Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscopu lunii Decembrie 2017

Written By NIKE B. on marți, 21 noiembrie 2017 | 08:03


Horoscop Urania luna Decembrie 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.

Citeste Horoscopul lunii Decembrie 2017

Horoscop Berbec (21 martie - 20 aprilie)

În cursul sau în jurul lui 1 decembrie, se poate să nu te afli în cea mai bună formă sau doar ești mai ocupat/ă decât de obicei la muncă. Din 1 încolo, se arată o perioadă bună pentru relațiile la distanță. Începând din 3, poți întâmpina greutăți birocratice sau amânări în delegații. În cursul ori în jurul lui 6, nu face călătorii lungi și nu susține examene. După 9, poți fi mai posesiv/ă decât de obicei.

În cursul sau în jurul lui 10, starea ta de spirit pare a fi la înălțime. În preajma aceleiași date, se prea poate să primești probe din partea destinului. În cursul sau în jurul lui 15, comunici bine cu persoanele aflate la o distanță apreciabilă de tine. Dacă ai o relație la distanță, ziua de 20 se arată a fi reușită pentru voi. Din 20 încolo, te stabilizezi pe partea de carieră, dar apar și provocări.

Din 23 încolo, se dă liber la întreprins călătorii, iar în jurul sau în cursul lui 25, chiar nu ar fi rău să evadezi puțin din cotidian. După data de 25, se întrevede o perioadă bună perntru cariera ta și felul în care ești văzut/ă în societate. În cursul sau în preajma datei de 28, ești ceva mai profund/ă în simțiri decât de obicei, motiv penrtu care nivelul tău de romantism crește considerabil acum.



Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)


În cursul sau în preajma lui 1, treci prin provocări la muncă sau poate nu ești tocmai în cea mai bună formă. Din 1 încolo, relațiile tale profesionale sau cea amoroasă trec la un alt nivel. După 3, se poate dezechilibra raportul de forțe dintre tine și partener și chiar ajunge la o ruptură în jurul ori în cursul lui 6. Din 9 încolo, se animă atmosfera în parteneriatul de viață și/sau de afaceri.

În jurul sau în cursul lui 10, se prea poate să treci prin unele greutăți care te vor întări. Nu lua împrumuturi de la amici sau pentru a finanța proiecte în preajma aceleiași date. Balanța dintre tine și partenerul de viață și/sau afaceri poate avea de suferi în jurul sau în cursul lui 15. Treci cu bine prin provocări în cursul sau în preajma lui 20. După 20, nu se recomandă călătoriile lungi.

Din 23 încolo, raportul de forțe dintre tine și partenerul de viață și/sau afaceri se pune în ordine. În jurul sau în cursul lui 25, pot apărea iar provocări pe plan relațional. Din 25 încolo, începe o perioadă bună pentru cei/le aflați/te în relații la distanță. După data de 28, se anunță un timp bun pentru a gândi planuri de viitor alături de persoana iubită. Este important să contribuiți amândoi.






Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Casa relațiilor Gemenilor este foarte activă în luna decembrie 2017, așa că poți să te aștepți la apariția unor evenimente relevante.

Mercur, stăpânul Gemenilor, este puternic implicat fiindcă se află în casa relațiilor, unde face o conjuncție cu Saturn și alta cu Venus și unde retrogradează între 3 și 23 decembrie.

Această configurație subliniază însemnătatea dragostei sau a mariajului în viața ta și anunță conjuncturi care conduc la reflexie, analiză și decizii în ceea ce privește responsabilitățile și posibilele probleme pentru perechea ta. În plus, subliniază rolul major pe care îl au bunăvoința, încrederea și comunicarea în fericirea cuplului.

Decembrie 2017 este plin de dinamism în plan profesional.

Lui Jupiter, aflat în casa muncii Gemenilor, i se alătură, începând din a doua decadă, întreprinzătorul Marte. Motoarele merg în plin, eficiența este maximă, iar rezultatele nu întârzie să apară. Să nu te miri, însă, dacă mai apar și incidente: Marte aduce energie multă, dar caută provocările și este cam războinic.

Parteneriatele, cooperarea, contractele și clientela sunt definitorii pentru parcursul profesional al Gemenilor în luna decembrie. Este o zonă aflată în mișcare, în căutarea soluțiilor optime și a informațiilor folositoare. Din acest motiv, comunicarea cu ceilalți trebuie să fie cât mai limpede, iar termenii interacțiunilor, cât mai bine definiți.

Din punct de vedere financiar, după 20 decembrie 2017 intri într-un nou ciclu, care va dura aproximativ 3 ani.
Energia este capricioasă, iar organismul trebuie să păstreze un anumit echilibru pentru a funcționa mulțumitor. Stresul și înclinația către necumpănire și lipsă de prevedere sunt principalii inamici ai Gemenilor în luna decembrie.

Partea bună a lucrurilor este că perioada este excelentă pentru demersuri medicale, iar dacă ai unele probleme, acum poți să găsești mai ușor rezolvarea.


Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)

În decembrie 2017 viața sentimentală a Racilor este marcată de responsabilități sau se intersectează cu cea profesională. Se poate ca tu și perechea ta să vă asumați o sarcină importantă în comun, ceva ce nu e ușor de îndeplinit, dar care poate aduce satisfacții în timp. Sau să trăiești o poveste de amor cu cineva cu care intri în contact în activitatea profesională.

Aceste tendințe se datorează faptului că Venus, planeta dragostei, se află în casa muncii Racului, în timp ce stăpânul casei muncii se află în casa dragostei Racului. În altă ordine de idei, Marte și Jupiter îți amplifică forța sexuală, îți insuflă un romantism plin de înflăcărare și facilitează nașterea unei pasiuni sau intensificarea vieții erotice. Asadar, te poți aștepta la un decembrie palpitant.

În decembrie 2017 Soarele traversează casa muncii Racului, unde se află deja Saturn și unde apar, pe rând, și Venus și Mercur – iar Mercur mai și retrogradează între 3 și 23 decembrie. Prin urmare, ai mult de lucru, ai de rezolvat probleme complexe și poate că uneori ți se pare că înaintezi greu, dar ai și satisfacții, momente de glorie sau de șansă.

Treci printr-o diversitate de situații care, de fapt, sunt menite să te facă să realizezi exact cum stai, ce poți și ce vrei, iar în urma lor tragi concluzi și ei decizii. Așadar, se anunță un final de an interesant, care te-ar putea repoziționa în mod favorabil. În ceea ce privește banii Racilor, aceștia vin îndeosebi din muncă, dar vin.

Sectorul sănătății Racului este subliniat în decembrie 2017. Se poate să apară unele neplăceri, dar la fel de bine se poate să manifești chiar tu un interes special pentru tratamente, diete sau formă fizică. Ar fi o perioadă potrivită pentru a-ți ajusta stilul de viață ori pentru a te ocupa de probleme mai vechi, neglijate. Marte și Jupiter îți dau un surplus de energie, pe care trebuie să-l consumi prin mișcare.


Horoscop Leu (23 iulie - 22 august)

Stăpânul Leului, Soarele, se află în casa dragostei și a sexualității în primele două decade din decembrie 2017, indicând fără echivoc că aici se situează prioritățile perioadei. Venus străbate aceeași casă până pe 25, iar Mercur o onorează și el cu prezența – ba, în plus, și cu o retrogradare, care durează între 3 și 23 decembrie.

Prin urmare, în tabloul lunii decembrie intră atât sentimentele arzătoare și nevoia de noi experiențe, cât și nehotărârea, nedumerirea și contradicțiile. Strădania ta de a analiza situația prin prisma logicii va aduce unele clarificări în ultima decadă. Până atunci, însă, bucură-te de tot ce e mai bun și mai frumos în aceste săptămâni incitante, pasionale, presărate cu surprize și peripeții!

Creativitatea este cel mai mare atu al Leilor în luna decembrie 2017. Acum îți poți dezvolta, etala și exploata cel mai eficient talentele, forța de expresie, capacitatea de reprezentare și promovare. Domeniile cu potențial maxim sunt arta, industria de divertisment, producția de jocuri PC, advertising-ul, sportul și hobby-urile, dar oportunități se pot ivi în orice alt domeniu.

Interesele privind casa, proprietățile și tot ceea ce ține de imobiliare și de confortul domestic sunt, de asemeni, stimulate, conducând la inițiative și acțiuni energice. În ceea ce privește banii, veniturile pot să crească prin șansă sau prin ingeniozitate, dar speculațiile, jocurile de noroc și chilipirurile pot fi perdante.

În primele două decade din decembrie 2017 ești într-o formă fizică bună, iar moralul este exuberant.
S-ar putea să ai unele flash-uri filosofice sau preocupări mai serioase în perioada 21-22 decembrie, iar în ultima decadă este posibilă o oarecare scădere a tonusului.

Prin urmare, se recomandă să nu faci excese de sărbători și nici să nu te obosești prea tare. Ar fi bine să găsești pe cineva care să te ajute cu treburile de sezon (e mult mai plăcut să dai directive) sau să-ți iei o mini-vacanță.






Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

În decembrie 2017 Mercur, stăpânul Fecioarei, se află în preajma lui Venus, planeta iubirii. Prin urmare, ai o dispoziție mai tandră decât de obicei, mai receptivă la dovezile de afecțiune.

Atmosfera este relaxată, intimă. Preocupările comune se învârt în jurul căminului, familiei, locuinței. Poate fi vorba despre cumpărarea unui bun de folosință îndelungată, despre amenajarea unui spațiu sau despre ceva ce ar face cuibul mai frumos și mai comod. Comunicarea și drumurile sunt incitante și pot avea potențial amoros. Atmosfera devine mai pasională și mai provocatoare în ultima decadă din decembrie, când Venus intră în casa erotismului Fecioarei și Marte se apropie de stăpânul casei cuplului, Jupiter.

Retrogradarea lui Mercur – care este atât stăpânul Fecioarei, cât și al casei carierei Fecioarei – produce o oarecare forfotă profesională în decembrie 2017, cu atât mai mult cu cât Mercur se întâlnește și cu Soarele, semnificatorul tradițional al poziției și al prestigiului, și cu Saturn, care stăpânește casa muncii. Și, spre norocul tău, se întâlnește și cu Venus, Mica Benefică.

Cu alte cuvinte, te așteaptă o lună importantă, aglomerată, presărată cu obstacole și oportunități, cu stres și realizări deopotrivă. Se poate să existe la mijloc și ceva legat de un imobil, un sediu, un bun de inventar valoros, o investiție. Cooperarea este importantă pentru Fecioare pe tot parcursul lunii decembrie, atât în plan profesional, cât și financiar.

Decembrie 2017 este o lună complexă, care poate să-ți dea ceva bătăi de cap. Este mai degrabă vorba despre agitație și frământări, despre nerăbdare și stres. Mercur retrogradează în timp ce formează un careu cu Soarele natal al Fecioarei, iar impetuosul Marte traversează casa minții Fecioarei. În acest context astral, cel mai important este să te relaxezi, să îți faci un plan de acțiune și să abordezi lucrurile metodic. Este recomandat să eviți viteza și imprudența, mai ales la drum.



Horoscop Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Prima decadă din decembrie 2017 ar putea aduce Balanțelor o schimbare neașteptată de situație în viața sentimentală, ca urmare a opoziției dintre Marte (stăpânul casei cuplului Balanței) și Uranus. La 9 decembrie, Marte intră în Scorpion, zodie în care este foarte puternic și în care se va afla până în ianuarie împreună cu Jupiter, Marele Benefic.

Influențele jupiteriene sunt favorabile vieții relaționale, care devine mai intensă și mai exuberantă. Jupiter este vestit pentru oportunitățile pe care le oferă, așa că este recomandat să fii pe fază și să profiți de generozitatea lui. Venus, planeta dragostei, se află în casa comunicării și a drumurilor Balanței, așa că este rost de declarații sau întâlniri romantice, dar și de discuții ”diplomatice” care pot rezolva aproape orice.

Decembrie 2017 este o lună cu mare potențial financiar pentru Balanțe. Jupiter se află în casa banilor Balanței, iar la 9 decembrie i se alătură și Marte, stăpânul aceste case. Prin urmare, capeți mult mai mult curaj și preiei inițiativa, cu intenția clară de a-ți spori veniturile și cu șanse maxime de a realiza ceea ce ți-ai propus.

Pe parcursul întregii luni, și în mod special în primele două decade, există o preocupare accentuată pentru informație, activități intelectuale, scris, studiu, muncă pe calculator, discursuri etc., deci pentru tot ceea ce implică mintea și comunicarea, cu impact mare asupra carierei. Se mai poate, de asemenea, să faci unele drumuri cu caracter profesional sau să lucrezi la distanță sau cu cineva de departe.

Există o preocupare pentru sănătate în decembrie 2017, iar aceasta ar putea avea la bază în primul rând dorința ta de a planifica acum anumite controale periodice sau de a pune la punct anumite probleme mai vechi.

Se poate, însă, să ai de-a face și cu unele neplăceri cauzate de imprudență, neglijență sau o proastă igienă de viață.Este recomandat să încerci să limitezi expunerea la situații stresante și să eviți suprasolicitarea intelectuală.






Horoscop Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Cu Marte și Jupiter situați în Scorpion, în decembrie 2017 te bucuri de o uriașă vigoare fizică și, implicit, sexuală. Configurația astrală a perioadei ațâță spiritul de cucerire și aventură, aprinde pasiunea și predispune la acte mari, uneori chiar nebunești, comise din dragoste. În plus, Venus, stăpâna casei cuplului, se află în Săgetător, semn de foc, ce insuflă atitudini similare.

Amplasarea lui Venus în casa a doua a Scorpionului este un indiciu că viața sentimentală sau partenerul/partenera îți influențează deciziile financiare. Conjuncția formată de Venus cu stăpânul casei a zecea este semn că viața sentimentală interferează cu cariera. Conjuncția dintre Venus și Mercur arată că viața sentimentală are impact asupra gândirii și a actului decizional.

Sectorul financiar domină luna decembrie 2017, la fel de mult ca sectorul relațional. Casa a doua a Scorpionului este traversată de Soare, Venus, Mercur și Saturn, iar stăpânul acestei case, Jupiter, aflat chiar în Scorpion, este impulsionat de Marte. Simultan, stăpânul casei a opta, Mercur, se află în ciclul retrogradării și face o serie de conjuncții relevante.

Prin urmare, finanțele sunt în fierbere, simți o nevoie imperioasă de acțiune, cauți soluții, faci bilanțuri, analizezi, iei decizii, te răzgândești, dai de blocaje, întâlnești oportunități. Evoluția profesională a Scorpionilor în decembrie 2017 este dictată de rațiunile pecuniare. Este vremea punerii în practică a unor proiecte îndrăznețe, de anvergură. Reușita depinde de evaluarea corectă a raportului aspirații-resurse.

Cu Jupiter și Marte situați chiar în Scorpion, în decembrie 2017 plesnești de vitalitate, încredere și expansivitate. Exercițiul fizic se impune cu necesitate, pentru a cheltui din surplusul energetic. Combinația Jupiter-Marte este deosebit de revigorantă, dar, atenție, predispune la excese și acțiuni riscante, care se pot răsfrânge negativ asupra organismului. Ia-o mai ușor!






Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

În decembrie 2017 relațiile sunt pentru tine osia în jurul căreia se învârte universul. Venus, planeta dragostei, se află în Săgetător, ca și Mercur, stăpânul casei cuplului Săgetătorului. În plus, Mercur retrogradează între 3 și 23 decembrie, atrăgând atenția asupra sectorului pe care-l guvernează. Prin urmare, lucrurile vin spre tine, nu trebuie să le cauți, nu trebuie să încerci să le forțezi.

Din tot ceea ce se întâmplă în plan relațional în luna decembrie ai de tras concluzii prețioase. Încearcă să deslușești semnificația fiecărui fapt, pe măsură ce se petrece, dar încearcă să și legi faptele între ele, ca să vezi întregul tablou! Nu duci lipsă de dovezi de dragoste sau de ocazii favorabile. Este nevoie doar să știi ce să faci cu ele.

Încă din noiembrie, stăpânul casei carierei Săgetătorului a început să-și facă de lucru prin zodia ta, parcă pregătind terenul pentru ceva important. Decembrie 2017 îl găsește tot aici, executând acel du-te-vino specific ciclului retrogradării, care obligă la analiză, la depistarea eventualelor erori care se cer îndreptate sau a detaliilor care trebuie puse la punct pentru a-ți putea atinge obiectivele.

Procesul de analiză este binevenit, fiindcă te ajută să știi exact cum stai și să-ți clădești planurile pentru 2018 pe un teren mai ferm. Colaborările sunt definitorii pentru Săgetători în decembrie 2017 și trebuie examinate atent. În privința banilor, ai de luat niște decizii în decembrie-ianuarie. Ar fi preferabil să le iei în ianuarie, când ai o viziune mai clară asupra situației.

Te afli într-un proces de reașezare, care presupune regândirea unor lucruri, iar asta te poate scoate puțin din zona de confort mental. Datele problemei se schimbă, iar noile date presupun o nouă analiză etc.

Pe tot parcursul lunii decembrie 2017, perioadele de concentrare trebuie alternate cu perioade de relaxare, pentru a evita suprasolicitarea. Din punct de vedere fizic ești în formă, dar te agiți prea mult. Există un oarecare risc de accidentare cauzat de neatenție sau de proasta coordonare a mișcărilor.





Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Pentru Capricorni, primele două decade din decembrie 2017 sunt fie mai retrase, fie marcate de o nemulțumire sau o dezamăgire, fiindcă Venus, planeta dragostei și stăpâna casei pasiunii și a se-uali-ății Capricornului, se află în casa a douăsprezecea solară, o casă misterioasă, ce nu are un renume prea bun.

Se poate să ai parte de frustrări, sau se poate ca pur și simplu să nu se întâmple nimic notabil sau, în varianta optimistă, să te bucuri de deliciile unei iubiri secrete. Dacă te afli în cazul din urmă, ia mare seamă la discreție! Pe 25 decembrie 2017 Venus intră în Capricorn, așa că anul se încheie într-o atmosferă plină de dragoste și înțelegere, iar 2018 pornește cu dreptul.

Cu Marte și Jupiter în casa a unsprezecea a Capricornului, luna decembrie este foarte activă în planul activităților colective. Asociațiile, fundațiile, adunările, conferințele și evenimentele cu public fac parte din viața ta curentă. Te agiți pentru un proiect de grup și se poate chiar să joci rolul de lider în grupul respectiv.

Pentru primele două decade, este posibilă și o altă interpretare: cea în care îți analizezi în singurătate viața profesională, treci în revistă realizările, iar rezultatul nu te bucură prea tare. Perioada este însă bună pentru a pune la cale strategiile de viitor. Ultima decadă din decembrie te găsește cu lecțiile făcute și cu convingerea că anul viitor va fi mult mai rodnic.

Rezistența organismului nu excelează în decembrie 2017, așa încât trebuie să te îngrijești cu atenție și să nu te expui unor condiții care ar putea să-ți dăuneze. Căile respiratorii, sistemul nervos, coordonarea mișcărilor, umerii, brațele și mâinile ar trebui să beneficieze de o atenție specială. Și nu numai acestea. Afecțiunile apărute în decembrie 2017 tind să se cronicizeze dacă nu sunt tratate corespunzător de către medicii specialiști.



Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Venus, planeta iubirii, și Soarele, stăpânul casei cuplului Vărsătorului, se apropie de Saturn, stăpânul tradițional al semnului tău, dar fără a-l ajunge din urmă. Mercur, stăpânul casei erotismului, îi întâlnește atât pe Venus, cât și pe Soare, dar se află în retrogradare. Sub configurația de mai sus, în decembrie 2017 pari a fi foarte-foarte aproape de fericire. Deocamdată, însă, nu poți să o apuci cu ambele mâini. Ceva îți alunecă printre degete, ceva se împlinește parțial, ceva mai trebuie desăvârșit. Este posibil și ca tu să te lași greu, să faci un joc de-a "uite-o, nu e" cu celălalt și să-i aluneci printre degete când zice că gata, te-a prins. Situația nu este încă bine definită, iar deznodământul este așteptat în ianuarie.

Cu Marte și Jupiter la Zenit, în decembrie 2017 motoarele sunt ambalate la maximum, ca și când ai vrea să rezolvi totul pe ultima sută de metri a anului. Și chiar rezolvi. Sau măcar faci primul pas, decizi, inițiezi o acțiune sau o serie de acțiuni cu impact mare asupra vieții profesionale, prestigiului, poziției.

Efervescența novatoare, care va continua și în ianuarie, are ca scop extinderea, expansiunea, trecerea la o nouă anvergură. Se întrevede, de asemenea, o intensificare a vieții sociale, a vizibilității, a implicării în proiecte colective sau activități de grup. Pe tot parcursul lunii decembrie 2017 câștigi bine, dar trebuie să ai grijă la veniturile din parteneriate, la relațiile cu băncile, asigurările, fiscul și mediile financiare, în general.

Vărsătorii se pot aștepta la o formă excelentă în primele două decade din decembrie. Te simți bine în pielea ta și ai un tonus psihic înalt. Ai multă încredere în tine, ceea ce te poate predispune, însă, la imprudență. Și mai ai o înclinație către excese, care tinde să se accentueze. În ultima decadă, forma scade. Dacă vrei să savurezi Sărbătorile, este indicat să fii mai cumpătat(ă) pe tot parcursul lunii.




Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

Stăpânul casei cuplului Peștilor retrogradeză în casa a zecea solară între 3 și 23 decembrie 2017, ceea ce sugerează o interferență între relații și carieră, sau un complex de împrejurări care face ca viața sentimentală să ajungă în vizorul publicului. Se mai poate să ai o legătură cu cineva din eșalonul superior, sau o legătură care se naște în urma unor contacte profesionale. Ori să avansezi grație susținerii partenerului.

Evoluția situației relaționale la acest sfârșit de an poate fi complicată sau neașteptată dar, grație conjuncției lui Mercur cu Venus, îți poate oferi și momente de satisfacție. Decada a doua a lunii are cea mai mare încărcătură emoțională. Casa carierei Peștilor este tranzitată în decembrie 2017 de multe planete, devenind astfel deosebit de reliefată. Soarele, Venus și Mercur par foarte interesați de viața ta profesională.

Soarele te vrea în atenția tuturor, pe un podium sau pe o scenă, primind laude și ovații – oricum, într-o postură care impune admirație sau respect. Venus îți netezește calea, scoțându-ți în cale șansa sau relațiile potrivite.

La rândul lui, Mercur pune accentul pe intelect, informare, comunicare și drumuri, dar uneori mai creează complicații, fiindcă este în retrogradare. Avantajul este că, după ce Mercur își reia mersul direct, vei avea o imagine mult mai clară asupra obiectivelor și strategiilor profesionale. În plan financiar, pe tot parcursul lunii decembrie este rost de surplus, iar depărtările, internetul, studiile și cultura pot avea un amestec.

Ești într-o formă modestă în prima decadă din decembrie 2017, dar începând din a doua decadă ai un tonus mult mai bun. Este posibil să ai o peroadă ceva mai complicată în jurul datei de 21-22, dar nu pare a fi ceva de durată.

În ultimele două decade capeți mai multă energie, datorită apropierii energicului Marte de stăpânul Peștilor, Jupiter, dar se poate să dai dovadă de mai multă imprudență, nerăbdare, nervozitate și expunere la risc și conflict. Este recomandabil să fii ponderat(ă) și precaut(ă).

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții