Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop pentru femei saptamana 20-26 Noiembrie 2017: Află ce-ţi rezervă astrele

Written By NIKE B. on luni, 20 noiembrie 2017 | 07:17


Horoscop pentru femei saptamana 20-26 Noiembrie 2017: în funcție de zodie

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul pentru femei saptamana 20-26 Noiembrie 2017: Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Sunteti foarte interesat de flirt, mai ales de partea sa sexuala. Exista, oare, vreun motiv ascuns? Sa speram ca aveti parte de o relatie buna. In acest caz, nu prea aveti de ce sa va faceti griji. Daca relatia a fost turbulenta in ultima vreme, s-ar putea sa simtiti nevoia unei aventuri. Nu va puteti elibera emotiile, din cauza ca partenera nu va permite acest lucru sau pentru ca exista tensiuni chiar si in pat. Daca nu sunteti implicat in nicio relatie sexuala in acest moment, s-ar putea sa va atraga cineva din cercul dumneavoastra de prieteni si cunostinte. O persoana pe care o cunoasteti de ceva vreme. Aveti, insa, grija sa nu traiti o deziluzie. Aceasta persoana nu este cea pe care o cautati.



Horoscop pentru femeia din Taur

Ar trebui sa iti concentrezi mai mult atentia asupra istoriei si asupra personalitatilor din familia ta si mai ales asupra celor din trecutul familiei. Asta iti va adduce o perspective asupra materialului din care esti construit. Probabil ca iti doesti sa fii diferit de parintii tai, dar genele nu se lasa manipulate. Saptamana asta s-ar putea sa ai de facut ore suplimentare, intr-io seara, poate chiar sambata, fapt ce te va face sa anulezi o intalnire. Asta iti va cauza probleme cu partenerul. Colegii de serviciu vor face haz de tine si vei reactiona foarte serios la aceasta tachinare a lor. Revino-ti, rasul face bine la suflet. Cea mai buna zi pentru dragoste este joi. De ce sa nu iesi la cumparaturi? Daca vei face asta de cateva ori, in scurt timp vei cunoaste o persoana de sex opus minunata.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Aceasta criza pare de-a dreptul imposibila, dar daca vreti sa faceti un imprumut sau o ipoteca, faceti in asa fel incat tranzactia sa se incheie saptamana aceasta sau cea viitoare, in cel mai rau caz. Mai ales daca implica efecte pe termen lung. Contractele legate de imprumuturi sau de construirea unei case, de exemplu, trebuiesc semnate saptamana aceasta. Nu intarziati, fiindca s-ar putea ca pozitia pozitiva a stelelor sa dispara. Mai incolo, s-ar putea sa mai apara o mica problema: cineva s-ar putea decide ca vrea sa faca niste schimbari (esentiale). Probabil ca acum va este foarte dificil sa va imaginati toate scenariile, dar in cateva luni toate piesele acestui puzzle se vor lega de la sine. Daca intarziati cu semnarea contractului, va creati singur probleme.



Horoscop pentru femeia din Rac

S-ar putea sa aveti o inundatie acasa. Nu va fi una grava, dar tot va fi extrem de deranjanta. Daca sunteti cuc ineva, s-ar putea ca supararile sa fie de doua ori mai multe. Nu va lasati acaparat de o persoana pe care tocmai ati cunoscut-o. Stiti bine ca trebuie sa aveti grija cand cineva va ofera ceva. Veti descoperi ca este un lup printre oi. Nu este prea tarziu sa faceti niste reperatii, dar veti avea multe de indurat.




Horoscop pentru femeia din Leu

Se pare ca va reveniti un pic in urma cheltuielilor din ultimele luni. Din momentul in care va veti primi salariul luna viitoare, toate problemele financiare vor disparea. In urmatoarele doua luni trebuie sa aveti grija sa nu cheltuiti banii in mod impulsiv, fiindca vor aparea cateva cheltuieli neprevazute in viitor. Ganditi-va ca sunteti oarecum bogat, in comparatie cu refugiatii din intreaga lume. Acele persoane nici macar nu au parte de apa la discretie, daramite de bani.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Asculta cu atentie ce zic cei din jurul tau saptamana asta. Ai deja tendinta sa asculti ce spun ceilalti, dar se pare ca nu ai capacitatea sa auzi sau sa inregistrezi ceva. Si nici nu prea iti place sa primesti sfaturi! Asta se poate datora si faptului ca te lasi pe tanjeala inca o data cand vine vorba de viata ta amoroasa. Totul decurge lin. S-ar putea sa castigi o suma mica la loto sau la orice fel de joc de noroc, lucru care va contribui la petrecerea unui week-end minunat. Daca iti cauti un nou loc de munca, saptamina asta si urmatoarea vei avea multe sanse de izbanda. Felul in care comunici cu ceilalti s-a imbunatatit, din acest motiv ai invatat sa te promovezi mai bine. Ii vei spune viitorului angajator exact ceea ce el sau ea vrea sa auda si vei lasa astfel o impresie excelenta. Cele mai bune zile pentru tranzactii financiare sunt luni si marti. Asta are legatura cu castigul ce se poate ivi.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Va simtiti oarecum bine si sunteti fericit saptamana aceasta. Stiti exact ce aveti de facut. In ultimele saptamani, ati facut unele lucruri pentru a putea incheia anumite sarcini. Faptul ca va planuiti din timp activitatile va face viata mai usoara. Faceti-va un program de zi cu zi pentru a va obisnui cu un anumit tipar. Astfel, veti fi mai relaxat, in loc sa fiti stresat. Asta inseamna, de exemplu, ca va trebui sa iesiti la cumparaturi vineri seara. Tocmai aceste lucruri mici si nesemnificative vor scadea stresul si tensiunea din viata dumneavoastra. In mod normal, n-ati fi suportat acest mod de a proceda, dar ati invatat ca e mai bine sa fii organizat din punct de vedere al sanatatii. Si partenerul/partenera va fi satisfacut de modul in care decurg lucrurile.



Horoscop pentru femeia din Scorpion

Si in aceasta saptamana cel mai probabil vei lua decizii rationale, in timp ce intuitia iti spune ca ar fi mai bines a urmezi o alta cale. Asta se aplica in contexte variate. Daca ai actiuni in afaceri, vei simti ca nu vei castiga nimic din ele si chiar e posibil sa pierzi ceva bani. Totusi, pe baza unor motive pur rationale vei decide sa faci anumiti pasi. In domeniul dragostei, stii in sinea ta ca acel Taur nu este intru totul interest de tine. Totusi, faci o incercare frenetic in incercarea de a-I produce o impresie buna (ei sau lui). Este timpul, draga native, sa iti asculti vocea interioara care te-a indemnat sa intrprinzi anumite actiuni sau te-a retinut de la altele, dar pe care ai neglijat-o iar si iar. In cursul acestei saptamani pozitia astrelor in horoscopul tau este ca nu mai poti continua asa. Trebuie sa incepi sa iti asculti sentimentele. Ar fi bines a faci asta , altfel vei fi pedepsit.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Te simti mai relaxat/a si mai liber/a in week-end-ul asta, decat te simti de obicei si mai ales decat ai fost in ultima vreme. Si chiar te exprimi cu mai multa usurinta. Tine-o tot asa! Simti nevoia sa faci doar acele lucruri care iti fac cu adevarat placere. Astfel talentele tale ascunse au ocazia sa iasa la iveala in aceasta saptamana. Daca ai copii nu intampini nicio dificultate la acest capitol. Asta este o saptamana excelenta sa vorbesti deschis despre ce te-a framintat in ultimele saptamani. Te simti in stare sa expui toate experientele si frustrarile atat de bine, incat cei care te asculta te vor intelege pe deplin si iti vor sustine punctul de vedere. Te gandesti sa suni mai des un nativ din Gemeni de acum incolo?

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Va descurcati in cariera. Progresati destul de mult. Managerii organizatiei in care lucrati sunt impresionati de contributia dumneavoastra. Nu va ganditi prea mult la colegii dumneavoastra. Bineinteles ca sunt invidiosi. Va ajunge auto-critica pe care o practicati, nu aveti nevoie si de critica lor. Viata dumneavoastra privata, insa, pare sa sufere din cauza aspiratiilor dumneavoastra profesionale. Va trebui sa rezolvati problemele pe care le aveti cu partenera, daca aveti una. Daca impreuna nu gasiti o solutie, mai mult ca siguri ca sursa problemei nu este cariera dumneavoastra, ci altceva. S-ar putea ca partenera sa foloseasca activitatile profesionale ca si scuza, fara a-si da, insa, seama ca face acest lucru.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Va fi o saptamana superba, plina de aventuri si surprize. Norocul va zambeste! Prietenii si cunostintele dumneavoastra vor fi purtate de starea dumneavoastra de bine. Sa nu fiti surprins daca nu auziti nimic de rau. Practic, oamenii asezati la o masa plina de persoane bine dispuse nu isi mai povestesc problemele, fiindca uita de ele. In timpul intalnirilor de saptamana aceasta, singurele subiecte vor fi cele umoristice. Bucurati-va din plin de aceasta perioada! Aceasta influenta pozitiva va dura cateva luni bune.

Horoscop pentru femeia din Pești

Saptamana aceasta vezi lucrurile in roz. Viata iti zambeste. Nu-ti vine sa crezi dar este totusi adevarat. Priveste deci partea buna a lucrurilor! Nu ti-a mai mers atat de bine de ani de zile. Un/o vecin/a vesel/ te poate face sa visezi. Incearca totusi sa ramai cu picioarele pe pamant si sa vezi valoarea adevarata a lucrurilor. Probabil ca ceea ce vrea acel vecin sau acea vecina este doar sa se distreze. Ai grija sa nu lasi lucrurile sa iasa de sub control, pentru ca nu ai de gand sa-ti mai schimbi domiciuliul o vreme. Fa niste jogging sau fa o plimbare revigoranta ca-ti limpezesti gandurile!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții