Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 18 Noiembrie 2017

Written By NIKE B. on sâmbătă, 18 noiembrie 2017 | 08:11


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 18 Noiembrie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 18 Noiembrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Tendinta generala este de a fi excesiv de precaut si din cauza asta va ratati tintele. Indepartarea de la norme va va aduce in cale planuri marete pentru viitor.







Horoscop pentru femeia din Taur

Apar obstacole in calea auto-disciplinarii tale. Nu reusesti sa te organizezi eficient si scopurile tale nu vor fi duse la bun sfarsite astazi. Rabdare, lucrurile se vor aseza in curand.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astazi nu va fi de ajuns sa ascultati ceea ce au de spus ceilalti. Daca va veti baza pe inteligenta colectiva veti avea mai multe sanse sa obtineti succesul. Dezvoltarea dumneavoastra spirituala va fi secondata de experienta trecuta a celor din jur.







Horoscop pentru femeia din Rac

Planuiti o calatorie de lunga durata in tari straine, pentru ca simtiti nevoia sa intelegeti mai bine lumea. Astazi patrundeti mai adanc in lucrurile abstracte, precum metafizica sau fenomenele paranormale.


Horoscop pentru femeia din Leu

Chiar daca sunteti pe cale sa consolidati castigurile de pe urma planurilor dumneavoastra, nu renuntati la strategiile de optimizare a timpului de care dispuneti. Fixati-va bine tinta in fata ochilor, pentru eventualitatea in care va veti simti tentat sa renuntati. Duceti la bun sfarsit ceea ce ati inceput.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

O persoana fara scrupule se invarte in anturajul dumneavoastra, dar ar fi bine sa nu jucati dupa regulile lui. Pastrati-va valorile morale pentru a accelera obtinerea succesului.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Muncesti din greu pentru a gasi noi surse de inspiratie in viata si munca ta, dar lucrurile nu par sa se puna in miscare. Daca toate resursele ti s-au epuizat, poate ca e cazul sa incerci tu ceva nou, care sa te faca sa incerci trairi pe care nu le-ai mai avut pana acum.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

E o perioada propice pentru a scoate la suprafata ce e mai bun din ceea ce va inconjoara. Daca va ingrijiti de aspectul dumneavoastra, veti avea mai multa incredere in sine. Puneti capcane pentru iubire, bogatie si frumusete si veti putea fi mai sigur ca le veti obtine. Indulgenta atrage indulgenta!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Un nou proiect inseamna si un nou sef de la care ai posibilitatea de a invata o multime de lucruri noi, care te ajuta sa avansezi in cariera ta. Nu ezita sa ceri sprijinul si consilierea lui, chiar si in afara programului de munca!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Orice pretentii financiare ai avea, chiar si cele mai neinsemnate, vor cere o atitudine agresiva, pentru a primi raspunsuri pozitive. Dorintele tale sexuale sunt cam accentuate in aceasta perioada si te distrag de la probleme serioase.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Intampinati piedici in indeplinirea viselor dumneavoastra. Mai ales ca, astazi, incepeti sa aveti indoieli in ce le priveste. Daca petreceti putin timp pentru a reflecta la ce va doriti cu adevarat, veti iesi dintr-o situatie care va pare ca un drum inchis.







Horoscop pentru femeia din Pești

Va confruntati cu viata intr-o maniera destul de intensa. E o zi buna pentru a infrunta adevarurile, oricat de crude ar fi ele. Aveti o forta emotionala puternica. Profitati de ea pentru a-i aduce pe cei din jur acolo unde vi-i doriti.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții