspectate favorabil; unele Fecioare pot „cădea în păcat”, recurgând la soluții incorecte ce vor fi sancționate imediat. Între 22 octombrie, după ora 14:57', și zorii zilei de 25 octombrie, nevoia de a se implica în chestiunile de familie sau de a reglementa statutul legal/juridic al locuinței sau al unui bun patrimonial pe cale juridică (acte, aprobări, documente oficiale semnate). Pe 22 octombrie, seara (ora 21:29'), Marte va intra în zodia Balanței, dinamizând casa banilor proveniți din muncă proprie. Nativii își vor schimba atitudinea față de salariul pe care îl primesc; astfel, se va contura ipostaza schimbării locului de muncă. Șansă în obținerea unor venituri mici care le vor permite să rezolve cheltuielile curente, de fiecare zi. Pe 23 octombrie dimineața, la ora 09:27', Soarele va intra în zodia Scorpionului și va radicaliza disputele verbale provocate de către rivali sau dușmani ori chiar de către frații nativului. Între 25 octombrie, după ora 03:13', și după-amiaza zilei de 27 octombrie, moment al răcelii și indiferenței sufletești. Distanță afectivă, ignorare a plăcerilor, cufundare în gânduri. Din 27 octombrie, după ora 15:49', posibile surprize la locul de muncă.



Horoscop Balanță pentru săptămâna 21-27 Octombrie 2017

Horoscop Urania Balanta

Între 21 și 22 octombrie, la prânz, posibile îngrijorări din motive bănești. Unii nativi pot intra în panică cu privire la viitorul veniturilor rezultate din muncă. Între 22 octombrie, după ora 14:57', și zorii zilei de 25 octombrie, comunicări intense, unele agreabile, altele pragmatice, legate de aspectele juridice ale problemelor curente de viață și activitate. Posibile deplasări în străinătate ori călătorii cu scopul precis de a rezolva o chestiune legală/oficială. Pe 22 octombrie, seara (ora 21:29'), Marte va intra în zodia Balanței și va oferi un sprijin astral real, făcându-le pe Balanțe mai active, mai hotărâte, mai determinate să treacă la acțiune și mai limpezi în intențiile lor. Pe 23 octombrie dimineața, la ora 09:27', Soarele va intra în zodia Scorpionului, impulsionându-i pe cei nemulțumiți de starea lor financiară să inițieze o schimbare. Între 25 octombrie, după ora 03:13', și după-amiaza zilei de 27 octombrie, moment de îndepărtare sau de indiferență față de unele persoane din familie; întreruperea dialogului cu aceștia. Posibile treburi plictisitoare sau complicate în gospodărie. Pe 27 octombrie, după ora 15:49', Luna le va da aripi celor care desfășoară activități artistice și/sau interpretative sau care necesită un efort de fantezie și imaginației creatoare (design, inginerie, proiectare) precum și situații agreabile, mai puțin obișnuite cu puternic ecou sufletesc. Venus, Guvernatorul Balanțelor, se va afla, în continuare, în tranzit prin casa I, și va atrage de partea nativilor, norocul, șansa unei rezolvări, o stare generală organică bună și, eventual, o însănătoșire.







Horoscop Scorpion pentru săptămâna 21-27 Octombrie 2017

Horoscop Urania Scorpion

Între 21 și 22 octombrie, la prânz, mental subtil, gânduri ascunse, planuri desfășurate în secret, dorință de revanșă și de recuperare a imaginii după o perioadă de stres, de pagubă, de suferință ori de alterare a statutului lor familial, social și profesional. Între 22 octombrie, după ora 14:57', și zorii zilei de 25 octombrie, nevoia de a revizui un contract care stipulează un tip de plată sau un cuantum care va trebui rediscutat și aliniat la legislația în vigoare. Chestiuni juridice care îi vor surprinde pe nativi prin ineditul pe care îl consfințesc și pe care vor fi nevoiți să-l accepte chiar dacă nu le convine. Pe 22 octombrie, seara Marte va intra în sectorul discret al casei a XII-a de unde poate scoate la suprafață ori acutiza afecțiunile de natură cronică sau kharmică. Tranzit în perioada în căruia dușmanii vor avea spor împotriva nativului. Fără a fi vorba de vreun paradox, Scorpionii pot beneficia de un ajutor special, venit, nu se știe prea bine din partea cărei persoane sau a cărui motivație le scapă nativilor. Pe 23 octombrie dimineața, la ora 09:27', Soarele va intra în zodia Scorpionului și le va da, pentru aproximativ 30 de zile, energie, reechilibrându-i organic și aducându-i în situația de a-și continua activitatea la cote superioare de performanță. Între 25 octombrie, după ora 03:13', și după-amiaza zilei de 27 octombrie, etapă a discreției, a observării atente a partenerilor de dialog. Dezinteres pentru comunicarea cu persoanele mai puțin importante. Din 27 octombrie, după ora 15:49', posibile surprize legate de casă și familie; eventuale defecțiuni ale aparaturii moderne din gospodărie.



Horoscop Săgetător pentru săptămâna 21-27 Octombrie 2017

Horoscop Urania Săgetător

Între 21 și 22 octombrie, la prânz, univers interior marcat de nemulțumiri, revolte, planuri care susțin ideea de replică usturătoare dată celor care l-au făcut pe nativ să sufere. Etapă vulnerabilă pentru sănătate: risc de recidivă ale unor infecții, nevoia de a recurge la intervenții chirurgicale pentru a corecta un malpraxis anterior dar și risc de eroare medicală (diagnostic, tratament, indicații terapeutice). Între 22 octombrie, după ora 14:57', și zorii zilei de 25 octombrie, Luna va străbate zodia Săgetătorului și îi va transforma pe nativi în niște ființe extrovertite, degajate, joviale, vesele, optimiste, care vor avea reacții viguroase la toate provocările momentului. Pe 22 octombrie, seara (ora 21:29'), Marte va intra în zodia Balanței permițându-le Săgetătorilor să cunoască lume multă, de valoare umană inegală dar cu un impact asupra vieții lor interesant. Posibil ajutor venit de la un prieten, situație avantajoasă, favorabilă pe fondul unei întâlniri îndelung așteptate, dorite sau necesare. Pe 23 octombrie dimineața, la ora 09:27', Soarele va intra în zodia Scorpionului și va accentua tendința instalată deja prin prezența în casa a XII – a a planetelor Jupiter și Mercur, privitoare la sănătate. Între 25 octombrie, după ora 03:13', și după-amiaza zilei de 27 octombrie, analiză atentă și responsabilă a banilor disponibili pentru cheltuielile utile și necesare și distracții cu tendința de a le restrânge sau sacrifica pe cele din urmă. Din 27 octombrie, după ora 15:49', informații care uimesc, ipostaze neobișnuite, surprize în timpul unei deplasări, mici incidente în timpul unei călătorii.



Horoscop Capricorn pentru săptămâna 21-27 Octombrie 2017

Horoscop Urania Capricorn

Între 21 și 22 octombrie, la prânz, nemulțumiri provocate nativilor de prietenii care nu sunt politicoși, care-i bârfesc, le subminează statutul în grupul de cunoscuți sau chiar îi trădează prin desolidarizare, indiscreții, rea-credință. Între 22 octombrie, după ora 14:57', și zorii zilei de 25 octombrie, Capricornii vor simți din plin nevoia de a da o replică categorică acelor persoane care le-au încălcat drepturile. Deși planul lor gravitează în jurul noțiunii de justiție, morală, dreptate, legitimitate, conotația este una de răfuială și chiar de pedeapsă. Pe 22 octombrie, seara (ora 21:29'), Marte va intra în zodia Balanței și le va dinamiza casa a X-a a ridicării în rang social sau profesional. Aspectul îi favorizează pe cei tineri cărora le înlesnește debutul, afirmarea, succesul, postura de pionierat în spațiul public. Pe 23 octombrie dimineața, la ora 09:27', Soarele va intra în zodia Scorpionului și va complica aspectul deja configurat de perechea Jupiter/Mercur în Scorpion. Nativii ar trebui să-și reprime tendința de a comunica prea repede și prea sincer cu nou intrații în cercul lor de prieteni; buna lor credință și deschiderea sufletească le poate provoca, în 2017/2018, destule necazuri din cauza lipsei acelora de caracter. Între 25 octombrie, după ora 03:13', și după-amiaza zilei de 27 octombrie, Capricornii vor avea tendința de a fi rezervați, prudenți, responsabili dar extrem de motivați să se lupte pentru casa lor, averea lor, familia lor și, evident, profesia sau imaginea lor publică. Pe 27 octombrie, după ora 15:49' surprize de natură bănească; unele pot fi provocate de un prieten.



Horoscop Vărsător pentru săptămâna 21-27 Octombrie 2017

Horoscop Urania Vărsător

Între 21 și 22 octombrie, la prânz, etapă importantă dar vulnerabilă, periculoasă și delicată cu privire la imaginea și notorietatea lor. Risc de a „cădea din putere” (demisii, destituiri). Posibile situații stranii, nejustificate, cu impact asupra stabilității funcției și responsabilității profesionale. Contestări majore. Între 22 octombrie, după ora 14:57', și zorii zilei de 25 octombrie, dorința de a pune ordine în relațiile lor cu prietenii; Vărsătorii vor recurge la argumente de genul normelor de conduită, morală, bună cuviință, educație, simț al datoriei, responsabilitate pentru a-i alinia pe aceia pe o direcție firească a relației lor interumane. Pe 22 octombrie, seara (ora 21:29'), Marte va intra în zodia Balanței și le va impulsiona lumea gândurilor și a concepțiilor despre lume și viață, de unde și posibilele crize interioare, unele de identitate și de raportare la reperele propriei conștiinței, altele referitoare la universul de cunoaștere împingându-i spre învățare, verificare, aducere la zi a informației, adaptare la nou, racordare la actualitate. Pe 23 octombrie dimineața, la ora 09:27', Soarele va intra în zodia Scorpionului, sporind lupta pentru apărarea locului lor în societate și în viața profesională. Între 25 octombrie, după ora 03:13', și după-amiaza zilei de 27 octombrie, premize restrictive pentru felul de a se prezenta în lume (discreție, reticență). Din 27 octombrie, după ora 15:49', Luna va tranzita semnul zodiacal natal și le va modifica reacțiile și percepțiile, făcându-i mai vioi, mai cuplați la realitate, mai implicați dar și mai nervoși sau mai nerăbdători.



Horoscop Pești pentru săptămâna 21-27 Octombrie 2017

Horoscop Urania Pești

Între 21 și 22 octombrie, la prânz, momente importante pentru nativi prin posibilitatea de a investiga universul prin intermediul unor forme speciale de cunoaștere (intuiție, clarviziune, telepatie, presimțire, sensibilitate extrasenzorială, vis premonitoriu, revelație, extaz). Între 22 octombrie, după ora 14:57', și zorii zilei de 25 octombrie, perioadă a efortului îndreptat spre afirmare, înfrângerea barierelor de ostilitate sau a unui context juridic, în vederea recunoașterii valorii și calității lor profesionale. Pe 22 octombrie, seara (ora 21:29'), Marte va intra în zodia Balanței și va crea premizele unor dispute în legătură cu intrarea în posesie a unui bun ce li se cuvinte ori pentru reglementarea gesturilor oficiale prin care li se atribuie sau li se conferă un ajutor (bursă, sponsorizare, finanțare, împrumut, păsuire, etc.). Pe 23 octombrie dimineața, la ora 09:27', Soarele va intra în zodia Scorpionului, aducând un mecanism specific Soarelui în casa a IX-a, a învățăturii superioare, a evoluției spirituale, a trăirii religioase, a dimensiunii mistice fiecărui individ născut în zodia Peștilor. Moment al creativității și al afirmării spontane a unor haruri și vocații personale. Între 25 octombrie, după ora 03:13', și după-amiaza zilei de 27 octombrie, Peștii vor lua distanță față de unii dintre cunoscuții lor în vederea punerii în ordine a trăirilor și gândurilor lor. Din 27 octombrie, după ora 15:49', Luna va trezi sentimentele dormitânde în sufletul lor. Ideile se vor cristaliza rapid, sub forma unor proiecte și idealuri noi, deschizându-le noi orizonturi și speranțe de dezvoltare personală.



Horoscop Urania saptamana 14-20 Octombrie 2017

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții